Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beregi T.

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Most nagyot szakíthat! 2011.03.17 19:57:00
Szakítani márpedig JÓ!Több éve nézem már, hol kevesebb együttérzéssel, szánakozással, vigasztalással, részrehajlással, időnként még besegítéssel is, és sablonos dumákkal – egyszóval mindennel azt a jeleséget, hogy az emberiség túlnyomó része mennyide de kurvára ki…..
Beregi T. 2011.03.18 03:07:57
@Roxy_Christ: Látod, például én nem is ismerlek téged, néha itt szoktam olvasni egy két beírásod, de már most lejön az is sokadjára, hogy neked van szíved! És tudsz érezni!

Én bár férfi vagyok, de egyáltalán nem szégyeltem sosem, mikor mondjuk sírtam egy régi szerelmem miatt, mert ez teljesen rendjén való. Hoze elmélete szerint meg újfent szarujunk le mindent, rohadjon meg mindenki, és dögöljön meg az aki nem hódol be. De ez milyen már? :S

Még csak egy dolgot mondanék: Nagyon fájó tud lenni az az érzés akit ha valaha szerettél, azt utána mással látod együtt, és ráadásul boldogan.
Őszintén kicsit irígylem Hozet, hogy ennyire viccet tud ebből is csinálni, mert a mostani kis körlevei szerint bizonyítékokkal, úgy szivatja a Vivien exét annak a barátjával, mint annak rendje!!! :D Mindeközben meg tök szerelmes egy lányba, Mirikutoba.
Hát ezt egy kicskiét irígylem, mert ez most vagy egy hihetetlen lélektelenség, vagy pedig egy akkora előre eltervezett határozottság, hogy én és szerintem mindenki erre nagyon vágyna.

A szerelem kicsikét mindig elvesz az ember életéből. Nagyon sokat is tud adni, de az ilyen mentál mint Zsoltinak van, hát én ezt irígylem, de nagyon. Mert amiket itt olvasni, egyáltalán nem hülyegyerek ő, maximum rájátszik. De nekem speciel már rengeteget segített ez a blog, még a Bogi volt barátnőmet is úgy felejtettem el, hogy beszéltem és találkoztam Zsoltival, és 1óra sem kellett bele, hogy meggyőzzön, és azóta sem gondolok rá.

Roxy ha nem haragszoll felvehetlek majd Facebookon vagy Myspacen? Te milyen néven vagy fent?
Hoze Höhh 2011.03.07 16:49:00
A titkos blogA titkos blogot csak olyan nagyérdemű olvashatja el, aki kijelöli alább a szöveget:Te hugyagyú birkafasz majszolgató ostoba bugris olvasó, hogy én mennyire utállak, azt el nem tudom mondani, és direkt minden egyes nap adathalászatot folytatok Ellened, hogy egy szép napon…..
Hoze Publicisztika 2011.02.17 12:52:00
Jársz valakivel?Utóbbi idők témái igencsak a párkapcsolati dolgokról való elmélkedésről szólnak - akik ismernek tudják miért is... Ennek a történetnek több bit-et nem igazán szentelnék a múlt másfélévemből, inkább stílszerűbb egy majdani jókora pofánvágás majd az…..
Beregi T. 2011.02.17 14:18:23
Hát elolvasva mit itt nyomtok pedig ti tényleg összeillenétek:)
A távolság nem akadály szerintem, én 1 évet jártam egy Nyíregyházai leánnyal. Ti meg 8-9 vagy hány éve már együtt, olvastam ám én, mikor senki nem volt mindig össze össze jártatok:)

@S/C/H: A szeretlek csak egy szó. Semmit nem takar, csak jó érzést akarsz kelteni a másikban. Én is párszor elsütöttem a hibát, csak azért mondtam, hogy jól essen a lánynak, pedig nem is úgy gondoltam:S
Ez tökre jó, és tetszik, csak sajnos nem tartja be szinte senki.

