Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes

1 bejegyzést írt és 1673 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A váratlan hidegfront, és főleg a szélvihar, zárt térbe kényszerített mindenkit, így az ellenzéki politikusokat is. Nagy szerencsénkre nem ugyanabba a zárt térbe. Na és mire gondol az ember zárt térben? Hát persze, hogy arra. Két friss, pompás példa, egy ártatlan és egy…..
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.04.02 14:26:10
@Sultan:

"1.Egy újság(újságiró)felfedte a köztársaság elnökének 20 évvel ezelőtti plágiumát.-ezt sajtószabadságnak hivják"
Amikor meg az adott sajtoorganumot a kormanyzat gazdasagilag ellehetetleniti, az osszes hirdetesi beveteltol politikai alapon megfosztja, es meg a masodlagos holdudvarnak is megtiltja hogy fizetett hirdetest helyezzen el a kivereztetendo lapban, mikozben a kormanykozeli media folyamatosan elbagatelizalja a tortenteket, es gyomorforgatoan szervilis, az a
SAJTOSZABADSAG LABBAL TIPRASA

"2.ezt követően az ellenzéki politikai pártok,civil szervezetek de sok konzervativ értelmiségi is egyhangúlag a dolgok kivizsgálását követelte-ezt véleményszabadságnak hivják"
Es amikor a velemenyenek hangot ado aktivistat kirugjak az allasabol, es a velemenyenek hangot ado politikus ellen a partja vizsgalatot rendel, azt a
VELEMENYSZABADSAG LABBAL TIPRASANAK HIVJAK

"3.szervezetek,akitivsták,parlamenti képviselők tüntettek,éjszakáztak,felvonultak-ezt gyülekezési szabadságnak hivják"
Amikor a tuntetoket a gyorskocsi utcaba zsuppoljak, akkor azt a
GYULEKEZESI JOG ELTIPRASANAK NEVEZHETJUK

"4.Az egyetem szenátusa megfosztotta schmittet a doktori cimtől.A minisztérium elutasitotta,hogy belefollyon az ügybe.az Akkreditációs Bizottság egyetértett.-ezt intézményi függetlenségnek hivják."
Amikor a dontest meghozo egyetem rektora lemondasra kenyszeritik, akkor az az
EGYETEMEK FUGGETLENSEGENEK LABBAL TIPRASA

"5.A miniszterelnök kiállt az alaptörvény mellett.nem védte meg de közölte,hogy senki nem tehet ellene semmit-ezt alkotmányosságnak hivják."
Amikor a miniszterelnok az alkotmannyal takarodzik, mert mar nagyon kinos a botrany, azt mifelenk
GYAVASAGNAK NEVEZIK

"6.Schmitt ezek után lemondott-ezt politikai kultúrának hivják"
Es vegezetul, amikor az "elnok" januas ota folyamatosan hazudozik, azt
CSAK A FIDESZNYALONCOK NARANCSSZINU POLITIKAI KULTURAJAT JELLEMZI
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 12:52:09
@altimus: hatalmas baromsagot irtal.
gondolom azok vizionalnak kobmeteres betonrepeszeket ropkodni, akik azt hiszik, belepakoljak a koceraj kozepibe a loporoshordot, oszt eg a kanoc, es spuri...

az ilyen betonszerkezetek bontasa robbantassal nem koltseghatekony, mert a robbantofuratok elokeszitese hosszadalmas, es komoly mechanizaciot igenylo feladat. (ertsd: tobbezer meretes lyukat koll beleagyusztalni a magas szilardsagu vasbeton elemekbe. Aki furt panelhazban lyukat a falba, annak van rola nemi elkepzelese, hogy ez ipari furokkal se piskota). Aztan a tuzszeresz resze se egyszeru (tervezes, idozitesek, vezetekezes, nem osszebarmolhato dolgok, magas szakkepzettseg es tapasztalat koll hozza). Aztan jon a repeszvedelem, halok, folik, arkok, stb stb stb...

