Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KJ84

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
KJ84 2011.01.04 19:20:30
@Dövan: A lehetőség most is megvan, hogy átüljön az ember robogóra. Otthon a 100kilómat az aerox-om simán vitte akár 80-nal is. Ha javulna a közlekedés morálja, könnyebben bólintanának rá a törvényhozók. Sajnos az a sokak szerint elhanyagolható hányadú surmó, nem is olyan kis részét teszi ki a közlekedőknek.

Itt Németországban szinte mindenki normálisan, szabályosan közlekedik, és amikor én is belekerültem, furcsamód lakott területen 50-nel mentem, nem 60-70-nel. Mert otthon ugye az ember felveszi a város szabálytalan ritmusát. És érdekesmód eddig egy motoros se törte le a tükröm, vagy húzta meg a verdát, miközben az autók között lavírozott, mert itt nem divat.

Nem attól fog javulni a helyzet, hogy az autós bunkó, motoros bunkóvá degradálódik.

Aztán amúgy is ottvan egy csomó 50es papíros nagyrobogó, mert ugye otthon nem ellenőrzi senki.
KJ84 2011.01.05 11:03:12
@cso zsi: Hidd el, hogy ott kint a balkániak is moderálódnak, persze egy bizonyos szintig, de amikor mennek hazafelé, tudják, hogy Magyarország is olyan putri, mint, Románia, vagy Szerbia tehát magától értetődik a szar út, a korrupció és az agresszív vezetés.
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
KJ84 2010.10.23 02:12:51