Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobster thermidor

1 bejegyzést írt és 3928 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legnagyobb ellenségei az emberi ostobaság és az intellektuális komformizmus voltak. Frank Zappa maga volt az utánozhatatlan kreatív eklektizmus. Azon szerencsés kevesek közé tartozik, akinek nem lettek epigonjai, de még olyanok sem nagyon akadnak, akik megpróbálják eljátszani bonyolult…..
lobster thermidor 2021.04.28 17:26:13
@Göbölyös N. László:
Hát igen, a sok helyen betiltott Bobby Brown (Goes Down) kimaradt az írásból.
Napokban töltötte volna be 67. életévét Fenyő János üzletember (1954. április 19 - 1998. február 11), a rendszerváltást követő évek híres-hírhedt - tragikus sorsú vállalkozója, akit akkor és azóta is a legsikeresebb média vállalkozóként tartanak számon. Nem véletlenül hívták médiacézárnak…..
lobster thermidor 2021.04.26 08:45:06
@Mikulás Anna:
Olvastam a 2. bekezdést, de továbbra is azt mondom, hogy nem az úgynevezett "pénzvilág" tette el láb alól Fenyőt, mert a korábbi pártelit, és az akkori titkosszolgálatok nem azonosak a rendszerváltás utáni "pénzvilágnak" nevezett Gyárfás féle, a kapcsolataikat kihasználó felkapaszkodott újgazdag vállalkozói réteggel, akik egyébként valóban nem riadtak vissza az alvilági módszerektől sem.
@nincs1agy:
Úgy látszik van. :)
Szavak, melyeket ma is használnak az idősebbek, de senki sem tudja, hogy honnan származnak. Mi utánajártunk!..
lobster thermidor 2021.04.21 15:48:39
@bati67:
Jól tudod! :)
Teljesen értelmetlen a lejárat automatikus számítása, miközben lenne sokkal jobb módszer is. Igaz, azon dolgozni kell...
lobster thermidor 2021.04.04 18:07:18
@birka menet:
Ez egy komoly tényszerű megnyikkanás volt, annyit elértél vele, hogy megint jól meggyőzted magad a semmiről.
lobster thermidor 2021.04.04 18:11:53
@taga20:
Közöd?
lobster thermidor 2021.04.05 09:07:27
@horrorpornó bábszínház:
Félreérthettél, mert én már be vagyok oltva, és van egy szép plasztikkártyám is, ami igazolja ezt. Ettől függetlenül, vagy talán pont ezért, a különféle vakcinák körüli politikai huzavonát látom ebben az védettségi igazolvány mizériában.
@Ekrü:
Minimális eltérésekkel ezt mondom én is.
HamPLÓ Átalakuló hangszerek 2021.02.22 07:00:00
Néhány éve David Gilmour (a Pink Floyd gitárosa, ha valaki nem ismerné) valamiért úgy döntött, hogy eladja a híresebb gitárjait. Kicsit megijedtem akkor, hogy miért tesz ilyet, de szerencsére úgy tűnik, hogy nem a zenéléstől - vagy akár az élettől - vett búcsú volt ez, csak némi faanyagtól és…..
lobster thermidor 2021.02.22 22:42:29
@sako:
Blackmore sem a tuti gitárját törte össze, hanem volt egy erre a célra összerakott szerszáma. A saját szememmel közelről láttam Frankfurtban egy Rainbow koncerten, amikor a ládák takarásában gitárt cserélt, majd felmászott a ládák tetejére, és elkezdte bontani a hangszert.
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
Utálom a postát. Akár a magyart, akár a franciát - tökmindegy. És nem azért, mert a postát divat utálni. Hanem mert az Édesanyám szomorú miattuk. Édesanyám ikertestvére a messzi Európában él, hazánktól alig 1200 km távolságra, Franciaországban. Anyu idén ünnepekre is gondosan összekészített és…..