szoval ezert egyszerubb (olcsobb) igy.
Varánusz SkiccPali tipp-mix 2012.03.27 01:20:12
Statiszta voltam melletted, a gyűjteményedbe kellettem, Azt mondtad, kevés vagyok már, mint gojóstolban a túlnyomás. Lemondjak, vagy ne mondjak, azon tűnődtem.A kézcsókom már nem old meg semmit sem! Te nem szeretsz, én nem szeretlek téged! Érzés nélkül múltak el az évek. Jól…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 10:40:01
@ballibbant: tan gyotor az almatlansag? Megertem. a te munkad megterhelo. egesz aldott nap ezeket a gennyes ugyeket kidumalni... hat szar lehet neked.
kell az a fiola neked, ne hagyd itt.... :)
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 10:42:23
@ballibbant: majd visszamenoleges hatajjjjal skicpal beleirja az altokmany... akarom mondani a 2012-es hejesirasi lekszifonba!
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 10:44:34
@ballibbant: es mond, kit hivjak fel? a lipotmezon mar nem foglalkoznak a hozzad hasonlok eltakaritasaval... :)
a koztisztasagiakat meg csak nem akarom ezzel terhelni :)
Köszönhetően a mindig élesszemű Basahalom blognak, Paul Wolfowitz egykori Világbank-elnök emlékezetesen lyukas zoknijai után ismét érdemes idősödő férfiak lábaira koncentrálni. Vegyük például az alábbi képet, amely a FIDESZ európai parlamenti képviselőcsoportjának…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 09:47:32
@Mics Bjukenen hadnagy: ha egy pillanatra kivenned a fejed szeretett meltosagosurad anuszrozsajabol, akkor a nyelvmozgato idegpalyak tartaleka talan elegendo lenne hogy felfogd, ha valakinek papucsot kell vennie, mert faj a laba, az ne huzzon a masik labara halaszcsizmat, mert nem a papucs a gaz, hanem hogy segghulyenek nezik :)
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.27 09:49:25
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: kicsit savanyu, kicsit sarga????
dehogy
kicsit dagadt, es kicsit budos :)
A szarvasgomba vagy régiesen trifla a legtöbb embernek afrodiziákumként jut az eszébe, és az, hogy borzasztóan drága. Gasztronómiai különlegességnek tartják, rajongói szerint íze semmihez sem hasonlítható. Olyan, mintha illatot ennénk – vallják szerelmesei. A szarvasgombák…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Oldalas 2012.03.26 06:05:00
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.26 10:17:40
:)
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.25 21:14:00
@Nema: de jarul.
ha leirom hogy takácsNÉ GERmán, akkor az echte magyar takácsné számára ez igen pejoratív... :)
  Az elmúlt hetekben a közvélemény egy részében  vita bontakozott ki arról, hogy a Corvinus Egyetem szervezésében megrendezett Tárcatükör rendezvénysorozaton kormánypárti politikusok ülnek le a Jobbik képviselőivel, ráadásul teszik mindezt a kiegyensúlyozottságáról ismert…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.14 08:37:15
@telkoe: perpillanat a jobboldali europai partok alazzak a magyar "jobboldali", mocsadek komcsiktol hemzsego kormanyat. De azert te almodozz :)
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.14 09:49:52
@Éhes_ló: most azt hiszitek, hogy a "tobbseg" mellettetek van/lesz, mint ahogy a fidesz is azt hitte, hogy a 2/3 neki szol.
De ha adj isten hatalomra kerultok, es az emberek latjak, hogy toletek meg ezerszer szarabb lett az eletuk, akkor lesz itt tombola.
es akkor kajanul rohogok majd rajtatok.
Titeket nem a liberalisok fognak fellogatni, hanem a csocselek, akiket most hergeltek.
Emlekezz erre, ha majd visznek!
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.14 09:53:35
Hány gyerek álma törik össze éppen most, fizetni képtelen szülők nélkül? - ezt kérdeztem a felsőoktatási felvételi határidő lejártának napján, és már itt is van a válasz: 32 ezer gyereké. Ennyivel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly, ez a szám a tavalyi…..
Season 2 is coming - jön, jön a második évad a Trónok harcából. Ennek örömére elárasztanak minket a könyyvel és a sorozattal kapcsolatos kütyük. Valószínűleg ezen a blogon is bemutatunk majd mindenfélét, addig is eddigi kedvenceimet mutatom meg. A kézzel készített Stark…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.09 17:00:51
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.08 15:45:40
...
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Bár Vijay Kumar prezentációja nagyon szemléletes, és a bemutatott kísérletek is valamiféle pozitív küldetést sugallanak a robotfejlesztés mögött (földrengéskor feltérképezni az épületeket, építeni, összeszerelni, zenélni, stb), azért ha visszagondolunk az első slide-ra,…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.03.05 10:12:17
@Pilu: figyelmesen megneztem - egy rakat videot - ezekrol a kisgepekrol.
1. a szel nem problema, mert azonnal korigalnak. Lattam olyat, hogy raszereltek egy "tusket", arra raallitottak egy botot, es azt egyensulyozta. aztan elkezdek lokdosni... Szoval egy szellokes nem art a csapatnak.
2. nem azert nincsenek kulteri felvetelek, mert nem birja az idojarast, hanem azert, mert a labor bekamerazott, es jelenleg meg azok a kamerak vegzik a pozicio meghatarozasat. Masreszt attol, hogy autonom mozgasu egyedek, a mozgatasukat kulso szamitastechnika vegzi. Ergo meg messze van ez meg attol, hogy onallo, donteskepes, sajat helyzetet, es kornyezetet ertelmezo kutyuk egyutmukodeset lassuk. persze ami kesik, az nem mulik.
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.29 22:53:50
@bbalage: Kedves Balazs... haaat....
A logo meg csakcsak... nyugtass meg, nem ebbol elsz ugye?
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
Publius Egyforintos megalkuvás 2012.02.26 15:56:00
(forrás) Simor András bejelenti, hogy hátrányos helyzetű közgazdászhallgatók javára lemond fizetéséről, amennyiben a kormány visszavonja a jegybanki függetlenséget sértő rendelkezéseit. Mindenki örül: végre egy konstruktív ellenzéki tisztségviselő, aki pompás stratégiai…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.27 10:18:51
@Szabó Zoltán fél évet kapott:
aham... persze...

