Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyes

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gázautó hamar visszahozza az árát. A gázautó soha nem hozza vissza az árát. A gázautó tartósabb. A gázautó hamarabb elromlik, csökken az élettartama. A gázos autó pro, a gázos autó kontra. Ahány eset, annyi igazság, ezért megkértük Winkler Róbertet, az ország talán legismertebb és egyik…..
Az utóbbi néhány évben hatalmas lendületet kaptak a soundbarok, azaz hangprojektorok eladásai.  Ez a viszonylag kompakt, jól elhelyezhető hangszórótípus manapság az egyik legnépszerűbb módja a TV-k, számítógépek kihangosításának.Másik nagy előnye egy soundbarnak, hogy viszonylag olcsó, néhány ezer…..
legyes 2018.07.23 11:06:40
@Kinai cuccok blog: Amikor én néztem, a Xiaomi volt épp drágább. Már nem is emlékszem mi volt a csatlakozókkal a problémám a Xiaomi esetén. Kíváncsian várom az összehasonlítást, mert lehet a családban lesz még helye az ilyesmiknek ;)
Nem gyakran látni olyan abroncstesztet, amelyben három második helyet találunk, majd két ötödik és két nyolcadik helyezett következik. Az Auto Bild most ilyen csodát hozott létre. De kezdjük a lényeggel: a Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott, 195/65 R15-ös méretű nyári abroncsok…..
legyes 2018.06.12 12:40:10
@Ződ2000: Nekem a nonametől kicsit drágább gumik voltak a kocsin (Semperit, Barum), de a Hankook fényévekkel jobb volt, különösen vizes úton. A Semperit pl. 30°C-ban pont jó, de a legkisebb esőtől is halálfélelmem van. Régen ezért morogtam a Good Year GT2/3-ra, hogy esőben nem tapad, de azok radírgumik voltak a Semperithez képest. A Pirellikkel semmi jó tapasztalat: gyorsan kopik, nem tapad és hangos is. Az új kocsikhoz adott Continental EcoContact pedig tényleg "eco", öngyilkos jelölteknek ideális :D
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
Megnyílt a föld a szibériai Novokuznyeck régióban. A helyi lakosok rettegnek, mert elterjedt, hogy a húsz méter átmérőjű és harminc méter mély szakadék csak a kezdet, hamarosan egész falvakat fog elnyelni a mélység. Menekülnünk kell innen. Bányák vannak alattunk, amelyeket…..
Tévére vetíteni netes tartalmat nem olyan nagy újdonság, jómagam is évekig űztem ezt a műfajt, ám az általam alkalmazott kábeles megoldás több korláttal is járt. Főként azzal, hogy csupán egy eszköz volt alkalmas erre, ráadásul a nappaliban elég bénán nézett ki a mindenen…..
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
Passport 27 milliós telefonszámla 2014.05.11 15:30:50
kép forrása: akte 20.24 tényfeltáró műsor (screenshot) Stefan K. spanyol kiruccanása nem túl jó véget ért. Párjával Barcelonában töltötték szabadságukat még március végén, és egyik napjukat egy belvárosi kiskocsmában zárták, ahol a fényképeiket nézegették a telefonjaikon. Miközben 11 órakor a…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
legyes 2014.01.08 12:34:58
legyes 2014.01.08 16:57:27
@prérikutya: Erre vonatkozott az "automatizált, rendszám felismerős rész" (is), hisz' ha a mérési ponton eleve túl gyorsan megy, akkor már bukta ÉS ha az átlag sebessége magas, megint bukta.
legyes 2014.01.08 17:02:12
@Jossarian: Az én autóm is képes jóval túllépni a megengedett legnagyobb sebességet Magyarországon BÁRMILYEN közúton.
A Suzuki nem autópálya cirkáló, de sokan járják be egész Európát Suzukival. Valamint megmutatnád a KRESZ / használati utasítás azon részét, ahol tiltják a kis lökettérfogatú autók használatát?

Eleget látom az olyan "gazdag" gyökereket, akik a 100 éves szakadt "denekemakkorisBMWmvan" verdájukkal inkább meghalnak, de egy Suzuki akkor sem mehet előttük. Persze utána visszalassítanak 80-ra, mert hosszú távon nem bír a verdájuk 100 feletti tempót motorgenerál nélkül.

Ui.: Anyagi támogatást korlátlan mennyiségben elfogadok. De hajlandó vagyok érte megdolgozni is.
Így a világvége és karácsony között az az örömteli hír, hogy már két független Zandagort szerver is fut. Az egyik PlanetStars néven, amit szucsjoee üzemeltet, a másik pedig a Zandagortica, amit LeGyEs. Mindkettőt kiraktam a zandagort.hu nyitó oldalára, sőt, ha lesz még más, azt…..
Fordulóponthoz érkeztünk: tegnap este véget ért az s8, az utolsó hagyományos Zandagort-szerver. Pontosan egy hete kezdődött a végjáték, nappal harcoló, éjszaka pihenő idegenekkel. A bolygók 87%-a elpusztult, összesen 5691M egyenértéknyi idegen hajó veszett el a harcokban.…..
Hát, ennek is eljött az ideje: két hét múlva pénteken, azaz november 23-án megérkezik Zandagort, és elkezdődik a végjáték. Az s7-hez hasonlóan éjszakánként most is állni fognak az idegen flották, így aki aludni akar, az tud nyugodtan aludni, aki harcolni, az harcolhat tovább…..
legyes 2012.11.09 23:49:13
Ez most egy kocka bejegyzés lesz, akit az ilyen nem érdekel, nyugodtan hagyja ki. Mint egy-kétszer utaltam rá, nem volt szerencsénk az elmúlt hónapokban. Több szerverhibába botlottunk, mint az előtte lévő 3 évben. Persze a 9-esek száma úgy működik, hogy egyrészt ahogy növekszik,…..
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
Hány éves vagy? 33 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Energetikával foglalkozom, szabadidőben sport és fotózás Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Ogame-et próbálgattam, de elég lapos volt az egész és körülnéztem online játékok…..
Egy kép többet mond ezer szónál, íme űrbéli vándorlásunk s1-től s7-ig: A február 10-én este 6-kor induló s7 egy valós helyen, a Kocsikerék-galaxisban fog játszódni: A fenti térképre kattintva bejönnek a részletek. Szövetségeket szervezni a fórumon lehet.…..
Az eredeti szöveg ITT olvasható, a fordítás pedig alább. Hány éves vagy? 33 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Barátnő, zene, olvasás, filmek, magyarul tanulás :) Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Egy barátom mesélt róla. Mióta…..
Ideje ismét egy külföldi játékost megszólaltatni, most épp Sadist, a Skaro Faction vezetője került sorra. Az eredeti szöveg ITT olvasható, a fordítás pedig alább. Hány éves vagy? 27. Hova valósi vagy? Canterbury, Egyesült Királyság. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Amikor…..
Most értesültem róla, egyszerűen nem tudok mit mondani.....
legyes 2011.12.16 11:28:27
Hány éves vagy? Januárban múltam 46 éves. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Jelenleg egy intenzív angol nyelvtanfolyamra járok és persze rajzolok, ha marad rá elég idő. Vektoros grafikákat csinálok és 3D modellezéssel is foglalkozom. Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
legyes 2011.12.16 09:05:45