   A mára már közismertté vált márka, a Xiaomi immáron a negyedik legnagyobb telefongyártó, ha az almárkáit is beleszámítjuk(Redmi,Poco), de szinte borítékolható, hogy belátható időn belül az Apple és a Huawei fölé fog emelkedni eladások terén. Egy ilyen dinamikusan fejlődő cég esetén pedig nem…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
lobster thermidor 2020.12.13 08:42:09
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Kapásból tudnék neked neveket felsorolni olimpiai helyezett sportolótól kezdve az újságírón, és a modellen át, az ismert színészig bezárólag, akik magyarok, tehát nem cigányok, és mit tesz isten, bolti lopáson érték őket. Igaz nem Ausztriában, hanem itthon, de aki itthon lop, és nem bukik meg, az biztos lehetsz benne, hogy máshol is megpróbálja, sőt az az igazi terep. Szóval az osztrákok csak az igazat mondták a felszólításban, MAGYAR ne lopj.
JogÁsz TGM és a magánügy 2020.12.02 16:05:41
Miután sírva-röhögve kiszórakoztam magam a Szájer ügy kapcsán a neten terjedő mémek tömkelegén, igazán dühös akkor lettem, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorában meghallgattam Tamás Gáspár Miklóst. TGM nem átallotta azt közölni Rónai Egonnal, hogy egyetlen szót sem hajlandó ejteni a Szájer ügy…..
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
lobster thermidor 2020.11.09 16:26:05
Most, hogy a tavaszi kellemetlenségek után vírusszakértőből egyre többen képzeték át magukat matematikussá, maga Orbán Viktor is előállt a maga számaival. Hogyaszongya 30-32 ezer kórházi ápolt és 4480 intenzíves lesz december 10-én (nem ám 4000 vagy 4500, faszt, 4480, ha mégis 4481 lesz a vége, azt…..
lobster thermidor 2020.11.09 14:59:54
@Indriq:
Az a 16000 lélegeztetőgép már akkor sem volt igaz, amikor először még csak dicsekedett a számmal Szíjjártó, mert egy részük be sem érkezett az országba, most pedig a külügy megbízást adott arra a külképviseleteknek, hogy adjanak el belőlük 8000 ezer darabot oda, ahova csak tudnak.
hvg.hu/itthon/20201028_lelegeztetogep_kkm_koronavirus
A napjainkban Gyermekvasút néven üzemelő egykori Úttörővasút a szocialista rendszer egyik büszkesége volt. Ezzel is utaltak arra, hogy lám ilyesmire is telik a dolgozó nép országában, és generációkon át volt a legmenőbb csábítás az ifjú generáció számára. 1961. április 12. Úttörővasút…..
Az első világútlevél hatására a magyarok rohammal vették be Bécset hazafelé pedig mindenki fagyasztószekrénnyel jött...
lobster thermidor 2020.06.19 10:51:26
@Firpó:
Lehet, hogy te mértékegységed a FA szappan, egy csillogó műanyagházba épített olcsó Panasonica két kazettás magnó, vagy a BAC Deo, de a korabeli fogyasztói társadalomnak is megvoltak árnyoldalai. Ezzel csak azt kívántam mondani, hogy nyugaton sem kolbászból volt a kerítés, bármennyire annak szeretted volna látni. :)
A közismert tévéreklám jelmondata így hangzik: „Az ön méretére igazított üzleti megjelenés.” Egy kellemes színészhang pedig bemondja a ruhabolt címét, szemközt a képviselői irodaházzal, a pesti hídfő északi oldalán. Erről jutott eszembe egy sajtófotó, amelyet nemrégiben a Zalai Hírlapból vágtam…..
A Fidesz kommunikációs gépezete folyamatosan zakatol, ami azt a látszatot kelti, hogy a lakosságot folyamatosan informálják a közélet eseményeiről. A valóság azonban az, hogy csakis erősen megszűrt információk jutnak el a kormányzati médiából tájékozódó polgárokhoz, az állampárt pedig ügyel arra,…..
