Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George00734

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit válaszolnátok arra a kérdésre, hogy szeretnétek-e New York legdrágább lakásában lakni? Jó Burzsuj-olvasóként vélhetően azt, hogy naná, hogyne, mikor lehet költözni? Én viszont most mégis azt tanácsolnám, hogy fontoljátok meg. Hogy miért? Azért, mert láttam a képeket.New…..
George00734 2011.03.19 22:47:22
@Plumper_:
Láttál te már parasztbarokk házat? Ez nem egy pejoratív jelző.....
20 milliárd forintos műemlék a korból, mikor Törökország volt Európa beteg embereLakna a franc egy híd alatt, egy burzsujhoz legalábbis nem passzol az ilyesmi. Bár egyetlen kivétel azért mégiscsak akad: II. Abdülhamit szultán minisztere, Müsir Zeki pasa isztambuli háza. Egészen…..
(A szerző újságíró, az Index gazdaság rovatának vezetője)Ha 1,30 fölé megy az euró-dollár kurzus, annak beláthatatlan következményei lesznek, mondta egy jónevű elemző 2006 tavaszán, a világgazdaság egyensúlyának megborulásának veszélyét felvetve. Az akkor sokak által…..
George00734 2011.02.24 16:15:26
@bekukkancs:

Akkor talán próbáld meg elolvasni még egyszer. ;)
Csodálatos ház, amihez rossz emlékek fűződnek. Vagy jók, végülis hozzáállás kérdése. Franciaország talán legismertebb énekese, Edith Piaf a képeken látható plascassier-i villában haldoklott és halt meg 1963-ban, viszont elképesztő fordulatokkal, pofonokkal és csapásokkal…..
Gulyásdemokrácia Impotens Európa 2011.02.21 00:04:09
Az EU felszólítja Moamer Kadhafi rendszerét, hogy tartózkodjon az erőszak alkalmazásától, a békés tüntetők megtámadásától - mondta Martonyi János az EU külügyminisztereinek képviseletében, és nem haragudhatunk rá ezért a rettenetes mondatért, mert ennél többet nem…..
George00734 2011.02.21 19:34:08
@Brendel Mátyás:

Az Arab-ligára, vagy az Afrikai Unióra gondolsz? Egyik sem valami kompetens intézmény. :)
George00734 2011.02.21 20:49:10
@Brendel Mátyás:

Ebben teljesen egyetértünk, de továbbra sem hiszem, hogy történne hasonló. Mondjuk az érdekes reakciókat eredményezhetne, ha erről szavazna az ENSZ BT. :)
George00734 2011.02.22 15:02:07
@magyar bucó:

Miért, ki kérjen beavatkozást? Kadhafi? :)
Szuper szürreális falfestmény egy kívülről unalmas villában (már nem él) Luxuskád és franciaágy az üvegkorlátos galéria alatt. Klassz (az eredeti hirdetésből már levették a képeket) Amerikai konyhás trónterem. De miért van benne hinta? (tipp:R.) Borhűtő a…..
Nehéz maradandót alkotnia a divatvilágban annak, akinek semmi mása sincs a tehetségén kívül. Ez ma már nem az a szakma, ahol könnyű külső befektető vagy óriási öröklött vagyon nélkül érvényesülni. Karl Lagerfeldnek, a Chanel kreatív igazgatójának viszont mázlija volt,…..
Sandra Janser és Elisabeth Koller osztrák építészek nem titkolt célja, hogy a futópályává festett aszfaltjukkal az amúgy is rengeteg nevezetességéről (például az Eggenberg kastély) híres Graz utcájába még több látogatót csalogassanak, fellendítve ezzel az ottani…..
George00734 2010.12.04 10:16:34
A papírújságoknak befellegzett, a hirdetők a netre mennek, a jövő a kütyüké, hallgatjuk már évek óta, de hogy pontosan mikor fog ez bekövetkezni, arról kevesen mertek nyilatkozni. Eddig, ugyanis Ross Dawson futurológus most kiszámolta, sőt egy szép térképet is készített hozzá.…..
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
A csapból is az Avatar folyik. Én is láttam. Nem a történet, hanem a 3D miatt. Az IMAX-ban fogom néztem, mert jelenleg ez a legjobb 3D technológia. Úgy néz ki, hogy  eza film tényleg mérföldkő lesz a mozitörténelemben, és bennem is olyan várakozások voltak,  mint azokban…..
Boening 727-ből lett kialakitva. Két háló, két fürdőszoba, egy kis étkező, és persze egy terasz, az óceánra kilátással. Mindez Costa Ricán, napi 500 dollárért főszezonban. (forrás) ..
- Bizottsági morzsák - Szellemidézés a bizottságban Bizottsági morzsák című sorozatunkban bizottsági ülések jegyzőkönyveiből fogunk csemegézni. Itt is él a thaz-index; igyekszünk objektívak lenni. Az alábbi „kis színes” az ifjúsági, szociális és családügyi…..
A Naplóvizsgáló Bizottság jelenti - A hónap közbeszólásai                      Az új Országgyűlés egy hónapja alakult meg. Érdemes megülni ezt a szép és kerekded jubiléumot és…..