nyugdijvagyon ellopasa = "Orbán felgöngyölítette a nyugdíjpénztár-maffiát."

Mindig tanulhatunk valami ujat toletek! :) :) :)
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.27 12:03:51
@fda: jogos a felhaborodasod!
Ennek a tetves ellenzekinek 8 milla, neked meg minimalbert fizet a fidesz az internetes seggnyalasert, es meg szepkartyat se kapsz!
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.27 12:05:10
@fda: jah, es valljuk be, jol vegzed a munkad! :)
Megkérem olvasóimat, hogy ezúttal tartózkodjanak a kaján megjegyzésektől: egy végtelenül kedves, aranyos teljesen rokonszenves családanya költészetét mutatom be nektek. Arról, hogy tényleg mennyire jó fej (Nem, ebben tényleg nincsen semmi áthallás, semmi másodszándék, semmi…..
Minden magára valamit is adó tartalomszolgáltató fejleszti a mobilos jelenléteit. Minimum egy mobilra optimalizált weboldal, de akár alkalmazás is készül a cégek boszorkánykonyhájában. Ez a jövő, ebbe az irányba kell menni - de vajon ez a jövő mennyire lesz jó ezeknek a…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.20 12:30:07
Újonnan előkerült bizonyítékok támaszthatják alá, hogy Adolf Hitlernek született egy fia egy francia nőtől – hivatkozik a Discovery News a LePoint-ben megjelent írásra. Az állítólagos fiú, egy bizonyos Jean-Marie Loret, 1981-ben megjelent önéletrajzában, „Az apja…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.19 22:46:26
@Kara kán: es ez miert is zavar teged?
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.20 09:23:36
@trolololol: csak kivancsi vagyok, nem zavar :)
Meghatározó, hogy az ember milyen körülmények között találkozik először valakivel.Csurka István nevét már a züllés pillanatában tanulhattam meg. Akkortájt, amikor az MDF-ből kizárták, és megalapította a szélsőjobb MIÉP-et. Arról már sokkal később értesültem,…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.19 14:18:41
@radikalisviccek: nem allitom, hogy csurka egy kaliberu gazember lenne rakosival, de mindketten olyan ideologiat kepviseltek, amelynek zaszlaja alatt milliok pusztultak el.
Es itt az ideologia legitimizalasarol szol a poszt.
de latom, nem erted.
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.19 14:22:20
@Húsleves: latom te is azok a gerincbajnokok koze tartozol, akik nyomjak az otvar, hazai naci korokben eloszeretettel hangoztatott amerika, es zsidoellenes lozungokat, de ha arra kerul a sor, rogvest kijelntik, nekik semmi , de semmi kozuk nincs a nacikhoz :)

orom ilyen jellembajnokokkal beszelgetni :)
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.17 22:37:51
@Pitypalatty úrfi:
nekem olyan pecem van, amin minden elfut. Legfokepp a tej a kekpottyos laboskambol, amit reggelenkent a processzorhutobordan szok felforralni a kaveba bele. oszt nem izgulok. Kulonben is, egy konzolon jatszani? MAAAARGIT! Hat meretes konzol is van itt a terasz alatt, de mar igencsak rozsdallanak. Ha azon jatszogatnek, meg eltorne, oszt baj lesz.
Konzolon jatszani... Idiotak!
Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2012.02.17 22:45:23
@(त्वष्टृ): beztos a konzol nyomja le.... :) Nem az a kismillio kutyu, ami sok funkciojat kivaltja....
osmered a viccet a labkitepegetos tudossal, meg a labnelkul megsuketulo, es ezert az "ugorj" parancsot mar nem teljesito bolhaval???? :)