Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wiki-lék

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért egyelőre nem kell megijedni. Olyan értelemben lett hivatalos, hogy a komolyabb gazdasági oldalak is cikkeznek róla. Én több mint két hete írtam erről, ebben a bejegyzésben: 10%-os vagyonadót akar az IMF? Hétfőn megerősítette az értesüléseket a Világgazdaság a Spiegel…..
  A tervezett Székelyföld autonóm terület legnagyobb városa az egykori Marosszék központja, Marosvásárhely lenne. Jóval többen lakják, mint Sepsiszentgyörgyöt és Csíkszeredát együttvéve. A Ceausescu-korszak betelepítési politikájának köszönhetően ebben a városban ma…..
wiki-lék 2013.10.29 11:08:37
Barack Obama percekkel éjfél után írta alá csütörtökön azt a törvényt, ami megemeli az adósságplafont, elhárítja az államcsődöt, és a szövetségi kormány is tud végre csinálni ezt-azt, és nem csak ül a kezén, mint egy idióta. Hurrá, mégsem omlik össze a nyugati világ…..
wiki-lék 2013.10.17 12:39:25
Ismét Prágából indulunk Budapestre az Orangewayssel, ezúttal viszont a különös anomália nem az lesz, hogy az út során a kerékig lebomlott a busz, hanem az, hogy milyet küldtek helyette: Idén nyáron utaztunk a párommal Prágába egy három napos nyaralásra, melyet már jó előre…..
wiki-lék 2013.08.15 16:15:32
@bgp: Nem köll azé' kilógatni, egy ilyen járgány padlózata fémbű' van. Felfeszít, és ahogy irva vagyon: "villant elő bicska is a zsebekből…" Te nem olvastad?
A szerető általában az a személy, akihez "menekülni" lehet a mindennapok elől, a monoton hétköznapokból. Míg otthon a napi gondok, a problémák kerülnek megvitatásra, a szeretővel élvezet időt tölteni. A szerető megértő és kedves, na és persze odaadó. Legyünk őszinték,…..
Napjainkban a világ egyik háborús tűzfészke - és mégis turisták látogatják? Észak-Koreában bizony létezik turizmus - erre a legjobb bizonyíték, hogy nincs benne a világ 10 legkevésbé látogatott országában. Na jó, a 16. legkevésbé látogatott. Mindenesetre tévhit, hogy…..
Teadélután A nagy leleplezők 2013.03.18 12:21:29
Le kéne egy kicsit higgadni, azt hiszem. A közéletbe ilyen-olyan módon belefolyó, nevüket a nyilvánosság előtt nem vállaló civilek vagy közszereplők leleplezése eddig sem volt ismeretlen mifelénk, de kétségkívül az Orbán kocsijába beülő névtelen erdélyi pár utáni hajsza…..
wiki-lék 2013.03.19 07:48:18
A Fidesz a választójog határokon túlra terjesztésével új frontot nyitott a választási csatározásokban. A külhoni magyarok fontosabb emberek lettek, legalábbis a nagy meccs napjáig. Mesterházy Attila is felhúzta a fejére a legvastagabb bőrt amit az MSZP székházban talált, és…..
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
Jó lenne valamivel több információ a masszőrhölgyekről. Mielőtt bárki félreértene: nem a beszámolónak álcázott öntömjénezés hiányzik, meg nem is a régi makktársalgó, hanem azt tartanám nagyon praktikusnak, ha a hölgyek kihasználnák a rendelkezésükre álló felületet és…..
wiki-lék 2012.02.18 10:33:28
Nagy buli volt Kiskorú prostituáltak, Kelemen Anna és egy öttagú liliputi chippendale csapat társaságában ünnepelte Silvio Berlusconi hazánk soros elnökségét. „Én csak a meztelen nős sushi megszervezésében segítettem.” – hárította el a felelősséget Deutsch Tamás. A…..
wiki-lék 2011.03.17 11:40:28
A TV2 Champions League részlegének korábbi 80 százalékos leépítése után, kedden felmondtak Hajdú B. Istvánnak is, ezzel is folytatva az adó költségeinek radikális csökkentését. Hajdú B.-től azért válik meg a TV2, mert a kommentátor nem vállalta a csatorna új feltételeit.…..
wiki-lék 2011.03.17 11:38:02
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére." Meg még olyat is mondott, hogy "a…..
De most komolyan.200 éve született Liszt, oké, akkor nevezzenek el róla egy hangversenytermet. Vagy zongoramárkát. Vagy malmot.De repülőteret? Liszt életében fel sem találták a repülést, sőt azt mondta Lord Kelvin, hogy az ember sose tud majd repülni, ahogy valamelyik kertévé…..
wiki-lék 2010.12.22 13:03:16
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..
wiki-lék 2010.06.17 15:37:09
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height: 300, theme: { shell: { background: '#78c1e6', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#ffffff', color:…..
wiki-lék 2010.06.17 15:18:24