Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Auster

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje kötelező gyakorlat a Szigeten a vizespóló-verseny, idén is sikerült abszolválnunk, élelmességünknek köszönhetően ezúttal a színpad mögül. Az egészben az a legkeményebb, hogy adott hét-nyolc kicsit ijedt csaj, akik azzal mennek oda, hogy legfeljebb majd pár liter…..
Matisyahut első látásra nem is hittük el, talán tavalyelőtt futottunk bele valami tévéshow-s fellépés felvételébe, és ugye nem mindennap lát az ember szakállas-öltönyös haszid zsidót reggae-t énekelni, ráadásul nem is rosszul. Aztán Matthew Paul Millernek bejöttek a…..
Auster 2006.08.20 11:29:28
Tetszik amit csinál.
A "Youth" videó filmecskéje nagyon jó.
www.matismusic.com/

(A szigorú tradicionális zsidó szabályok szerinti életvitelbe, szerintem a koncertek és hasonlók nem férnek bele, de ez biztosan a rabbin is múlik. Egyébként sem szeretnén rajta számonkérni.)
Aki komolyan gondolja, hogy módszeresen zenei programokat fog látogatni a Szigeten és nem csak a haverjaival akar földönkúszni két páleszezés között, örüljön együtt velünk Uj "kabirbedi" Péter saját kezével válogatott programfüzetének. A tudomány és a technika…..
Csáp Géza Egy őszinte vallomás 2006.08.14 19:02:51
Sajnos kicsit szentimentális a dolog, de el kell mesélnem Önöknek, hogy vasárnap visszatért a hitem a Szigetben; az a titok, hogy bújkálni kell a sötétben, elekrülve minden nagy programot. A Zúzda színpadot már többen méltattuk Önöknek, de itt lenni tényleg olyan, mintha egy Duna…..