Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mobilinternetes akciót indított a Pannon és a Vodafone is. A Pannon június 3 és augusztus 26 között elérhető akciójában a 100 megabájtos, 5 gigabájtos és 10 gigabájtos előfizetés havidíja az első három hónapban 0 forint, ráadásul a Pannon erre a három hónapra megduplázza a…..
Úgy néz ki, a lehetetlen helyen és időpontban tartott közgyűlésen módosítani szeretnék az alapszabályt, hogy pótlólagos befizetésre kötelezhessék a tagságot. A MÁV Általános Biztosító Egyesület honlapján az alábbi közleményre bukkantunk egy kedves olvasónk…..
Úgy tűnik a Tv2-nem nem volt elég, hogy beharangozta Maria Garabaszó (ejj , de gyenge szójáték) pornós szereplését. Muszáj volt újra meghívni a bukszaszájút, hogy  Kovival karöltve Ikeában kapható hajtogatható fabábúkkal mutassa be, hogy kefélte meg a 9 srác és hogy…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..
Az a helyzet, hogy biliárdasztalt dugáshoz kizárólag pornófilmekben használnak. Ennek egyszerű az oka: a biliárdasztalok szinte kizárólag olyan helyeken találhatók, ahol más fizető vendégek is vannak, és ki örülne annak, ha egy jól kivitelezett döngölés közben oldalba kapnák…..
A globális felmelegedés nyertesei a rovarok, meleg konyhák körül meg amúgy is gyakran előfordulnak. A MOM Pizza Ház étterme és a szombathelyi McDonalds a kor követelményeinek megfelelő fúziós menükkel várja az érdeklődőket: Ma negyed tizenkettőkor vásároltam a MOM…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
  Az új botrányosnak szánt videóklip már tavaly év végén kijött a Tatutól, de még annak ellenére sem durrant nagyot, hogy a fekete énekesnőt (Julia Volkova ha érdekel bárkit is a neve) terhesen, egy szál fehérneműben kötözik ki egy oszlophoz és lövetik agyon egy…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
A BKV által sportból alkalmazott mentális betegek a legjobban az érvényes bérlettől vadulnak be. Ismerkedjenek meg Dáviddal, aki szerette volna, ha köszönnek neki, ezért kihívták a hóra. vagyis a sarjadó gyepre. Nekünk amúgy rokonszenves a BKV koncepciója, miszerint csak az…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
Gábor 2007.08.09 13:45:17
Igen, ő is Magyarországon dolgozik, és igen, persze, hogy egy minisztériumban. Pontosabban az Oktatási és Kulturális Minisztériumban. Sajtósunk (hívjuk a rend kedvéért Szabó Bélának) azért szívta fel ennyire magát, mert az RTL Klub stábja nem átallott egy állampolgárt is…..
Hétfőn még azt hittük, hogy hallucinálunk, aztán kedden bebizonyosodott, tényleg Kolláth György feje inog a csokornyakkendő felett a falkában. Az alkotmányjogász egy ideje már égeti magát az ATV Vonósnégyes című rémségében, de ezt a merész húzást még mi is sem néztük ki…..
Gábor 2007.03.07 11:13:51
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
w Bélát itt ne keressék 2006.11.24 16:13:00
A Magyar Hírlap meghitt olvasótáborának azon még meghittebb szegmensét, amely a szombati számokban elolvasta, netán kereste szerénységem hevenyészett közéleti sziporkáit, ezúton tájékoztatom, hogy ne keresse tovább. A közepet jobbról közelítő lap nekilátott a jobb középről…..
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Szar lehet itthon gépontfelfedező szőkenőnek, meg úgy egyébként celeb jócsajnak lenni. Unalmas, tudom, de mostanában derült ki, hogy egy magyar kvázi sztár, korábbi állításaival ellentétben igenis vállalt szerepet pornófilmben. A Fókusz múlt héten finoman pikánsnak és…..
Gábor 2006.08.28 11:19:46
www.youtube.com/watch?v=8eVUyaOqSmQ

Tessék, itt a videó, ahogy a Nemzet Kurvája elindul faszt szopni. Szakadni fogtok a röhögéstől.

"welcome to my world"
"my little PUSIII", és társai.

És persze nem a videára tették...
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..