@-Hoze-: Hozé, mi volt ez, hogy törted össze magadat tegnap???? :S:S Én nem olvastam, Vampirefreaksen és LD-n vagyok csak. Baszki jobbulást, bárhogy is történt!!!:S

Végezetűl meg annyit, sztem most tényleg emberedre találtál, tegnap tallóztam a videóid közt, nem semmi ez a 'Schreiber Zsófia vs destroity' című videótok. Kár h töröltétek a kuka hajigálós videótok, ma reggel már nem volt fent :D:D
Én meg most facér vagyok, szerintem nem kell mindig barátnő!
Tudjátok mi kell? TÁRS! Nincs már ilyen, hogy barátnő! TÁRS van, aki veled van. Ez a videótok kurva jó volt, kiszálltok, te a hydro fejeddel BUMM le a kukát, Zsófid meg szétröhögte magát, és kiborította a valentinos koszorúkat mindet :D:D Kurva jó volt, nem tod elküldeni a master anyagot ide a címemre, nyugi nem teszem ki, de nagyon nagyot nevettem :D
bereg_thom4@freemail.hu
Hoze Aktuális 2011.01.31 16:46:00
Na akkor polgárháborúzzunk!Érdekes irányba halad a világ, széttekintve a jelenlegi helyzetben a nagyvilágban, hatalmi harcokat illetően. Most úgylátszik, már nem az van, nem az a sikk, hogy két egymástól független (=más) ország dúl háborút egymással, mint annak…..
Hoze Hoppá! 2011.01.29 21:04:00
Na, a földrengéstől félek! Sokminden dologtól nem félek én ami esetleges katasztrófa mítoszokat illet. Cinikusan álok hozzá, nem érdekel, nem mozgat, ha jön akkor jön, egyébként is számos idiótasággal rémisztgetik az embereket: Ufók - hát hogyne csak, jöjjenek…..
Beregi T. 2011.01.29 22:50:49
Hoze A hét hülyéje - rovat 2011.01.24 06:44:00
Engedjük szabadon a West Balkán késelőinek feltételezett gyanúsítottjait – de Geréb Ágnest, óó azt nemNos ez egy igen érdekes „A hét hülyéi” rovat lesz, ugyanis ezúttal egy korábbi nyertesünk, Geréb Ágnes marad felűl pont egy ilyen ügyben.. Pontosabban…..
Beregi T. 2011.01.24 21:18:57
@Mr. Hyde: Jó, ez meg már kicsit ilyen Ginos volt, aki a majálison: "a bűnösök bűnhődjenek, a bűnösöknek meg kell fizetni" közbe meg ő a legnagyobb cigány maffia.
Én sem vagyok egy utálkozós ember, és rasszista meg végképp sem, de a cigányokkal nagyon súlyos gondok vannak. Amiket a Hozé írt pár napja hát kénytelen kelletlen, de egyet kell vele értsek: nincs egyetlen normális sincs közöttük, én se találkoztam ilyennel. Pedig én nem is budapesti vagyok, sőt még azt se mondhatnám hogy egy bűnöző városban élek, de itt is ugyan ezek vannak, csak kicsiben, hogy a bácsiktól ellopják a termését, néha leütnek egy nénit és ilyenek. Belém meg azért kötnek mert goth irányzatú vagyok, de csak a szolídabb vonalból, hosszú hajam van csak és feketében járok, és még nem is festem ki magamat sem, és mégis volt már hogy a barátnőmmel sétáltam este, és odajöttek és hát nagyon megaláztak engem :( Én nem vagyok egy verekedős ember, nem tudtam mit csinálni, leszedték a táskámat és kiborították a földre, barátnőm táskáját is. Nem vittek el semmit se, de annyira megalázó volt...
És ilyenkor értem meg a Hozét hogy ilyen vad állatokkal vette magát körbe mint a Márkék, meg a Donkáék és a Hityóék, meg a ilyenek, mert hát néha nem is csodálkozom. Persze ők se biztos hogy jobbak, de tényleg, az ember nem csodálkozik már.
Hoze Publi ciszta 2011.01.20 12:25:00
Hercegnek lenniNézem itt az angol herceg legendás történeteit, Vilmos herceg így meg úgy, a tököm tudja miket is konzerválva. Erre jó a BBC online, címszallagon hozza le, akárhányszor ráfingott a macskára, letüsszentett pár egeret, zacskóba öltözött, stb.No de állj. Mennyire…..
Beregi T. 2011.01.20 22:12:08
@* Hunnia - H8CORE *: Neharagódj, hogy így csak ismeretlenűl, de kérdezhetek valamit te nagy skinhead harcos? Miért fogadtátok ti be Hozet magatokhoz? Tudjátok szerintem jól, hogy milyen nézeteket vall, nem épp a tietekét.:S Mégis itt áltok mellette, pedig ő legyalázza 56-ot, viccet csinál a Becsület napjából, meg ami nektek szerintem fontos. Ezt nem értem én, és eddig sosem mertem rád írni, csak most, mert én tartok tőled és tőletek, és nem egy barátom kaptátok már el éjjel.
Most is csak ezt az egyet szeretném megkérdezni, hogy miért?
Hoze Ál-hírek rovat (Terror News) 2011.01.18 13:46:00
3 lányt mentettek meg a diszkóban ismeretlen cigányokVasárnap hajnalban felettébb furcsa dolog történt a fővárosban - adta hírűl a Havaria Press ügynökség. A köztudottan roma férfiakból és barátaik törzshelyéből származó West Balkán szórakozó helyen egy igen érdekes…..
Beregi T. 2011.01.18 14:35:19
Hoze Na hát akkor 2011.01.16 10:36:00
Nyilvános elnézéskérés a Dr.Melancholia zenekartólNo igen, a cikk címét olvasva most bizonyára egyesek felröcögnek, mi a túró van velem, megőrültem e, vagy hasonlók. Pedig komoly az indíttatása. Az a helyzet, röviden szólva, baszottúl elegem lett az utóbbi időkben az…..
Beregi T. 2011.01.16 11:53:05
Hoze Blog - Novella 2011.01.10 12:17:00
Egy képzelgés tárgya: Mi lenne ha...?Áltam a nyugati pályaudvar vonatváró részlegén, úgy félig meddig átfagyva, Martin barátomra várván. Újkeletű szokásom, a mérhetetlen utált telet idén egészvégig úgy vészelem át, hogy mindössze egy póló + az a jellegzetes…..
Hoze Blog 2011.01.05 22:24:00
Beszari lányok...Egyre furcsábbak a nők az elmúlt 5-10 évben. Egyrésztől ez a fenenagy kozmopolitán-járvány alaposan átmosta jópáruk agyát, lassacskán kezdenek dominánsabb nem lenni a férfinál. A filigrán, egyedül álló, és magát baromi okosnak hívő nők ugye, akik tudva…..
Beregi T. 2011.01.06 18:34:51
@Wellington_89: Valami ilyesmire gondoltam én is. Mi a fenének interneten párt keresni?? Szerintem sokkal jobb a klasszikus, mikor ismerős ismerőse a kiszemelt, és nem személytelenűl a neten.

