Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras-ka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gyermeknapot Magyarországon 1931-től ünneplik (akkor még gyermekhétnek hívták), 1950 óta már csak egy napig tart és május utolsó vasárnapján tartják. Az ENSZ közgyűlése 1954-ben javasolta, hogy minden országban tartsák meg az egyetemes gyermeknapot. Azt javasolták a…..
andras-ka 2015.05.31 13:22:49
Flashy beszél egybekezdéses 3 2013.04.15 13:40:16
ha érvényes társadalombiztosított vagy, ingyen igényelhetsz az EU-ban is érvényes TB kártyát, ami műanyag, 3 évig érvényes. még élő emberrel se kell beszélni, ha jól emlékszem neten kérhető. speciel angolul néhány mondat van rajta csak, nagyjából az, hogy milyen…..
Jól bele kell nyúlnia a pénztárcájába annak, aki szeretné megvásárolni a német Marchi Mobile cég luxuslakóbuszát, melyet 3,1 millió dollárért kínálnak eladásra. Az eleMMent Palazzo fantázianevű jármű, mint a neve is mutatja, igazi palota, melyben nappali, fürdőszoba, hálószoba, sőt még egy…..
andras-ka 2013.09.20 15:54:08
Flashy beszél egybekezdéses 2 2011.07.20 13:04:00
miért van az, hogy a boltokba elhelyezett bankkártyás termináloknak van a világon a legrosszabb billentyűzete? nem érezni hogy megnyomtam-e, nem veszi be, két csillagot ír, megnyomtam-e a zöldet és most várnom kell, vagy nem sikerült megnyomni, megnyomjam-e még egyszer, vagy akkor már…..
Kedves Olvasóink! Bizonyára Ti is észreveszitek nap mint nap, hogy aggasztóan durvul a közbeszéd: a kurva-kúr-geci-fasz-köcsög-szerű szavak, a rák egye ki a szemedet és hasonló átkok vészesen terjednek, mint a himlő. Mi ennél sokkal rafináltabb, elegánsabb megoldásokra…..
Flashy beszél egysorosak 10 2011.11.20 23:51:00
pénzbüntetéssel és elzárással fogják büntetni a hajléktalanokat. akinek semmije nincs és nem lakik sehol, és ez ellen per pillanat nem tud semmit tenni, azt ezért, mármint hogy nem lakik sehol megbüntetik azzal, hogy bezárják valahova, büntetésből, lesz fedél a feje felett,…..
addict Márkanévnapi buli 2012.03.15 09:18:00
Tegnap hatalmas buli volt nálunk. Vilmos hozott pálinkát, Éva vermutot, Ferenc keserűt, Péter és Pál szeszesitalt, Irsai Olviér bort, Ági és Piroska szörpöt, Orsi virslit, Félix kecsapot, Anikó sajtot, Flóra margarint, Tibi csokit, Katica tortabevonót, Leó jégkrémet, Aranka…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
andras-ka 2012.03.16 01:37:28
off
@kárpátia56: áááá dehogy, ez még bőven a ló innenső oldala. :) a natúr/zöld/természetes/stb. rajongók ugyanúgy tolják a bullshitet, bele van mindenki kényszerítve a ringbe. Az, hogy valaki elhajigálja magától a mesterséges, iparitermék dolgokat, és attól azonnal baromira egészséges lesz és kinő még a haja is és sorolhatnám, ugyanolyan hazugság. Ehhez idő kell, meg odafigyelés, meg tudatosság. Visszatérve a méz vs. robitussinra: kb. 6 éve döntöttem el, hogy kihagyok mindenféle gyógyszert és gyógyhatású készítményt megfázás és influenza témában, de min. 3 év kellett mire visszaállt az immunrendszerem olyanra, hogy azóta egyáltalán nem vagyok beteg, se télen, se nyáron, se ősszel, se tavasszal. Ja, igen, és a 1,5 évtizedig elszenvedett parlagfűallergiám is azóta múlt el, hogy nem szedek rá gyógyszert... Át vagyunk verve, de piszkosul...
Flashy beszél egybekezdéses 1 2011.04.11 19:08:00
felébredtem reggel ébresztőre, nem néztem rá naptárra, de tudtam, hogy kedd van. de rögtön elkezdtem gondolkodni, hogy akkor mi volt a hétfővel. nem emlékszem a hétfőre. hétfőn van egy lyukasórám, amiben ki szoktam menni boltba. de nem emlékszem sem arra hogy kimentem boltba, sem…..
Flashy beszél biztonsági sztori 2011.04.19 18:54:00
a kék barkácsáruházban voltunk tesómmal délután. bejáratnál lekapcsolt a biztonsági ember, hogy a kicsi citromsárga hátizsákomat nem vihetem be, hanem a bejáratnál, kívül levő szekrénybe rakjam be, aminek nyilván üveg az ajtaja, hozzá kulcsot a vevőszolgálatnál szerezhetek…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Remélem elég rossz ahhoz hogy loccsanjon az az agyvelő, fejezte be levelét Rich. Rich, a wikivonattal elérted a célodat, loccsant, most bután, üres tekintetel meredünk magunk elé...
Előre is szeretnék minden felelősséget elhárítani, az alábbit Csaba cimborámtól hallottam, még valamikor a kilencvenes években. A vacsorához készülő Hannibal Lecter mosolya játszott az arcán közben, máig kísért rémálmaimban.- Mit mond az öreg vívó, akinek nagyon hiányoznak…..
Nem bírom megállni, hogy ne másoljam ide szándor elképesztő hülységét a kommentek közül, fájdalmas-arany csillogásba vonta a mai délelőttömet.hogy hívják azokat a hüllőtestű muflonokat, akik a világra jöttek?Született gyíkkosok..
 Azta. Ha agysejtjeink 97 százalékát nem vesztettük volna el örökre a hétvégi, Index-születésnapi, politoxikomán pikniken, összetettebb reakcióra is képesek lennénk, de így nem. Ezért most csak annyit mondanánk, hogy a Pedrofon együttes száma, amire kutya_zzr hívta fel a…..