Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SOAP

10 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Special Gamers Team Spyler... 2011.02.09 19:25:00
 Ahogyan azt már Mr. kacsa valamelyik bejegyzésben felfedte, az egyik bekerülőnk DarkWhite, mint videós. Nos a másik ember pedig Spyler, aki cikkírónak jelentkezett, és mint azt DarkWhite-nál is, itt is kitesszük a páylaművét: Katt a képre jobb minőségért ..
 Az avatar egy akció tps melyben nem csak navikat hanem embereket is irányíthatunk mindezt pandora gyönyörű felszínén.Az őserdőben és a felleg hegységbe is elkalandozgathatunk.Mivel nem jáccottam ki és csak keveset jácottam vele ezért nem biztos hogy minden info pontos lesz de…..
A legújabb CoD rész kritikája. Jó szórakozást!FIGYELEM! A VIDEÓ SPOILERVESZÉLYES, EZÉRT HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD KI, AKKOR NE NÉZD MEG A VIDEÓT! ..
 Tudom nem kapcsolódik a Batman hetekhez de lezajlott a Video Games Awards 2010. Ez tulajdonképpen a játékok oscarja. Lássuk a nyerteseket! Az év legjobb játéka: Red Dead Redemption Az év legjobb PC-re készült játéka: StarCraft II: Wings of Liberty Az év…..
SOAP 2010.12.28 17:59:54
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
SOAP 2010.12.27 11:30:02
2
Sziasztok! Gondolom mindenki tudja, hogy December 24-én Jézus Krisztus Megváltónk születését ünnepeljük. De nem szeretnék most ünnepi misét tartani. A lényeg: Jómagam az egész Power-ON Team nevében kívánok mindenkinek nyugodt, békés, ajándékokban gazdag karácsonyi ünnepeket!…..
 Emlékeztető: legutóbb Eliot Salem nyert. "You play, you pay, you bastard" - Max Payne Ki az aki nem élte volta ki magát már a bosszúállóként Max Payne képében? Az első játék 2001-ben debütált, két évre rá követte a folytatása, a harmadik epizód pedig…..
SOAP 2010.12.23 22:18:33
Cím: The Force Unleashed IIMűfaj: Hack 'n SlashFejlesztő: LucasArtsKiadó: LucasArtsMegjelenés: 2010. Október.26  ..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
SOAP 2010.11.30 15:14:00
@SOAP: Mármint a borító tervből kiindulva...az lenne a díszkiadás borítója. :D
PC Játékok Versenyzős játékok 2010.08.16 19:40:00
Azt hiszem -kissé méltatlanul- elhanyagoltam ezt a jó kis leporolt és hamvaiból feltámasztott blogot. Mivel PSP jelenleg nincs a birtokomban, ezért elsősorban a PC-s játékokra fogok fókuszálni.Elsőként nézzünk néhány remek versenyzős játékot, amikra most bukkantam netes…..
 James Cameron-on manapság nehéz kiigazodni.Az Avatar premiere után a Battle Angel című japán mangát akarta megfilmesíteni.Aztán jött az a hír ,hogy Budapesten Angeline Jolie-val forgat Budapesten egy Kleopátra filmet....Ezt 2016-ra TALÁN véghez vihető. De  az már biztos…..
SOAP 2010.11.28 15:54:13
@Voodoo.: Az csak félig igaz. A film alapja késsz lesz. De a 3D-s munkálatokkal fog cseszekedni most a studió.
SOAP 2010.11.28 19:03:49
@VIDEACITY5: Nem , nem 8 évig csinálta.Csak Cameron várt míg korszerű lesz a technika a filmhez.
Sziasztok. Kicsit rövidre sikeredett, de hát bocsássátok ezt meg nekem hisz a játék rettenetesen rövid, nem tudtam többet beszélni róla. Remélem elnyeri tetszéseteket. Cím: James Bond: Blood StoneMűfaj: TPS Platform: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS…..