Én talán maradi vagyok, de szerintem is ez a jobb. Sosem tudnék neten beleszeretni valakibe. Eleve rossz kezdet.
Hoze Vélemény 2011.01.04 16:19:00
Lojálisnak lenniA mai világban előszeretettel sütögetik az emberek a pártatlan jelzőt, mint a tökéletesség netovábbja, az ésszerűség és a legkorrektebbség főjelzője. Elvégre ha valaki pártatlan, akkor többnyire nem érheti baj, nem kell felvállalnia véleményét mások előtt,…..
Beregi T. 2011.01.04 18:08:07
@aet3qe: Neharagúdj meg de szerintem ez hülyeség. Aki ilyen pártatlan elv alapján nem ment pl szavazásra el, az mondhatni vállalta azt hogy őt teljesen nem érdekli az ország sorsa, mert nem volt képes dönteni se, hogy ki irányítson. Az ilyen emberek meg aztán ne sírjanak, ha rossz a gazdaság, mert semmit se tettek, mikor lehetett volna.

A barátos példákkal én is egyet értek.
Én attól kaptam hülyét, képzeljétek el, jártam egy lánnyal egy évet, csak én elég csúnyán szakítottam vele most karácsony előtt.
És erre az én "baráti társaságom", volt olyan kedves hogy elhívta a szilveszteri bulira, ugyanígy ahogy a Hozé is írta, hogy "de ettől őt még ugyanúgy szeretjük, mint téged". És ott kellett egész házibulin nézni Erikám fejét, és annyi nem volt bennük, hogy 1: ezt a társaságot én már négy éve ismerem, Erika csak mióta velem van, tehát sokkal régebbi barátok elvben nekem ők, mint az a csaj nekik, 2: eleve hogy kicsit tekintettel lettek volna rám, mert Erika csalt meg engem...

Úgyhogy hát én most egy kicsit is felhagytam ezzel a nagy mosolygósdival ezekfelé a "barátaim" felé. Nekem ennyi a hasonló sztorim, ezt én is nagyon átérzem milyenek egyesek.
Hoze Munkásparaszt - rovat 2011.01.03 16:20:00
Honvédség, hullamosó, McDonald'sIlyen prímán telt a mai nap, ezeket a helyszíneket kerestük fel legalább is Draven barátommal, a végső megoldás jelszavaként. Merthogy az idei év is úgy indul, hogy semmi munkalehetőség, és a már sokszor felsorolt 'visszahívós' félék, hát az…..
Hoze Filmkritika 2010.12.26 13:25:00
TronTrónoltam a retyón - szokta volt szegény nagypapám mondani régen. De kétségtelen még az is többet ér, mint ez a filmnek nevezett animációs klipp, némi diskurzussal megspékelve, hogy aztán rásüssék az "év legjobban várt filmje" jelzőt.A trailert nézve kétségtelen…..
Hoze Észrevétel 2010.12.17 13:28:00
Manapság már nem divat "zsidó"zni.Nyugalom, közel sem olyan iromány jön, mint azt egyesek hinnék. Mindössze egy észrevétel, egy tényszerű megállapítás, és ami mögötte van.Arról van szó, a magyar köznyelvbe, úgy 2006 ősze óta (Gyurcsányék tüntetés szétverései)…..
Hoze Jee 2010.12.14 10:28:00
A hét hülyélye mindenkor hülyéi - rovatElnézést, mert kicsit maradozott mostanában a Hét hülyéje rovatunk. Egyszerűen nem volt aktuális alany, aki meg lett volna, az ismerős volt, és már kicsit elegem van ezekből a "hogyan járassuk le egymást jól, és aztán…..
Beregi T. 2010.12.14 18:34:11
