Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vörös Meteor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megírta a blogger, már vasárnap reggel. Tudjuk, miről beszélek: amiről mindenki. A három lányról, akiket először még megkéseltek, másnapra azonban kiderült, hogy tömegpánik áldozatai voltak szombat este. Mára tény: három ember életébe került a pénzéhes…..
Napi Budapest A bibliaolvasó 2010.01.03 01:00:00
Nyáron szinte állandó kelléke a Ferenciek terének az a fiatalember, aki az északi metrófelüljárónál áll és hangosan olvassa a Bibliát. Még egy szék is van arra az esetre, ha megfáradna, de ülni még sose láttam. Ám ilyenkor mikor hidegre fordul az idő, ő is eltünik...
Vörös Meteor 2010.06.25 23:53:43
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
Vörös Meteor 2010.06.24 14:17:51
@smartdrive:

Kedves elvtárs, habér ebben az esetben indokoltabb lenne a polgártárs használata, hiszen szemmel látható, hogy a kommentelő gondolkodása a rothadó kapitalista és a kudarcra ítélt demokratikus berendezkedésben gyökerezik. A Kedves Vezér által hirdetett Eszme - többek között - arra szolgál, hogy pont az ilyen megvezetett emberek elméje világosuljon meg!

A Kedves Vezér mindennél jobban szereti a Népet és a derekesan helytálló játékosokat, csakis a javukat nézi. Ha szükséges, akkor dolgozzanak, és örüljenek, hogy szén-, és nem uránbányában fognak vezekelni rossz játékukért!
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..