Na ki tudja, hogy minek a napja van ma? A Black Ops napja, ugyan is ma jelent meg PC-re, X360-ra és PS3-ra a világ minden táján. Reméljük, hogy rengeteget fogunk vele szórakozni, ha csak fele annyira le fogja kötni a játékosokat, mint a Modern Warfare 2 tette, akkor a Treyarch már…..
SOAP 2010.11.10 16:23:32
@Mo$qUiTo:
Ott a Pont!
Sziasztok! Tegnap találtam egy videót 2 kedves retro game hősöm különös párharcáról:            ..
Bezony, ma van az évfordulója annak, hogy Borseszt a világra ette a fene. Hol is lennénk a botos kritikus nélkül? Power-ON sem lenne, ha a szülinapos agyából anno nem pattan ki az ötlet. A csapat ezúton kíván neked sok boldog szülinapot és jó egészséget. Fogadd ezt a kis idézetet…..
Te jó ég! De rég jártam erre. A lényeg az ,hogy visszatérek és aktivabb leszek mint az utóbbi pár hétben. Ezúton szeretnék elnézést kérni Tőletek és a PON Team-től egyaránt. A jó hír szimplán az ,hogy visszatértem.És a Rossz?Sajnálattal közlöm ,hogy a Retro hónapban…..
SOAP 2010.08.31 11:06:22
@Franky2: Azaz....csak Sony kütyükre jött ki.Konkrétan: PlayStation 2 , PlayStation 3 , PSP.....(Ha nem lennél tisztába az "exklúzív" szó jelentésével.)
Üdvözlet! Az elmúlt két hétben, még a suli kezdés előtt, meg akartuk tőletek tudni, hogy melyik filmek és játékok tetszettek a legjobban nektek, ebben az évben. Majdnem 200 szavazat mellett megvannak a végeredmények. Lássuk... -------------------------------- Legkedveltebb filmek, a…..
SOAP 2010.08.31 10:28:17
@Bőszinho: MIért? A BC 2 nem évelején jött ki? :P
Haver Team Desing Update 2010.08.17 17:46:48
 Sziasztok!Gondolom aki folyamatosan nézi a blogot az észre vehette ,hogy már kezdünk "átöltözni" az új desing-ra, szóval Haladunk! (:Másik hírem pedig ,hogy nyitottam egy új blogot: IDE kattintva megtudhatjátok ,hogy miről van szó!Lajának pedig jó nyaralást…..
Kane & Lynch 2: Dog Days tesztA dán fejlesztőcsapat a 2000-ben megjelent bérgyilkos szimulátorával lett híres. A Hitman sorozat eddig négy résszel büszkélkedhet, de azért a srácok összeraktak egy igencsak jó háborús játékot, a Freedom Fighters-t. 2007-ben látott napvilágot…..
A többi szerkesztőtől és kommentekben is csak támogatást kaptam a képregényes ötlethez, így hát bele is vágok az első nagyobb adagba. A képregényeket megtekinthetitek majd a galériánkban, illetve az alábbi linkeken. Az első a személyes kedvencem. A legendás TPS tiszteletére…..
SOAP 2010.08.16 15:09:07
WoW!
media.comics.ign.com/media/027/027521/imgs_1.html

Modern Warfare 2: Ghost Comics!
Nagyon jók!
Üdv!Friss élményekkel gazdagodtam az elmúlt pár napban, mivel sikerült megnéznem négy eléggé új filmet, amikről most pár mondatban, leírom a véleményem. (Megnézési sorrend)Nagyfiúk: Én mindig is nagyon szerettem az Adam Sandler filmeket. Mondhatjuk úgy, hogy már kezdek…..
SOAP 2010.08.10 21:16:39
@Borsesz: Első 2 filmel egyet értek , de Az utolsó léghajlító , BRUTÁLISAN szar film , ha kijött DVDn simán mehetne BaadMovies-ra , én nem tudom most mivan HollyWood-al de az Eli Könyve c. remekmű után talán csak az Avtar és a Kick/Ass tudott lekötni.Majd írok egy bejegyzést a napokban ,hogy miért a baj HollyWood-al.