Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rarrarrarrar

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
Még én sem hittem volna, hogy ilyen létezik, de Kínában van használható, rendesen működő okosóra kettőezerhaszáz, azaz 2600 forintért. Nem egészen 9 amerikai dollárért. Ez már az én szememben is a hihetetlen kategóriát veri. Best buy termék tesztje következik!..
Nem először lehet ezt leírni (és valószínűleg nem is utoljára), de a Nemzeti Bank alapítványainak botránya egy normális országban kormányválsággal járna, hullanának a fejek rendesen. Abszurdisztánban viszont ilyen híreket lehet ennek kapcsán olvasni: Látva az unokatestvérének juttatott…..
rarrarrarrar 2016.04.25 14:02:11
@ulpius66:
A Norvég Civil Alap nem közpénzt osztogat tetszés szerint.
MNB meg de.
De lehet neked ez a pénz nem hiányzik, mert nem láttad direktben, bár minden évben fizetjük az eladósodottság kamatait.
Az meg, hogy a legfőbb ügyész feleségének ilyen pozíciója van szerintem önmagában megvesztegetés mindenféle ügy nélkül. Csoda ez alapból nem összeférhetetlen.
De ne izgulj ez nem jut el bíróságig mint a Norvég Alap története, nem lesz házkutatás meg ilyenek, mindenki zsebben van.
A Yachtzoo által bejelentett 135 méteres Atom méltó lesz a nevéhez, az első képek alapján igazán szuper kis darab lesz – már ha a kis jelző nem sértés egy olyan jacht esetében, amelyen egyebek mellett két helikopter-leszálló is lesz. (fotó yacht-zoo.com) A Yachtzoo az Atomot az…..
rarrarrarrar 2015.07.14 15:12:02
Már most bebizonyosodott, hogy teljesen értelmetlenné vált a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultáció: a kormány ugyanis ahelyett, hogy megvárta volna az egymilliárd forintból készült konzultációra adott válaszokat, inkább úgy döntött, hogy a magyar-szerb határ 175…..
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Korábbi bejegyzésünkben már volt szó a világirodalom mérgeiről, most szentelünk egy posztot a legerősebb mérgeknek és hatóanyagoknak. Már az elején szeretnénk leszögezni, hogy a lista szubjektív összeállításon alapul, minden bizonnyal lehetne még legalább ennyi anyagot…..
rarrarrarrar 2015.06.05 15:43:22
Évmilliókkal ezelőtt meghökkentően furcsa állatok éltek a Földön. Egy elefánt méretű lajhárra, vagy egy bika nagyságú rágcsálóra valószínűleg sokan kíváncsiak lennénk, de valljuk be őszintén, nem szívesen találkoznánk egy vérszomjas, 20 méteres cápával, vagy egy 50…..
rarrarrarrar 2015.05.08 15:43:39
@kavicsq: Törpilla a nő!
Kurva hosszú rész volt, a hogyvolt is az lesz, előre szólok. Braavos Arya nem éppen a boldogság két lábon járó szobra, mert ugyan befogadták a Fekete-Fehér Házba, de ott nem a bérgyilkosszakkör ülése, és a “hogyan öljünk meg a szomszéd gyerekét egy fél barackbefőttel,…..
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
Az ügynöke szerint a francia középpályás olyan, mint a Mona Lisa, és, mint ekkora és egyedülálló jelenségnek, ha távozik Torinóból kétségtelenül neki kell a valaha volt legdrágább játékosává válnia. Riola szerint az összeg elérheti akár a bűvös és eddig senki által el…..
rarrarrarrar 2015.02.12 11:11:44
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
rarrarrarrar 2014.12.27 01:16:03
Filmnézés közben mindig is szerettem meglepődni, érezni magamon egy-egy nagy fordulat okozta sokkot. Emiatt egy idő után már elkezdtem vadászni az ilyen alkotásokra, sőt a mai napig is keresem a rejtettebb gyöngyszemeket. Persze a legtöbb egy kaptafára készül, nagyon sok film süti…..
rarrarrarrar 2014.12.05 20:09:30
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
rarrarrarrar 2014.11.20 09:44:58
www.google.hu/?q=monument+valley+apk
leszeded és nem kell Amazonnal regisztrálgatni
Az új Nexus készülékekkel bemutatkozó SMS alkalmazás, a Google Messenger mostantól bárki számára letölthető a 4.1-es vagy afölötti androidos telefonokra. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi lesz az üzenetküldés sorsa, hogyan cseverészünk írásban, mondjuk, 2 vagy 5 év…..
Skywalkerék családi dolgai bonyolultabbak, mint egy dél-amerikai szappanoperai hőseié. Azt ugyan nem sikerült überelni, hogy Darth Vader a kedves papa, de azon azért meg lehetett lepődni, hogy Leia Luke ikertestvére (még jó, hogy ezt a hercegnő még nem tudta a második részben, amikor…..
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Én kicsit elszégyelltem magam, amikor az MTV-ról szombat este kiderült, hogy katalógust vezet az online sajtó vélt vagy valós elkúrásairól, és percre pontosan kijegyzetelik a hírportálok hírfolyamát. Azért szégyenkeztem, mert ez nem nekünk jutott eszünkbe, márminthogy a…..
Egy másik blogon a minap, komoly vita alakult ki arról, hogy az első randin fizessen e a férfi, vagy sem. A nők egy része hevesen ostorozta azokat a pasikat akik nem nyitják ki a pénztárcájukat az első találkozón. A smucig volt a leggyengébb jelző :-) Véleményem szerint nincs abban…..
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
rarrarrarrar 2014.10.04 19:02:50
@jajjjnemááár:
A korai keresztények között elég sok ember tette fel az életét erre, olyanok akik nem látták Jézust, de hittek azoknak akik úgy tanították őket hogy maguk se látták Jézust, de akik látták azok elég hitelesek voltak, hogy ennyire meggyőzzék a követőiket.
Én pedig elég sok papot ismerek, akik erre tették fel életüket, lemondással, alázattal, szolgálattal, és szegényen de szeretettben halnak meg. Biztos van business is mint minden népszerű dolog körül, de a gyökerek nem erről szólnak.
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
rarrarrarrar 2010.12.22 12:16:09
@bandos: De nem 10 milla ember között kell bekerülni a műsorba,...