@Buer: :D:D:D Hát ez is fenomelis.
De viszont ez még csak a jéghegy csúcsa, mert ezek mosolyogtató sztorik is, de mondjuk ezek a nagyon durva átbaszások is hazudozásoknak minősülnek...
Hoze Info 2010.12.14 17:34:00
Új vizekre tartunkÚj vízek felé tart ez a blog, tematikailag mostantól, jelentem! Abszolút. Jelenleg ott tart ez itten, pár hónap és harmadik életévét tölti immár be. Ez csak egy tény, viszont az is, miféle periódusai voltak. Kezdeti hülyülésen át, gyorsan lett…..
Hoze Pesszimiszt rovat 2010.11.29 10:32:00
Néha fárasztó a párkapcsolatSzokták mondani, a szeretet és a gyűlölet egy tőről fakadó érzés, s csak nagyon kevés válaszja el egymástól. Lásd azokat a szaftos kis válópereket, ahol a korábban még javában szerelmes, egymásnak reggelit ágyba hozó házastársak…..
Beregi T. 2010.11.29 14:45:09
@SadistiCore: Se vele se nélküle, gondolom. Ne mond hogy nem ismerős a szitáció, mikor valakik csak úgy összejárnak szexből, vagy másegyébből, de nincsenek együtt:) Szerintem.
Én is csináltam ezt.
Csak az a baj, hogy szerintem előbb utóbb az egyik fél ilyenkor rá megy. Mert többet szeretne mint a másik. Én úgy jártam, akkor annó régen.
Hoze Személyiségi elemzés 2010.11.24 21:51:00
A valóságshow-szereplő "Ha beköltözöm a HÁZBA, akkor magamat fogom adni. Nem a pénz motivál, neeem, dehogy, - hanem az, hogy új embereket ismerjek meg és kipróbáljam magam. Illetve hogy új emberek ismerjenek meg, és próbáljanak ki. Szeretném, ha a szüleim büszkék…..
Hoze Videóklipp 2010.11.08 17:18:00
Elvis Predator and The Jolley ValleyHa most gúnyos lennék, aztmondanám, itt az új Dr.Melancholia, akik 2 hónapos fentállásuk ellenére is már letettek egy profi videóklippet az asztalra. De nem mondom. (Sőt az iménti sorokat nem is én írtam, hanem a macskám ráugrott a billentyűzetre…..
Beregi T. 2010.11.08 19:24:04
Jó lett és profi:)
Hozé nem fáj ilyenkor a szíved, hogy a helyedbe léptek? :)
@Skynet-Adry: :D Mondjuk egy lány nyilván más szemmel nézi a klippet, más szempontokkal.:D
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.11.05 22:10:00
Szombat révén ideje kinevezni a hét hülyéjét ezen a héten is, mint múlthéten. Akkor Geréb Ágnes, a méhlepény gereblyéző kapta meg, eheti nyertesünk pedig:Matolcsy György, és a csudás minimálbér emeléseSzóval. Matolcsy György nemzetgazdálkodási miniszter szuper javaslattal…..
Beregi T. 2010.11.06 16:03:06
@Skinny SiXX™: Nem voltam túl járatos a nevekben, de rákerestem erre a Biszkura és borzalom. Elég szemétség, hogy ezeket nem csukják le.
Én őszintén, úgy vagyok vele, hogy az annyira nem érdekel, ha az egyik milliárdos lop a másik milliárdostól, mert lopjon csak, pl a Zuslág Sándor vagy kicsoda. Nem izgat.
De az, hogy valaki mondhatni emberiség ellenes cselekvésekben vesz részt, és utána semmit se kap és lazán megússza, ráadásul a saját hazánk ellen.... Ez kicsit kiakasztó.

