Regisztráció Blogot indítok
Adatok
z0ty

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
z0ty 2017.02.19 21:52:57
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
z0ty 2016.11.28 22:14:41
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
z0ty 2016.10.26 12:08:12
Aki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt pár hónapban, annak röviden arról, hogy ki az a Harambe. Idén májusban került ki az a videó a netre, amin egy hároméves kisgyerek bemászik a Cincinatti Állatkért 17 éves gorillájához, Harambéhoz. A gorilla annyira nem viselte jól a váratlan látogatást, és…..
z0ty 2016.10.20 14:49:12
A MacBookoknak rengeteg jó tulajdonságuk van, de a sokadik levél bizonyítja, hogy ha baj van, akkor a szervizelés ennél a márkánál is hozza ahazai formát. Pedig egy prémiumterméknél arra végképp nem számít a vásárló, hogy küldözgetik egymás közt, mint nyuszikát az…..
Alimento Kólavész 2016.06.28 09:56:40
Egyik kedvenc szórakoztató humorportálom (Naturahirek) remek írást tett közzé a kóla káros hatásairól. Természetesen ettől is meghalunk, mégpedig olyan nagyon, ahogy talán semmi mástól sem. A kóla valamikor a rothadó kapitalizmus jelképe volt, ma népirtó gonosz multik csodafegyvere...
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
Kihirdették a teheráni Holokauszt-rajzverseny eredményét. Az első díjat egy antiszemita francia karikaturista vitte el, de a többi díjazott alkotás üzenete is egyértelmű. Az először Mahmúd Ahmadinedzsád akkori elnök által 2006-ban meghirdetett versenyt tíz év után rendezték meg ismét, immár az Irán…..
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Szerkesztőségünk szerint felháborító, hogy manapság mindenki csak úgy bemondásra kaphat internetet. Igenis tessék megküzdeni érte, bizonyítani, hogy valóban kell, hogy nem csak egyéjszakás kaland, hogy szándékaink komolyak. A levélíró szerint úgy kell járni a Telekomhoz netért esedezni, mint…..
z0ty 2016.06.01 11:26:16
@Phil Necro: kávézóban 4k-s youtube videót nézegetni, ősi román szokás!
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
z0ty 2016.03.19 00:55:17
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
z0ty 2016.03.04 13:42:17
@Raven1975: mert reklám, azért. Ráadásul meg nagy kamu az egész, nincs semmiféle vasalás...
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
A 20. század egyik legégetőbb és máig aktuális problémája a magyarországi cigányság integrációja. Olyannyira az, hogy a kérdés az ezredfordulón túl is folyamatos politikai csatározások, a mindennapi közbeszéd témáját szolgáltatja, a legmesszebb menő indulatok mellőzése…..
Nagy áttörés történt a köztévében az újévnek ezen a fagyos reggelén. Mivel az M1-et sokan azzal vádolják, hogy minden ott kiejtett és kiírt betűt alaposan megvizsgálnak, jóváhagyatnak, előzetesen cenzúráznak, és hogy a vendégek csak alapos szűrés után kerülhetnek be,…..
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
z0ty 2015.12.20 21:21:24
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
z0ty 2015.12.06 12:23:05
@Transylvanianmixedgrill:
Ő már a nagy tépelődés elején elszólta magát azzal, hogy többes számban beszélt kinek kell tovább jutnia.