Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pop38

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Best of Michelle Wild 2012.12.17 12:08:01
Michelle Wild volt az ezredforduló Magyarországának Marilyn Monroe-ja, és azért minden elmond az ezredforduló utáni Magyarországról, hogy miután a szél pajkosan fellibbentette a szoknyáját, Michelle Wild nem szexszimbólum lett egy sármos színész oldalán, és még csak nem is…..
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány, holnap már a törvényjavaslat is a parlament elé kerül. Az indok? a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
pop38 2012.06.17 00:39:30
@yechua: Mennyi a minimálbér Magyarországon? Mennyi a statisztikailag kimutatott minimum összeg, amiből egy egyedül élő idős ember meg tud élni? Tudod mennyi a havi távfűtési díja a 46nm-es lakótelepi lakásának? Elmondom: 37.000 forint. Na, erre mond, hogy ez k. jó nyugdíj. Akkor még szóba sem került orvos, gyógyszer, gyümölcs. A mai 900 forintos eper és cseresznye árak mellett. Persze, a nyugdíjasok már ne egyenek gyümölcsöt. Egy német, osztrák nyugdíjas pedig Hévízre jár gyógyíttatni magát. Az adófizetők pénzén. Nekik miért jár? Érdekes, ezekben az országokban ez nem vitatéma. Ott nem az irigység a hagyomány.
Subba Faszkorbács: Dr. Magic 2012.06.08 12:03:00
A Sziget marketing osztálya megint előkaparta Janklovics Pétert. Ez magic!Melyik vicces? ..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
pop38 2011.12.08 16:00:01
@TH: Igen , mert úgy tűnik, hogy képtelenek vagytok megérteni az igazságot. Amúgy nem szó szerint írtam be újra.
pop38 2011.12.08 16:00:44
@Sequoyah: A bűvös szó: a kereskedő. Tőle jön vissza a pénz.
pop38 2011.12.08 16:04:04
@Nemi Rombe: Nem vagyok a bogárkád. Ha nincs agyad ahhoz, hogy megértsd az összefüggéseket, akkor ne irogass ide hülyeségeket. Hogyan kaphatott a Lyoness ISO, TÜV minősítést, ha nem legális? Miért csatlakozott hozzá és adta a nevét az együttműködéshez 200 multi világszerte. A Ferrarinak lehet, hogy jó a Lyoness? Igen, mert partner.
Alekosz exei után új kategória derült ki a Való Világ 5-ről a mai Borsból: valóságshow-veteránok. Az RTL Klubnak hihetetlen fantáziával évek óta süllyesztőbe került alakokat sikerült felhozni a felszínre, köztük az egykor a Kísértésben Debreczeni Zitát…..
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Hajcsatok Csak egy blöff volt? 2011.07.09 10:39:00
 Behalt a világ legnagyobb online pókeroldala. Alighanem ezrek vethetnek sűrű kereszteket ezreikre. Dollárban.    A Full Tilt Pokert június végén felfüggesztették, miközben a Los Angeles Times úgy tudja, európai befektetők megvásárolták az oldalt üzemeltető céget,…..
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
Egy show biznizben dolgozó hölgy haverjainak elküldött levele szerint a minap összekúrt Tarantino-val. Egy partin gabalyodtak össze, ahol nem sokkal smárolás és tapizás után leléptek Jamie Foxx és egy másik csaj társaságában Tarantino házába. A házban már külön buliztak,…..
B-oldal Fal-élmény 2011 2011.06.26 07:00:00
Roger Waters budapesti koncertje óta eltelt pár nap és mivel nem nagyon volt időm kiírni magamból a spontán élményeket, így most már egy kicsit átrágott, átgondolt, leülepedett élménybeszámolót fogtok kapni.Hát, itt volt az Öreg, elröppent az a nem is tudom hány hónap,…..
pop38 2011.06.26 21:22:18
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
Kedves Szerkesztőség! Szívesen megosztanám Önökkel egyik állásinterjúm történetét. Nemrégiben történt az eset. Egy pénzügyi ügyintézői pozíciót pályáztam meg X cégnél. Szakirányú végzettséggel, többéves szakmai gyakorlattal, erős nyelvtudással...stb rendelkezem,…..
Mindenki tegyen le mindent! Markos Lakatos kimenekítette Fluort a Pokol VIP-ből! Márk megette La Pequeña-t :( ..
pop38 2011.06.04 00:14:24
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
pop38 2011.05.30 23:16:23
@Moria: Arról nem beszélve, hogy a műsorújságoknak a nyomdai átfutás miatt 3 héttel korábban le kell adni a műsorokat.
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
Elkészült a felújított Kiskörút (már tényleg csak az utolsó simítások vannak hátra), és vele együtt a szép új bringasáv is az út mindkét oldalán: mostantól a Szabadság-hídtól az Erzsébet térig lehet sokkal nyugodtabb szívvel/tempóban tekerni. Ha te is örülsz ennek,…..
pop38 2011.05.23 18:25:53
@Martian: Igen, egészen az úttest közepéig. Ugyan, te sem gondoltad ezt komolyan. Az Andrássy úton, ahol van kerékpársáv simán bicikliznek a járdán. A kerékpárosok rendszeresen áthajtanak a piros lámpán, használják a zebrát. Tesznek a rájuk is vonatkozó szabályokra.
pop38 2011.05.24 01:20:28
@Perillustris: Kinél különbek? Az autósok áthajtanak a piros lámpán?
"Ben tudvalévőleg elcsapott zsoké, aki általában fel akarja kötni magát, az úrnő gyenge, tehetetlen, szenvedő és érzékeny asszony, legalábbis ő ezt állítja, a sör schwechati sör, a szöveg pedig, amelyben mindezt olvassuk, természetesen Krúdy, közelebbről az Őszi…..
 A TV2 celeb vonyíttató produkciója péntek esténként képes legyőzni a konkurens RTL Klub csatornát, de a műsor producere szerint nem ez a cél, hanem az, hogy hétről hétre egy szuper tévé showt tárjanak a nézők elé. Ehhez talán Hajdú Péter a legmegfelelőbb figura. Vagy…..
Subba Subba Faktor 2011.05.04 22:53:26
Benne van...
pop38 2011.05.05 00:02:52