Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatzi.Anna

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap alatt semmisült meg a nem létező arab birkák világa Ugyanennyi idő alatt ért véget a képzelt terroristák világa. Friss sebektől vérzik a forradalmi arab vezetők világa. Eljött végre az emberek világa. Örüljünk ennek?Az arab világot felforgató lázongások rétegei…..
Hatzi.Anna 2011.02.25 10:24:03
Itt most tényleg sok kérdés felmerül, leginkább az, hogy mi következik majd a nagy forradalmi eufória után. Mert oké, hogy most megdöntik a gonosz diktátort, meg a közös harc összekovácsol, és a közös cél egyesít, de ahogy az eufória alábbhagy, illetve a cél beteljesedése által megszűnik létezni, mihez kezdenek majd akkor. Mihez kezdenek, ha kiderül, hogy a gonosz diktátorok elűzése után nem köszönt be a tejjel-mézzel folyó Kánaán, sőt eleinte a forradalom okozta károk miatt még nagyobb nélkülözés lesz, mint a gyűlölt vezető alatt. Lesz-e stabil vezetés, ami képes lesz majd kordában tartani a most felszínre törő, és eredményei által igazolást nyerő tüntetéshullámot vagy ezentúl rendszeressé válik a rendszerek megdöntése eképpen. Nem tudni, hogy mi lesz, és az egy dolog, hogy mi nem tudjuk, de azok sem tudják, akik az egész dominóeffektust elindították. Irak jól példázza, hogy mennyire lehetetlen a most egységes, de a forradalmi hevület lehűlése után és korábban is ezernyi törésvonal mentén megosztott arab társadalmakat összefogni és működő, életképes demokráciát varázsolni egy csapásra a diktatúra romjain. Itt a veszély a káosz, méghozzá olyan országokba, amik az olajtermelés, illetve az olaj útjának biztosítása szempontjából kulcsfontosságúak. Amit pedig számtalan példa mutat, a korrupció mértéke a demokráciákban sem feltétlenül alacsonyabb, sőt...
Hazánkban a rosszindulatú daganatok következtében évente több mint 30 ezer ember hal meg. Az irodalmi adatok szerint a rákos megbetegedések keletkezésének mintegy 60 százaléka az életmóddal és ezen belül tekintélyes százalékban a táplálkozással függ össze. A vizsgálatok…..
Hatzi.Anna 2011.01.20 13:13:32
@naturicumtanacsok: De akkor nem elegendő a különböző antioxidánsok bevitele a vitaminokból, mondjuk C-vitaminból? Csak mert tényleg lényegesen olcsóbb megoldás :)
Egyébként a 300.000 mg/l antioxidáns számot a szervezetre nézve hogyan jön ki? Ez a vérre tekintve kell, hogy ennyi legyen vagy mire vonatkozik a l (ami gondolom liter) a szervezet esetében?
Hát nem tartott sokáig, az AT&T megkezdte a negyedik generációs mobil forgalmazását, aztán átmenet nélkül bejelentette, hogy történelme legsúlyosabb online üzleti napját sikerült elszenvednie (egyelőre ugyanis még csak a netes előrendelés él, mint opció). A hatalmas…..
Hello Filmőrült! Penge vagy filmekből? Szeretnéd megnyerni az LG XF2 mindenevő multimédia lejátszót, amivel 500 gigányi cuccot vihetsz magaddal bárhová? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kis bejátszást:  www.youtube.com/watch Írd meg a benne elhangzott filmek címét helyes…..
Hatzi.Anna 2010.06.17 09:53:35
@malvin99:
Igen akkor már részt veszel a sorsoláson, de ha még többet tudsz akkor nagyobb eséllyel indulsz. Azért így se tuti, hogy nyersz. 30 megfejtésnél már 5x nagyobb az esélyed.