Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VDJ

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia D20 2010.10.02 14:00:40
Holnap választás. Budapest búcsúzik Demszkytől, Demszky búcsúzik Budapesttől. A nagy kérdést, hogy jó polgármester volt-e, nehéz megválaszolni. Mégis, megint a legegyszerűbb válaszban érdemes keresni az igazságot: akik legjobban értenek ehhez, a budapestiek, 1994 és 2006…..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
Az MSZP teljesen hiteltelen, az LMP komolytalan, a Jobbik pedig csak tapsol a Fidesznek. Gazdasági kérdésekben gyakorlatilag Oszkó Péter a valódi ellenzék. (Fotó: napi.hu) Az elmúlt hónapokban a közélet egy érdekes színfolttal bővült: állandó kommentátorként feltűnt Oszkó…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..