A témához meg annyit, nevetséges ez a plussz három ropi. Ez arra nem elég, hogy én Zalára levonatozzak a barátnőmhöz és onnét vissza. De nagyon nagy segítség az állam bácsitól... :(

Diákhitelt pedig már fel sem merek venni...
Hoze Skubi 2010.11.02 14:44:00
Mit nézel, he? – rovat Kéremszépen, bevallom a majdani 1 hónapos „fordúlóra”, - mióta ott hagytam a dark műfajt - akkora terveztem igazából egy összefoglaló cikket, mik történtek azóta velem hétköznapi emberként, hogyan ítél meg a zseniális társadalom,…..
Hoze Képek 2010.10.30 00:59:00
Last days...Legutolsó dárkos fotóim ezek, a legeslegutolsó 10 fentmaradt példányból (ebből a sorozatból). Egyébként sem nagyon áltam már a gép elé, mert undorodtam ettől az irányzattól. Képek készítője ugye Csukás Tibor, egy nagyon kedves arc, a Blikk, és a Napi ászok…..
Hoze Blog 2010.10.26 11:09:00
Ratyi zenék a bankokban.Én nemtudom ki figyelte meg eddig, de az én perszonális tapasztalataim alapján az ember akármelyik pénzintézethez fordul, (bankokba), beücsörög oda, és közben jó buzis homokos zenét nyomatnak az orra alá, lehetőleg kis hangerőn, hogy még romantikusabbnak…..