Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramones1965

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Quentin Tarantino filmjeihez nagyon szorosan kapcsolódnak a háttérnek kiválasztott zenék, sőt. Ritkán fordul elő az, hogy a filmes dalok ennyire együtt éljenek a sztorikkal és olyan nagyon összekössük őket az egyes filmekkel vagy csak jelenetekkel, hogy amint meghalljuk őket, már el…..
Az esküdtszék első fokon kimondta, hogy Marvin Gaye örökösei számára 7,3 millió dollárt (2,1 milliárd forintot) kell fizetnie Robin Thicke, Pharrell Williams és T.I. triójának, mivel ellopták Gaye 1977-es Got To Give Up című számát. A lopás a Blurred Lines számban öltött…..
Ramones1965 2015.03.11 18:30:08
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
Ramones1965 2014.04.11 09:26:47
@ob.szerver: Beállt a túloldali maffiába... Tipikus megélhetési politikus, miniszternek bűn rossz volt, lapított, mikor a rendszerváltás után először emberekre lőttek a rendőrök 2006. október 23-án. Hitelesség 0 és még 4 évig elüldögél a parlamentben...
Polgárda A vesztőember: Bajnai 2014.04.07 12:28:15
Több kommentben is próbáltam kifejteni, úgyhogy most itt az ideje egy összefoglalásnak is. A Fidesz hatalmas győzelme (kétharmad vagy sem, mindegy) - mint ahogy azt előre látni lehetett - nem elsősorban a saját kimagasló teljesítményének volt köszönhető, hanem a hiteltelen,…..
Letudtuk a nagygyűléses hétvégét, remek volt. Persze a számháború javában folyik, hogy hol hányan voltak; én azt javaslom, hogy elégedjünk meg azzal, hogy a fideszmeneten több százezren, az ellenzéki gyűlésen több tízezren vettek részt. Persze mindjárt jönnek az ellenzéki…..
Senki sem szereti a remakeket, mi sem. De van néhány film, amit a készítői annyira elrontottak, hogy a mai napig segítségért kiabál. A felsorolt mozik közül némelyiknek már készül az újabb változata, de a legtöbbért csak a történet rajongói szurkolnak. Most kiderül, hogy mi a…..
Ramones1965 2014.03.16 22:15:03
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Ramones1965 2014.03.07 21:09:44
magyar világos búzasör Igazán kényelmes helyzetben volt blogunk a múlt hét csütörtökén, ugyanis meghívásra mehettünk sört kóstolni a Rizmajerhez. Érdemes tudni, hogy a hétköznapokon ritkán iszunk csepeli sört, és ha igen, akkor is leginkább a Cingulus Portert - a többi…..
Ahogy minden mást a rock- és metalzenészek a karácsonyt is (hál' Istennek) hajlamosak egészen máshogyan szemlélni, mint az átlagemberek. Mi itt a RockStation-nél is hiszünk ebben és a kollégákkal összeszedtünk egy TOP (10-nek indult, aztán inkább lett) 20-as listát. Itt vannak…..
Az X-faktor idei utolsó előtti adásának egy nagy kérdése volt: bejön-e a konteóhívők hetek óta a netre üvöltött rémképe, és a By The Way berugdosódik-e a dötőbe, miután egyszer már hazazavarták őket, és csak Bozsek Márk visszalépése (ezt is idézőjelbe kéne tenni?)…..
Ramones1965 2013.12.15 00:01:31
   Listánkból öt olyan futballista nevét láthatjátok, akik tényleg sokat tettek a labdarúgásért, emellett nemzetközi elismertségnek örvend. Ne is húzzuk tovább az időt, kezdjünk bele!    5. Oliver Kahn    A lista ötödik helyén egy német kapus,…..
1. Pol Pot (eredeti nevén Szaloth Szár) irányítása alatt Kambodzsa lakosságának mintegy negyede, közel 2 millió ember vesztette életét a kivégzések, az éhezés és a rossz bánásmód következtében. 2. Pol Pot és a vörös khmerek (azaz a kambodzsai kommunisták) 1975-től…..
Csak, hogy tudd, aki nem lúzer az félrekúr. Legalábbis Varga Zsuzsa szerint ez a helyzet, aki új videójában egy egész dalt szentel a félrekefélésnek. Ráadásul teszi ezt egy masszív elektronikával megtámogatott rockos alapra. Fogalmunk sincs arról, hogy a dalszöveg mennyire alapul…..
Meglepő dolgot tett tegnap reggel Vujity Tvrtko a Mokkában, no nem a baseballsapkáját vette le, arról azért nincs szó, mindössze nyomatékosan felszólította rendkívül udvariasan megkérte az MTVA vezetőségét, hogy vegye vissza állásába  Szebeni Istvánt. Mint ismert a…..
Ramones1965 2013.09.03 17:37:24
@IKDFA: Majd ha kicsit bajuszkát növeszt, akkor :)
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
Szenzációs képarchívum vált elérhetővé bárki számára a finn honvédség jóvoltából. 170 ezer, 1939-45 között, Finnországban, a Téli háború, a Folytatólagos háború és Lappföldi háború idején készült fényképet nézhetnek meg és használhatnak fel szabadon a téma…..
Ramones1965 2013.04.28 19:42:17
@Vejnemöjnen12:
Erről a korszakról szólnak a Talvisota (1989-es) és a Tali-Ihantala 1944 (2007-es) c. finn filmek is. Mindkettőhöz található felirat is a neten. Az elsőt mindenképpen ajánlom.
Tóth Gabi nem marad RTL-es munka nélkül azután sem, hogy véget ért a Szombat Esti Láz. Az a hír már korábban elterjedt, hogy ő lehet az X-Faktor egyik új mentora, most pedig az Új Ász cikke szerint a Heti hetesbe is beülhet. Tóth Gabi 2004-ben indult a TV2 Megasztárjának második…..
Ramones1965 2013.04.16 16:46:36
Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte pénteken a Pécsi Törvényszék Bándy Kata meggyilkolása miatt P. Lászlót. Enyhítő körülmény szinte nem volt, a bíró szerint egy gátlástalan gazember a vádlott. "A bíróság nem lát arra esélyt, hogy P. László valaha is a…..
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
Nem mondom azt, hogy élvezettel olvasom a meglátásokat az irányban, hogy kit is lehet (és kell!) felelőssé tenni az elmúlt pár napnyi, időjárással összefüggő történésekkel kapcsolatban... Megpróbálok tárgyilagos lenni. Hiszen majdnem az egész ország tudta azt már szerdán,…..
A Szombat esti lázból csak két dolog foglalkoztatja a bulvársajtót, az egyik Bálint Antónia hisztije, amit a kiesés után levágott, a másik meg Tóth Gabi csöcse. Utóbbiról nekünk is van képünk, illetve az RTL Sajtóklubnak, tessék: Nos. Ez egy pár csöcs, atlétában. És?..
Ismét kitört a Maradona-láz Nápolyban, miután az isteni Diego nyolc év után ellátogatott a Vezúv lábához. Maradonának van egy tisztázatlan adóügye Nápolyban, de ez pénteken senkit nem fog érdekelni. Napoli - Juventus rangadó lesz, amire a világbajnok argentin is kilátogat.…..