Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrandTurismo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer már hallottuk az ultimate érvet, hogy az utast abúzáló ellenőrök nem is ellenőrök voltak, hanem biztonsági őrök, és nem is abúzáltak, mert a hazugságvizsgáló azt mondta. Valami hasonló történt ezúttal a Batthyányi-téren. Az ellenőrnek látszó tevékenységet végző…..
GrandTurismo 2013.07.24 11:27:10
@igazságos: A levélíró szerint nemvolt hamis a jegye szóval miről van szó? Aki nem tud olvasni ne mást minősítsen hanem magát.
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
GrandTurismo 2013.02.25 12:57:39
@Manci néni, a szomszéd: Na ne vicceljünk már! Vagy annyira jól áll pénzben, hogy simán ráfizet a végösszegre? Akkor kedves egészségére. De mivel a végösszegben benne van a kiszállítás díja is így ennyi. Az, hogy illik adni vagy sem saját döntés.
Nem csak a lovak kapnak szárnyra egy Ferrari motoros Lanciaban, hanem a júzer is, pláne, ha a tuning után bárki beleül. A külső látvány is fokozza, sőt, egyenesen korbácsolja az érzéseket az emberben, a beltér pedig a katarzis. Egy Thema, melyet Erdélyországból, Levitől kaptunk.…..
A céges gyorsulásra minimálisan készültem. Az adatok alapján az 1,4 literes karbis, benzines, 22 éves Fiat Tipótól nagy csodát nem vártam, az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a versenynek. Vagyis: kicsit lemostam, kiporszívóztam és lepucoltam a gyertyákat a látszat kedvéért.…..
GrandTurismo 2012.05.30 09:32:25
@TheTruth!: Na akkor kicsit látom kiigazítás kell a karbis Tipo 69-78 le közti teljesítménnyel van felszereltségtől függően. A Bosch központi injector ami megtalálható a Golf f Astrákban 61le ad le. A Tipoban 72le. És azt sem értem honan veszed a 21s /100km gyorsulást a 22 éves 1.4 82le karbis gépem 14s alatt gyorsul 100-ra és eléggé furcsállanám ha a majd 10le-vel gyengébb akár központi injectoros Golf-Kadett-F Astra lehagyná. De még az 1.6 76le Jettával is ki lehet állni.
Magukhoz tértek az emberek a vasárnap délelőttből, és így ebéd elmúltával kezd szombati zsúfoltságúvá válni a helyszín! Mindenki elszabadult a vasárnapi ebédről, hogy levezesse a kalóriákat egy kis áramlással. Sok minden történt már ma, az épülő VW Golf VI megkapta a…..
Szívet melengető történet a Uniqa Biztosítóról, ahol először azt javasolják naiv ügyfelüknek, hogy mondja fel, majd kösse újra kötelező biztosítását náluk, aztán pedig elutasítják:Az egész történet akkor kezdődött, amikor elérkezett a biztosítóváltás ideje és ha…..
GrandTurismo 2011.01.25 14:36:51
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
GrandTurismo 2011.01.23 15:05:11
@Paulybird: ha valaki bármikor azt mondta h.nem akkor jó nagy marha volt...a tompított lámpa használata 100km +0.2dl benzin az aktuális fogyasztáshoz képest..de ha benyomod a hátsó ablakfűtést szellőzést 0.6dl is ugor6t a plusz fogyid...mivel a generátor állítja elő az áramot a generátor meg a motorral van összekötve és bármilyen fogyasztó működtetésekor a generátor terheli a motort...mit gondolsz minek van az otthoni háztartásokban kismegszakító?? a túl nagy terhelés kivédésére...csak mivel a kocsinál ilyen nincs így ez a fogyasztásban nyilvánul meg..a Németek pont ezért szavazták le a tompított fény használatát városon kívül...a fogyasztás növekedése miatt...mert lehet kevés az a 0.2dl csak 25-30 autónál már 1 autó teljes fogyasztását pöfögik a levegőbe...ami növeli a szmogot..a napapli fény használatával teljes mértékben 1etértek...de nem izzó alapon... akinél 21w izzó adja a nappali fényt az semmit sem ér,legfeljebb az előírásokat teljesíti a gyártó..márha azt nézzük h.környezetvédelem is...
"A női nemet lealacsonyító", este 7 és 8 óra között levetített csöcsörészésért panaszolta be egy néző a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál a tv2 Ezek megőrültek című celebszopató műsorát. A prűd tévénéző valószínűleg azon a "Ne érj a…..
GrandTurismo 2010.12.10 14:48:48
@gnuh: semmi gond sincs csak a 19 éves csajt miért is kell szajhákhoz hasonlítani? 1 bikini miért szajhásít 1 csajt????köze nincs hozzájuk de ha te olyat tudsz amit mi nem akkor légyszíves oszd meg velünk élményed..köszi
Persze nem mind, csak 90-95 százalékuk. Mégis, nem lenne elvárható, hogy aki jogsit kap, akár a szédítő ötvenet is el merje érni? Vélemények az azonos című írásunkról...
GrandTurismo 2010.07.07 10:00:38
csak 1 apróság aki forgalomban hajt oktatóval annak már megvan a tanpályás rutinja elvben nem?vagy rosszul tudom.....ha megvan akkor azért illendő már kezelni a kocsit valahogy...mégha nem is tudja úgy kezeli a kocsit mint akinek nagyobb rutinja van....nekem is anno az oktató mondta h.csak a forgalom ritmusával 1üt....ahol kell lassabban menjek de haladjuk ami a megengedett sebesség.mikor én vizsgáztam előírás volt h.lakott területen kívül tartani tudjam gond nélkül a megengedett sebességet ha nem sikerült vagy akadályoztam volna a forgalmat a lassúságommal megbuktatnak.a mostani oktatás 1 VICC!!!! 20éves gyerekek megkapják a jogsit amin meg sincs száradva a tinta és már úgy érzik h.bátran lehet menni mert van JOGSIJUK pedig nem....a jogsival nem adják a RUTINT is az amit úgy neveznek a jogsi megszerzése alatt az csak arra elég h.ne menjen neki 1 fának vagy 1 másik kocsinak.....de az igazi rutint a forgalomban való részvétel hozzá magával az idő múlásával....a másik h.én nem engedném h.a tanulók mindenféle új kocsival tanuljanak vezetni amiben elektromos kütyü van,nemvalószínű h.olyan kocsija lesz hameg nem akkor minek bolondítani őket....igenis tessék tanítani őket rendes kézifékkel meg nem visszagurulást gátló kocsival hja és az ABS-ASR-t se felejtsük ki....a régi időben jóvolt mikor az ember érezte h.mit is csinál a kocsi és úgymond "következményei"voltak 1-1- visszagurulásnak vagy nagyobb ráfékezésnek.....