Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pippin_17

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Világító karosszék 2008.05.30 14:09:00
Hangulatvilágítás a szobában, lámpa nélkül. A fény ugyanis a karosszékből jön. Többféle dizájnban kapható, rettentő drágán, darabja háromezer dollár. De ötletnek jó.Via Übergizmo..
Több mint 18 hónappal az amerikai megjelenés után a Microsoft úgy döntött, hogy nem csak az Egyesült Államokban lesz kapható médialejátszója. Tavasztól tehát az egész világon meg lehet venni a Zune-t. A döntést a CES-en jelentették be, de itt is írunk erről, nehogy valaki…..
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..