Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lallalla

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facekontroll Fairbanks 2011.07.04 20:31:00
Fairbanks Alaszka masodik legnepesebb varosa, es baratsagtalan eghajlata ellenere nagyon jo hely!   ..
Kóconfitty-műhely A kő bezárult 2012.05.07 08:44:00
Abban a pillanatban, amikor rájöttem, hogy nincs jó döntés, könnyű volt dönteni. Ezzel egy korszak véget ért az életemben, és így ez a blog is véget ér. Köszönöm, hogy velem voltatok, vigyázzatok magatokra...
Csak egy gyors, rövid bejegyzés, hosszúra sajnos most nincs időnk, két csecsemővel hadakozunk a nap 24 órájában, szóval: mint arról már többször írtunk, Amerika sok szempontból jó hely, egy csomó dolog nagyon okosan, gördülékenyen, praktikusan működik, a dolgok…..
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
Praxis Miért hívott mentőt? 2010.07.05 06:00:00
1,5 éves kislányom leesett a kismotorról, nekiesett egy ház sarkának, 1 centi hosszan felnyílt a homloka, dőlt belőle a vér, a seb nagyon mélynek tűnt (utólag már tudom, hogy megdagadt a feje az ütéstől és attól még mélyebbnek tűnik a seb a valóságosnál) és persze…..
lallalla 2010.07.05 13:08:23
@Rotoxis: "20 perc múlva megérkező mentők már a homokozóból húzkodták ki a gyereket, aki már el is felejtette az egészet. "... és ezek után valószínű, hogy a legnagyobb traumát a mentőzés jelentette a gyereknek.