Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cloroform

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
Felháborító a XXI. században az efféle középkori barbarizmus. Egy (látatlanban írok róla) tudatlan, legalja söpredék az olyan embernek sem minősülő kétlábú sejthalmaz, aki képes ilyet tenni. Fel nem foghatom hogyan képes valaki manapság így…..
„Ha vége lesz, az ő hülyesége miatt. Szerintem túl vagyunk már a másik kóstolgatásán, de valahogy úgy érzem, a játék még mindig tart” – a 30 év alattiak kergék, legalábbis ezt állítja következő posztolónk, aki fél éve van együtt egy nála valamivel…..
Pontozótól a Rózsaszín pitbullos felvarróig. Már régóta nagy kedvenceim az Örs vezér tér aluljárójában népzenélő punkok. A legszebb, hogy még grupik is vannak velük. Ha arra járok, mindig bedobok pár százast, tegyetek így ti is! (A minőségért bocs, telefonnal…..
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
Hétfő délelőtt egy magyar síelő vesztette életét a dél-franciaországi Puy-Saint-Vincent síterepén - írja a sielők.hu. Az eddig ismert tények szerint egy fának ütközött és azonnal életét vesztette. A francia hatóságok ma reggel erősítették meg, hogy a hétfői…..
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..
Az alább leírt eset nem velem esett meg, csak szemtanúja voltam. 10 éve született a kislányom, sajnos annyira súlyosan besárgult, hogy a szülészetről nem engedtek haza bennünket, hanem a gyermek-klinika csecsemőosztályára került a babám. Itt voltak a súlyos beteg, koraszülött…..
Nyár elején elhatároztuk, hogy augusztusban - ha az idő engedi - ellátogatunk a Velencei tóra kempingezni egyet. Így is tettünk. Ehhez az időtöltéshez próbáltunk meg egy aránylag tágas, jó ár/érték arányú sátrat választani. Mivel tömegközlekedéssel utaztunk a helyszínre,…..
„Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik.” – bár a cím félrevezető (bocsi) de szerencsére nem óvszerről van szó, hanem egy defektes pasi primkó bosszújáról. A…..
Szigetet venni több mint jól hangzik, hiszen hol lehetne fesztelenebbül bikinicsík-mentesre barnulni, mint ott, ahol tíz kilométeres körzetben a vidáman ugrándozó delfinek a legfejlettebb emlősök. Téved azonban, aki a zömében erősen B-kategóriás filmekből arra következtet, hogy a…..
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő Murauban, Ausztriában – értesült a sítv.hu a helyszínen dolgozó síoktatóktól és hegyi mentőktől. A 29 éves fiatalember pénteken esett el a magyarok által is kedvelt muraui síterepen. Az egyik fekete, vagyis nehéz, meredek…..
IDDQD Felkelés a haláltáborban 2010.12.15 12:45:00
(Remélem nem most törik meg az a hagyomány az IDDQD-n, hogy lehetett bármekkora vita is, a kommentelők nem jutottak el egymás durva sértegetéséig, a sok potenciális magas labda ellenére is nagyjából megúsztuk nácizás, cigányozás és zsidózás nélkül, szóval nagyon jó lenne, ha…..
"Sziasztok.Ő Izy, a 9 hetes angol bullterrier kislány.Reméljük, tetszenek a fotók, amelyek készültek erről a kis csöppségről :)" - írja Ircsi & Brosy Veszprémből.Köszönjük!..
Cloroform 2010.12.08 16:39:35
@Muster Mark: te azt sem tudod, miről beszélsz. De legalább önbizalmad van.
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
„heon e rút szagú alj árulója aggódásimnak”   a modern világ tagadhatatlan ismérve az emberiség bűntudatos harca saját szagával. bár már az ókorból (különösen egyiptomból) ismertek illatosító anyagok, tehát az első civilizációk létrejöttével bizonyosan…..
Cloroform 2010.11.08 14:29:31
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Már megint BKV, már megint a metró sötét mélye, ahol kizárt, hogy bármi örömteli történjen az emberrel, általában. Névtelen levélírónk is "szokásosnak" nevezi a vele történteket, ami azt jelenti, hogy számára a tömegközlekedés igazi csendes háború. Legutóbb a…..
Az Apple ismét kitolta a fehér iPhone 4 megjelenésének dátumát, ezúttal az a mondás, hogy 2011 tavaszán érkezik a nyilván csak borzasztó nehézségek árán legyártható fehér szín. Meg nem erősített források szerint új neve is lesz, úgy hívják majd, hogy iPhone 5. Az (előbbi,…..
Összesen nyolcvanhat évet kapott négy elkövető egy roma család házának felgyújtásáért Csehországban. Fejenként huszonkét és húsz év letöltendő szigorított fegyházbüntetésre küldte szerdán az ostravai megyei bíróság azt a négy fiatalt, akiket a cseh közvélemény…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..