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
lobster thermidor 2020.01.15 04:43:39
Ez az Aristont ne vegyél, mert szar szöveg nagyjából anak a f@szságnak felel meg, hogy ne vegyél francia autót, mert az csak szar lehet. Ñekem most egy kondenzációs Ariston kombi kazánom van, ami kb. otször jobb, mint az előző minden szerelő által istenìtett Buderus. Egyik sem volt olcsó, de mint mindenből, az Aristonból is megéri a drágábbat venni. Ez a jelenlegi kazán olyan halkan dolgozik, szemben az egekig hájpolt német készülékkel, ami robajlás szerű hanggal indult be, hogy nem is lehet hallani, amikor bekapcsol, csak azt veszi észre az ember, hogy melegek a radiátorok. A mosogatáshoz azonnal adja a meleg vizet, nem kell percekig várni, hogy felmelegítse a vizet. A fűtés, és a melegvíz hőfokát 1fokonként lehet állítani a készüléken, és a beépített wifivel egy telefonos alkalmazás segítségével akár a világ másik feléről is tudom a fűtést szabályozni. Egyébként gyanítom, hogy a kazánok gyakori meghibásodása, és elhasználódása a nem megfelelő minőségű vezetékes gáz miatt van. Az egy másik kérdés, hogy amennyiben karácsonykor elromlik bármilyen készülék, legyen az fűnyíró, gépkocsi, tévékészülék, hűtőszekrény,vagy bármilyen tartós fogyasztási cikk, és ez alól a gázkazán sem kivétel, az bizony szívás. Ebben az országban az a rendszer, hogy karácsony előtt már nem dolgozik a szervizekben senki, január első hetében pedig leltározik minden cég, úgyhogy nuku alkatrész kiadás, vagy csere. A tőlünk nyugatabbra fekvő országokban, Olaszórszágban meg pláne, vízkeresztig megáll az élet, onnan az biztos, hogy nem érkezik még egy 2 forintos csavaralátét sem. Megjegyzem nem csak a posztoló járt így, mert az egyik tévében gyakran szereplő idősödő újságírónő panaszolta el egy egyébként politikai beszélgetős műsorban, hogy fagyoskodtak a házukban a karácsonyi, és az azt követő időszakban, mert a kazánjuk pont karácsony napján adta meg magát, és nem találtak szerelőt, aki megjavította volna. Azt nem mondta, hogy milyen kazánról van szó, de gyanítom, hogy nem lesajnált Aristonjuk van.
lobster thermidor 2020.01.15 22:07:31
@ebella:
Hát azt akkor talán beszéld meg a NAV-al, hogy ne év végén, és az év elején kelljen a cégeknek a készleteket felleltározni, és megcsinàlni az előző évi zárást. Te biztosan el tudod intézni, és akkor nyitva lesz a raktàr is.
lobster thermidor 2020.01.16 05:40:40
@Reactor:
A szerelő cserealkatrész nélkül olyan, mint a vőlegény a fütyi nélkül. :)
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
lobster thermidor 2019.12.24 14:06:32
@Csokis:
"Felajánlunk neki egy 20 ezer forint értékű utalványt, amelyet a Líra webáruházban költhet el. A könyveket ingyenesen kiszállítjuk."
Nem tudom, hogy mit nem értettél meg ebből, és miről beszélsz, mert a Lírában általában úgy működik a dolog, hogy az utalvány birtokosa elmegy valamelyik Líra könyvesboltba, kiválasztja a neki tetsző könyveket, és az utalvánnyal fizet a kasszánál, ez esetben viszont konkrétan a webáruházbéli vásárlásról szó a dolog, és felvállalták az ingyenes kiszállítást is. Majd akkor kezdj huhogni, ha arról ír a posztoló, hogy második nekifutásra sem jött össze a dolog.
lobster thermidor 2020.01.05 14:32:42
@Balfredo Alfredo:
Akkor ezt az anomáliát kiváló problémakezelő készséget felmutatva rövid úton felszámoltad, ennek következtében gyakran járhatnak a webáruházakban tevékenykedők rokonai temetésre, mert a halott menedzser, a jó menedzser. Milyen egyszerű a megoldás!
@Maresi:
Kétszer is elolvastam a hozzászólásaimat, de nem találtam egy olyan mondatot, vagy kitételt, amelyben hisztisnek tituláltam volna bárkit is.
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
lobster thermidor 2020.01.05 08:42:26
@nickM:
Persze, de csak úgy, ha nem nyomod össze, hanem a normál terjedelmébe zsákolod be, ami lássuk be meglehetősen terjedelmes dolog, ezért gyalog a kutya sem fogja visszacipdlni, és mivel egy normál méretű autóban nem sok palackal töltött zsák fér el, ezért inkább összenyomva a kukába teszi a polgár. Ha változott volna a helyzet, az sem tenné vonzóbbá a többség számára a dolgot, legfeljebb a csöveseknek, akik az aliminium sörös, és kólásdobozok begyüjtéséve, és visszaváltásávall szerzik meg a napi betevő piára valót.