Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rango

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 21-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 képernyőjén a Pimasz úr Ottalszik, Papp Gergő műsora, amiben híres embereknél tölt el egy-egy éjszakát. Az első adás házigazdája az Omega énekese, Kóbor János lesz. A Pimasz úr ezentúl kedd esténként 21:35-től lesz…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
Varánusz NAV vs RTL vs áfacsalás 2014.06.25 22:58:38
Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."…..
Ritka az optimista hangulat egy vereség után, az angol válogatott körül azonban ez a szokatlan légkör alakult ki az Olaszország elleni zakót követően: kikaptunk, de vállalható, harcos játékkal, egy jó csapat ellen - tartotta a közvélemény. De lám, mennyit változhatnak a dolgok…..
Villámkomment: ez így, ebben a formában kábé oké. Ha Wilshere nem teljesen egészséges (és valószínűleg nem az), akkor okosabb lett volna Carricket nevezni helyette, illetve Ashley Cole is megérdemelt volna még egy utolsó kirándulást, de összességében nem lehet panaszunk. Itt a…..
A Bors munkatársai hosszasan vizslatták azt a fotót, amit itt lehet megnézni, és arra jutottak, hogy bizony a sok pixel mögött egy darab pina van, Tóth Gabié, aki egy hétvégi haknifellépésre nem vett bugyit, csak hosszú, hasig felsliccelt szoknyát. Mivel a pinás képet nem…..
Ugye mennyire nem mindegy, melyik mondat milyen szövegkörnyezetben hangzik el?  ..
Emelje fel a kezét, aki tudott róla, hogy Hulk Hogannek vannak magyar követői, akik a HCW (Hungarian Championship Wrestling) nevű dologban játsszák el a nagyhalált hétről hétre, és ha van isten, olyan nevekkel, hogy Sírásó, vagy Vadember. A Viasat6 meg ezt a pompás szórakozást a…..
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
rango 2013.09.16 13:40:14
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Formátum: az a televízióműsor, amely egyedi, eredeti, azonosítható  tartalommal, mechanizmussal, szabályrendszerrel, arculattal rendelkezik, konkrét szereplőktől függetlenül, tipizált karakterekkel megvalósítható, és különböző országokban, kultúrákban adaptálható. Tim…..
Subba Hokibajnok 2011.12.27 16:11:00
És ímeee, végre megvan a faszverés igazi bajnoka, Sato (impresszív, 10 órás idővel)!!!Ragyogó pillanatok: az épp használatban lévő műpinára rátámadó kiscicc, valamint a barátnő beröhögése moncsicsi egyik gyors elsülésénél. ..
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Subba Ismerős? 2011.10.21 14:45:33
Ki is ő? Hint: szerepel a tévében...
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
rango 2011.05.26 22:20:22
rango 2011.05.26 22:22:57
@AnnaKarenina: csak ha Alíz is biztosan kitart

ami nem 100%