Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PSYCHO

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..
Elég gány a poén, de nem tudtuk kihagyni. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ma este a tengerentúlon ismét felhangzik az ismerős szignál, és hőseink elindulnak világot (mit világot, világegyetemet!) megmenteni, jókat beszólni, szemöldököt rángatni, és úgy általában jól…..
Hofi Gézára emlékezünk az MTV-n este nyolctól. Hofi Géza megérdemli az emlékezést, szomorúbb hely lett volna nélküle Magyarország; és ha a nevettetés kollaboráció, akkor a kollaboráció jó dolog. Ugyanitt tízkor, Az Estében Medgyessy Péterre emlékezünk, aki szintén sok…..
Szemünket behunyjuk, mélyen beszívjuk a levegőt, le a hörgőcsillocskákig, elménket tisztára sikáljuk és valami szépre gondolunk, például legbensőbb énünkre, a bennünk lakozó rózsabimbóra, vagy egy tányér borsólevesre. Érezzük, ahogy lassan eggyé válunk…..
Az, hogy miért gondolták 1990-ben az angol BSB csatornánál, hogy egy ilyen címmel sikeres sitcomot lehet forgatni, rejtély. Mindenesetre megrendeltek belőle 8 részt, levetítettek egyet, majd nagyon gyorsan elfelejtették. A vicces történet Adolf Hitler és Eva Braun kalandjait…..
comment:com Bruce és a majmok 2006.06.26 16:44:35
Ma este először is lehet főzőcskézni, a TV Paprika Grillbajnoksággal és Gasztropuccsal kecsegtet, ez utóbbiban a sokat sejtető "40 sejt menü" elkészítését tanulhatjuk meg, vajh mi lehet? Kiderül nyolctól. A TV2 igazán húzós alternatívát kínál az eleve nem túl…..
"Apropó nélkül" rovatunkban ma a világ egyik legjobb pszichedelikus popvideóját tartogatjuk Önöknek az ezredforduló érzelmileg felfűtött napjaiból, melyben David Hasselhoff különböző hátterek elé vetítve röpköd, és bemutat pár akrobatikus gyakorlatot is. De…..
PSYCHO 2006.06.27 22:57:44
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
A tegnapi Mokkában a kékfényes Szabó László volt Havas Henrik vendége. A beszélgetés apropója egyébként a Labanc Anna-gyilkosság volt, de ez most mellékes, ugyanis a műsor végén volt egy érdekes hajtűkanyar. Havas megkérdezte Szabót, hogy miért is hagyott fel az…..
DÜMM-DÜMM, hallja a 24 fan a belső hangot, és elindul a nyálelválasztás, Pavlov kopogtat: Jack menten elkezd valakit vegzálni, bombákat és egyéb tömegpusztító fegyvereket keresve rajtuk. Aztán megint jön az óra, az ember oda sem figyel rá. Van aki mégis: ezen a címen olvasható…..
A gerillamarketing egyik jó példája lehet Tyrone, aki egy filmfesztiválra benevezett filmjét promótálta éppen egy helyi tévéstúdiónak valahol Amerikában (a mű egyébként egy dokumentumfilm, melyben űrutazó csimpánzokról és az állatok jogairól is szó van többek között),…..
comment:com Anettka tanít 2006.05.25 09:14:00
Lehet persze értetlenkedni, hogy minek foglalkozunk annyit olyan emberekkel, mint Anettka, de nem érdemes. Anettka mostmár örökké velünk marad, az űrből is vissza fog térni, ne is reménykedjen senki, mert ő a mi levakarhatatlan Anettkánk, aki mindig valamivel előáll, és…..
Ha már a Média Hungaryn elhangzott utópisztikus felvetéseknél tartunk: Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója felvetette, hogy egyeztetniük kéne végre a Tv2-vel, hogy mely napokon sugározzanak közszolgálati műsorokat(!), mivel hiba készítenek időről időre jó, értékes…..
Olyan nemigen fordul elő, hogy a Csillagvirág Klinikán idő előtt végeznek egy műtéttel, vagy ha mégis, akkor még felébredhet hirtelen a kómás beteg, hogy elmondja a nagy titkot: Pongrácz Péter valójában egy genetikailag módosított fikusz. Ezért is jó előre felvett, gondosan…..
comment:com Feláll-e? 2006.05.20 14:56:00
Liptai Claudia kezd belejönni a rákérdezős riporter-szerepbe, lassan-lassan össze lehetne ereszteni politikusokkal is. Csütörtök reggel a Mokkában Budai László tangótáncos volt a vendége, akitől meg is kérdezte rövid előjáték után, hogy van-e erekciója tánc közben.…..
Megírtuk már, hogy a 24-ben reszelős hangú rettenthetetlen világmegváltót játszó Kiefer Sutherland néhanapján elereszti magát, és alkoholos állapotban baromságokkal szórakoztatja barátait és saját magát - következzen egy bejátszás az egyik ilyen kilengésről:   ..
Van úgy, hogy üzenni kell. Elmondani, ami már olyannyira feszít minket, megértetni a világgal, hogy kik vagyunk, és milyen sorsot kell beteljesítenünk itt, ezen a sárgolyón. Gyorsuló világunkban. A digitális korban. A generációk között átívelő hídon. Az „itt és…..
Steven Segal óta tudjuk, hogy nem feltétlenül kell az ember fiának/lányának minden jelenetben más-más arcot vágni, a jól bevált kurva szigorú nézés összevont szemöldökkel súlyosbítva a legmerészebb ellenfeleket is elijeszti. Itthon is van példa bőven, tessék csak szépen…..
comment:com RTL Balázs egy majom 2006.05.16 00:50:00
Csak, hogy Önök is átérezhessék, milyen iszonyatosan kemény is az életünk, csak hogy tudják, a bányászok sem szenvednek annyit a szénportól, mint mi a sajtközleményektől, bemutatunk Önöknek ezúttal egyet vágatlanul, a maga iszonytató valójában. Az alábbi rövid szösszenet…..