Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGM009

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lesz?Elkezdem csinálni azt a blogot, hogy magamnak és a népnek örömet okozzak vele. Remélem, sikerül. A témák majdnem teljesen random jönnek, aztán később lehet, hogy ki fog alakulni valami rendszer, de nem ígérek semmit. Egy biztos: velem focival és filmekkel kapcsolatban…..
Bár a médiahatóság már március elején azt mondta, hogy két-három héten belül megszülethetnek az első döntések, sőt az NMHH szóvivője két hete kérdésünkre még úgy nyilatkozott, hogy a VV4 vége előtt biztosan döntenek a valóságshow elleni panaszokról, a comment:com…..
MGM009 2011.04.13 16:28:38
@pbence: Ez szörnyű... mindjárt összeomlik a világ.
A posztoló monnyon le!
A Hollywood Reporter úgy értesült, hogy a Pro7 csatorna a fukusamai atomkrízisre való tekintettel kivágja a Németországban sugárzott Simpson-család epizódokból azokat a poénokat, ahol reaktorolvadás vagy egyéb más tragédia történik Mr. Burns springfieldi atomerőművében a…..
Már csak az a kérdés, hogy kinek hazudott: a nézőknek vagy a bátyjának? Azt írja a Blikk szerdai számában, hogy Gigi az RTL Klub ValóVilág show-jában ráhagyta bátyjára, Bécire, hogy eddig senki nem szexelt a villában. Hisz - mint írták - a bátyja aggódik érte, már azért is…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
MGM009 2011.02.14 16:24:37
@Spawn85:

Az nem gond, hogy nem változott, nem is akarok változtatni, én is csak a véleményemet tolmácsolom itt gyenge fogalmazás mögé rejtve. Csak azt nem értem miért?

Mi baj van azokkal, akik beköltöznek a villába? Már azon kívül, hogy divat leszólni őket? Talán leprásak?

Az más kérdés, ha valakit a magatartása miatt szólunk meg, de itt arról van szó, hogy azért kezelik őket alja senkiknek, mert beköltöztek a villába.

Nem istenítem őket, mert a Olivért, Szandikát ugyanúgy egy nagy nullának tartom, de nem azért mert beköltöztek, hanem azért, ahogy viselkedtek.
MGM009 2011.02.14 16:28:36
@omlósz:

Ne, inkább rólad vegyenek, te tökéletes vagy:D
MGM009 2011.02.14 16:38:44
@kamarti:

Ezért is írtam új bekezdésbe, nehogy azt hidd, hogy neked szól. Belőlem és belőled is elég sok futkározik kis hazánk utcáin, erről meg vagyok győződve.
A Discovery Channel vezetői vettek egy nagy levegőt, kinyitották a bukszát, és 15 megújított sorozat mellé 25 (nem tévedés) új szériát rendeltek be a 2011/12-es évadra. Az ismeretterjesztés egyik zászlóshajója jövőre próbál majd olyan területekre is benyomulni, amiken eddig…..
MGM009 2010.12.20 13:20:20
Az összeesküvés-elméletek gyártása, és különösen mások ebben a témában elkövetett agymenéseinek olvasása rendkívül szórakoztató és időrabló tevékenység, ha egyszer lesz irodai sportok olimpiája, mindenképpen nevezném az egyik versenyszámnak. A Kennedy-gyilkosság és a…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
Az MTV trashreality-je múlt héten újabb csúcsot döntött meg, 6,5 millió nézője volt, ami már magában is megdöbbentő, de ha hozzátesszük, hogy 18-49-ben 3,3-at ért el, és ezzel levert mindenkit, kábelt, networkot egyaránt, az már valóban figyelemreméltó. Az ok valahol…..
Első blikkre olyan lesz, mint az angol, amin nem is lehet csodálkozni, mert az eredeti liszensz alapján készül. A műsorvezetők közül a Rescue Me-ben is szereplő Adam Ferrara komikus lehet ismerős, a többi meg majd kiderül a bemutató után. Én elsőre azért nem temetem. ..
MGM009 2010.08.10 16:32:58
Az 11points.com nevű vicces oldal gyűjtötte össze azt a 11 dolgot, amit a huszonegy éve műsoron levő Simpsons-család egyik, 1995-ös epizódja sikeresen jósolt meg a jövőre vonatkozóan (jövő héten meg azt a 11-ret ismerjük meg, amikben tévedtek). Az epizód Lisa esküvőjére ugrott…..
MGM009 2010.08.10 14:37:41
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
Egy hete ért véget a világ legnagyobb geekfesztiválja, a Comic-Con San Diegóban, de az anyagokat még mindig dolgozzuk fel, mára a szokott csajfesztivál jutott, biztos akad, aki az ilyenre gerjed. Két galériánk van, jó szórakozást!   ..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Sokan imádják az [adult swim] csatornát, ami eszement animációs sorozatok garmadájával árasztja el a tévés ipart. December 12-én ünnepelhetünk, hiszen ezen a napon érkezik a harmadik Star Wars-paródia, ami a Robot Chicken különkiadása. A geek csapat tényleg komolyan gondolja,…..
MGM009 2010.07.15 16:13:34
Az HBO soron következő nagy durranása lehet a Boardwalk Empire, egy klasszikus gengszterdráma Atlantic City felépüléséről és az arrafelé kiskirályként uralkodó bűnözőkről. A pilotot maga Scorsese rendezte, a főszerepben Steve Buscemi, a forgatás meg pont ilyen volt, ni: ..
MGM009 2010.07.07 14:16:30
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
Bigjoe egy többszörösen csavart poént lőtt az Auchanban. Mert ugyan ki tudná garantálni, hogy a hozzávetőlegesen 50 forintból előállítható konzverbe nem kerül kutyahús?Én nem egy panaszkodós levelet írnék, hanem csupán egy érdekességet találtam a mai nap a Dunakeszin lévő…..
Jó éve lesz a sci-fi-rajongóknak jövőre, hiszen jön az Event, és a Cape a network tévékre, folytatódik a Fringe, a Fox-nál midseasonben indul a Terra Nova, Spielberg cégének egyik szuperprodukciója, a szakállas rendező a TNT-nél meg már javában forgatja a másikat, a Falling Skies…..