Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weiand

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázba jöttünk a hírtől, hogy a McDonald's vegyészei "magyaros" menüvel álltak elő, és olyan fogások lepték el a mekiket, mint a bundáskenyér, az aranygaluska vagy a lángos. Annyira felbuzdultunk, hogy nagy videós tesztelésre készülünk. Itt jön a segítségkérés: aki…..
Idióta kacatok Logikai lakat 2008.01.06 13:41:00
Nyisd ki a lakatot, ez a cél, semmi más eszköz nem használható, a rendelkezésedre áll egy lakat, rajta a rázárt kulccsal, mellé egy eltört kulcs, ami két darabban van. 115.40 dollárért elég drága logikai játék.Nos ki tudja megoldani? Várjuk a megfejtéseket!RedFerret..
A Golgota Egyház után egy újabb vallási csoportosulás került vérző szívünk elé. Mai témánk az Agapé Gyülekezet. A fiú egy szektás lánnyal ismerkedett meg, és hiába volt jó minden, ha néha bekattant.Sziasztok!az elmúlt hónapok turbulens történetét osztom meg veletek. Ha…..
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
Nagyfőnök: Ez most már tűrhetetlen. Nem elég, hogy a pulykások évek óta támadnak bennünket, most már a csirke-lobbi és a halasok is mind a vöröshúsok ellen kampányolnak. Tennünk kell valamit.Kisfőnök: Értem, de mit?Nagyfőnök: Kutyaharapást szőrivel! Mi is kampányolni fogunk.…..
Subba Emo csók 2007.09.12 08:00:00
Tessék, korán reggel, éhgyomorra.    ..
Weiand 2007.09.13 06:37:27
comment:com Ki a fasza gyerek? 2007.08.27 14:42:00
Havas Henrik megint kisebb botrányt kavart azzal, hogy pénteken többször feltette a kérdést a Mokkában, miért nem mennek a roma jogvédők, vagy Farkas Flórián, vagy Horváth Aladár latrinát ásni Nyírmihálydiba. Ismerjük a sztorit: hepa-járvány, latrinátlanság, sirám, nyomor,…..
Weiand 2007.08.27 21:38:04
Üdvözöllek Benneteket!Kedves ismerősünk, akinek nevét ebben a pillanatban még nem tehetjük közzé, nagy fába vágta a fejszéjét...A hozzánk hasonló fiatal értelmiség számára most eljött az idő, hogy kultúrált szórakozási lehetőségeket teremtsen magának. Gyönyörű…..
Teljességgel beláthatatlan, miért akar vki ingyenes csengőhangszolgáltatásra előfizetni, amikor gyakorlatilag az egész világ egy nagy ingyenes csengőhang. A héten mégis 3 naiv ügyfél futott be a témában: ketten a Mobi.Dadára találtak rá, meg a rend kedvéért van egy jambás…..