Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narancs66

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól ismert történelmi és geopolitikai okok miatt a haditengerészeti érdeklődésű magyar military-fanok úgy száz éve vannak nehezebb helyzetben, mint a másik két nagy haderőnem rajongói. Azt ugyanis sokan tudjuk (az újságírók zömére ez most nem vonatkozik), hogy mi a különbség egy vadászgép és egy…..
A Észbontók egy olyan műsor, amiben két, nem túl okos, na jó, fődbuta szereplő általános műveltségi kérdésekre igyekszik válaszolni, miközben egy másik, dettó nem éppen Nobel-díj-várományosokból összeállított gárda igyekszik kitalálni, hogy vajon a profi ostobák,…..
narancs66 2015.10.16 16:35:46
@kennimekkormikk: Nagyon jó szöveg volt, jót nevettem. :)
Folytatódik a Kirovok ismertetése, ezúttal a fegyverzettel és a tűzvezető rendszerekkel. Mivel a név kötelez ("techstory"), igyekeztem kiemelni néhány rendszer működésének érdekesebb elemeit, részleteit. Sajnos az orosz források ellentmondásai, a minden rendszerre jellemző számos elnevezés, valamint…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Van ugye a TV2-n minden este az Élet showja és az Édes élet, amivel a TV2 minimális energiabefektetéssel képes kitölteni két és fél órányi főműsoridőt konkrétan a semmivel. Az Édes élet volt előbb, ebben magyar celebek mindennapjait kísérhetjük végig, ezt követte a…..
Szavakkal így szíven még nem döftek. A pszichológiai hadviselést Wenger kezdte, a francia azt nyilatkozta, hogy egyes edzők elbagatellizálják a bajnoki esélyeiket, mert félnek a kudarctól. A nyilvánvalóan neki szóló üzenettel szembesítve aztán Mourinho előkapta félelmetes…..
Van élet az Édes élet előtt: Az élet showja. Ezzel a szlogennel állítja hétfő estétől csatasorba a Tv2 a legújabb műsorát, Az élet showja című, fogalmazzunk úgy „civil realityt”. Ami a sajtómunkásoknak tartott tesztvetítés alapján tényleg pont olyan, mint az Édes élet,…..
Jobbegyenes A szégyen napja 2013.09.07 08:49:24
Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt. A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye…..
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
narancs66 2012.11.24 16:12:19
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
narancs66 2012.08.06 12:51:06
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
Aki ezt a videót megnézi, az jó eséllyel furcsa átalakuláson mehet át: érezheti, ahogy percről-percre nő benne, majd hirtelen jól fejlett, nyálkás alienként előtör belőle a KDNP-s médiapolitikus. Én speciel a második percnél már úgy éreztem, hogy a bordám szétfeszítve,…..
A száguldó cirkusz a hétvégén idei hatodik versenyére készül Monacóban, és figyelembe véve a szezon első öt futamának alakulását, nem kizárt, hogy vasárnap egy hatodik futamgyőztest ünnepelhet a 2012-es évben a széria. Az eddigi öt nyertes mellett többen is jó eséllyel…..
narancs66 2012.05.25 18:44:28
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
narancs66 2012.04.11 18:42:18
@Csokis: Nem emlékszem. De nekem 7 éve agyvérzésem volt, papírom van , hogy lehetek feledékeny. :)
Három évre szerződtették, mégis csak 257 napot tölthetett a Chelsea kispadján Andre Villas-Boas. A portugál trénert azok után menesztették, hogy szombaton csapata újabb vereséget szenvedett, ezúttal a „bivalyerős” West Brom gyalulta le a Kékeket. A Chelsea utolsó 12…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
Maunikának vagy nem sikerült ledobnia 20 kilót vagy végig kamu volt az egész, nem tudni, egy biztos, nem ő fogja vezetni a TV2 napi valóságshow-ját szeptember 16-tól, és nem is a Viva TV-s Iszak Eszti, de nem is .Hanem Peller Mariann, akit a Story Tv-től kért kölcsön a csatorna. A…..
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
narancs66 2011.08.11 10:00:52
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
narancs66 2011.05.12 13:52:48
@Attilajukkaja: Nem mondod komolyan. Talán ilyen alacsony IQ már debil?
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
narancs66 2011.05.12 06:55:44
390 perc alatt nyertünk egy kupát, és négyből csak egyszer kaptunk ki a Barcelonától. Legek. A legjobb játékos: Iker Casillas Mégcsak apróbb hibájára sem emlékszünk, nagy bravúrjai viszont igen. A legnagyobb csalódás: Kaká Három meccsig jegelte őt Mourinho,…..