Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karoly

198 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több változáson átment a Városi TV és a Tápéi búcsú is, de mindkettő még töretlenül működik! Ezen kis film visszatekintés a nem is oly régi múltba, bár a 30 év, az 30 év. Jó szórakozást, múltidézést!..
A szegedi Dóm felújítása, egy fontos esemény volt, és szakrális jellege mellet a Város idegenforgalmának is jót tehet. Ezen előremutató beruházás viszont számos érdekes, és kevésbé felemelő mellék szállal is rendelkezik.   Egyrészt ugye volt a templom előtti földmunkáknál talált, feltehetőleg az…..
Hetek óta téma a szegedi óvodaigazgatóság által megszellőztetett, és azóta a városházán megtárgyalt óvodabezárás.   A pártok, az igazgatóság, és 1-2 érintett szülő elmondta véleményét, és az egészből annyi vonható le, hogy mivel csökken a gyereklétszám, ezért csökkenteni kell az óvodák számát is,…..
Értem Én, hogy a Fidesz helyi szervezete nem talál fogást a jelenlegi polgármesteren. Értem Én, hogy a Fidesz szegedi szavazótáborának van egyfajta elvárása a helyi szervezet irányába, hogy valamit tenni kellene. De amikor az ellenzékinek nevezett, azaz nem kormánypárti média hétről-hétre hozza a…..
Szegeden újabb emlékszoba nyílik, egy történelmi személy számára. Gyorsan összeszedtem, kiknek van jelenleg emlékszobája Szegeden, íme egy biztosan nem teljes lista:   Szent-Györgyi Albert Emlékszoba Bartók-emlékszoba Móra Ferenc emlékszoba Neumann János emlékszoba   Most ezen személyek…..
Onlinemarketing blog Indexre téve 2011.09.05 17:48:00
Az Index.hu tizedik születésnapján volt egy furcsa momentum. A CEMP - és ezen belül az Index.hu - két tulajdonosa beszédet mondott. (Most tekintsünk el az adózási trükköktől, és fogadjuk el: a két nevesített tulajdonos A tulajdonos: Spéder Zoltán és Nobilis Kristóf.) Amikor a…..
Onlinemarketing blog Visszanyal 2011.07.11 22:44:19
A webes megoldások egyik fontos része a programozás. Aki már próbált bármi egyedit összehozni, az tudja, hogy az egész projekt léte függhet egy jó (vagy éppen egy rossz) programozótól, csapattól. Ráadásul a programozó kezében is vagyunk. Vagyis ha nem bástyázzuk magunkat…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Karoly 2011.06.29 01:30:45
Akartam ma írni arról, hogy lehet, regisztrálni kell a blogomat. Arról is akartam írni, hogy állítólag senki nem felelős a kormány médiatörvénnyel kapcsolatos rossz kommunikációjáért. De nem írok. A fenti két dolog ugyanis kizárják egymást.Vagy mi...
Úgy alakult, hogy meghívtak a Megújuló média (A hatékony sajtóhirdetés VII) konferenciára. És bár ez egy tipikus print témában utazó rendezvény, egy életem egy halálom, megpróbálom - elmentem rá. És nem bántam meg.Először is a benyomásaim: ez a "kis" konferencia…..
Onlinemarketing blog Jogában áll 2010.09.09 20:19:39
Jogában áll internetet használni és jogában áll hülyének lenni. Bármi, amit mond, ír vagy tesz az interneten - a Facebook-on, a Twitteren, az iWiW-en vagy bárhol - felhasználható ön ellen a munkahelyén, a magánéletben, buliban és bíróságon. Adóellenőrzéskor is. Joga van…..
Kellene valami olyan szabály, hogy közszolgálati és szolgáltató weblapokat kötelezően használhatóra kell megcsinálni. És kellene egy olyan megoldás, amivel ez ellenőrizhető is. Sokat segítene ez abban, hogy olyan használhatatlan förmedvények, mint a Szegedi Közlekedési…..
Az Indexen futottam bele egy topicba, ami az etikus reklámról szól. Pontosabban arról, van-e értelme etikus reklámról beszélni. A topic indítója egy ismert szélsőséges álláspontot képvisel, és a reklámok fölöslegességéből indul ki.Ugyanakkor maga az alapkérdés elég…..
Vannak helyzetek, amiket nem lehet megmagyarázni.De nem is kell. Volt még a múlt században egy üzlettársam, aki nem tűrt el egy mondatot sem, ami nem a megoldásról szólt. A problémát ismerte, az okokat látta, a magyarázkodás nem érdekelte. Jó iskola volt.Igen, most a Szörcs magyar…..
Karoly 2010.06.03 03:20:12
Egy nappal hosszabb lesz a Szeged Napja Ünnepségsorozat Széchenyi téri, Dugonics téri és Árpád téri rendezvénye Tekintettel a rendkívül csapadékos, viharos és hideg időjárásra, a Szeged Napja Ünnepségsorozat szervezői és Szeged város önkormányzata úgy határoztak, hogy a…..
Nagyon bosszantó, hogy egyébként jó nevű webszerkesztő cégek is mennyire nincsenek tisztában a keresőoptimalizálással. Ez persze jó nekünk, akik ezzel foglalkoznak, de az ügyfélnek nem jó. Plusz költség, plusz idő, pedig némi alapvető tudás és odafigyelés nagyon sok dolgot…..
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
Hézső  FerencMunkácsy-díjas festőművészkiállításának megnyitója2010. január 13. (szerda) 17 óraHelyszín:Polgári Szalon(Szeged, Victor Hugo u. 5.) A tárlatot megnyitja:dr. Lázár Jánosországgyűlési képviselő..
Onlinemarketing blog Jogi pofonok 2010.01.05 22:07:16
Annyira nem szokás erről beszélni, de tény: az üzleti élet olyan harc, ahol sokan mindent megengednek maguknak. Van olyan ügyfelem, akit az APEH-nál jelentett fel versenytársa, de olyan megkeresést is kaptam, hogy mi módon lehetne valakit kizárni a Google-ből.Ráadásul amilyen…..
Csak röviden,a Dm mai cikke:Figyelem! Influenzajárvány van Szegeden..
Bár megoldódni látszik a helyzet, és végre az egymásra mutogató Város és ATIKÖVIZIG megegyeztek, hogy együtt takarítják a Tisza szegedi szakaszának partjait, azért nem árt a civil mozgalom sem. Ők nem egyezkednek, Ők takarítanak. Aki csatlakozni kíván, az itt megteheti...
Avagy sok hűhó semmiért? Amióta Szegeden elkezdtem foglalkozni az Internettel, azóta van terítéken a www.szeged.hu domain tulajdoni kérdése.  Mint azt bizonyára mindenki tudja, annak idején, még a domain regisztrációk szabályozása előtt, bejegyezte egy magán személy,…..