Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szani85

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Szani85 2010.06.22 19:29:24
@Xezs: Sajnos nem értünk egyet. Azt gondolom, hogy valamilyen komplexusodból eredhet, hogy fókuszban érzed azt egy ilyen hosszú szövegből, amit én teljesen mellékesen írtam le 3 szóban. Egyáltalán nem ez volt a történet leglényegesebb része, nem értem, miért kell ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani. Nem ezzel kezdtem, teljesen beleolvad a szövegbe és nincs értelme kiemelni.
Ugyanez igaz az iwiwre, ahol fent van majdnem 40 kép, és Te épp azt a kettőt emelted ki, holott az egy mellékes albumba van betéve, még csak nem is az azonnal látható profilképek között. A nagyképűség kifejezetten távol áll tőlem egyébként.

Azt pedig, hogy prezentációt kellett volna tartanom azért írtam le, mert fontos körülmény, hogy nem a városba indultam sétálni, hanem időre kellett volna beérnem, 20 külföldi partner várt rám aznap reggel és nemcsak, hogy a több hetes felkészülésem úszott el ezzel, de igen kínos volt azzal betelefonálnom, hogy a rendőrörsön vagyok, sajnos nem tudok bemenni dolgozni.

Nem, tényleg nem vagyok sáros, én erről azt gondolom, hogy ha az ember tud arról, hogy hamis bérlet van nála, kézzel-lábbal megpróbálja elkerülni, hogy a rendőrség kijöjjön, nemhogy még hívja, pláne, ha siet, márpedig én aznap reggel valóban siettem - volna.
Persze nem kell mindenkinek egyetérteni és fenntartások nélkül elhinni, amit olvasunk, lehet kételkedni, de az ésszerűség keretein belül, rosszindulat nélkül.

Köszönöm a jókívánságot, és hasonló jókat kívánok Neked én is.
Szani85 2010.06.23 13:01:25
@Xezs: Rendben, én is lezárom az alábbiakkal. :) Nem vagyok sem fontoskodó, sem ultrafontos...egyszerűen csak aznap fontos lett volna beérnem. Megmagyaráztam, hogy miért. Érdekes, hogy az olvasók 99%-ának ez nem okozott fejtörést, ők valóban a lényegre koncentráltak.
Rendőrt azért hívtam, mert arra számítottam, hogy megnézi, ő is látja, hogy eredeti és elenged. Mivel láttam, hogy az ellenőrrel hiába vitatkozom, úgy gondoltam kétségbeesve, hogy így előbb indulhatok tovább. Tévedtem. Eszembe sem jutott egyetlen másodpercre sem, hogy előállítanak.

Miért, a taxi tud repülni? Autóval ezerszer lassabb és nehézkesebb a közlekedés, mint metróval. Én inkább azt gondolom fontoskodónak, aki képtelen 4 megállót metrózni, ha egyszer az a praktikusabb. Mennyivel könnyebb lenne közlekedni, ha többen belátnák ezt és nem járnának még a mellékhelyiségbe is kocsival...de ez már megint egy másik probléma...

Az az igazság, hogy amiket írsz azt teljes mértékben rosszindulatú kifogás keresésnek és vádaskodásnak érzem, nem pedig valódi kérdéseknek és érdeklődésnek.

Mindegy, akárhogy is, szerintem itt tényleg zárjuk le, és minden jót kívánok a továbbiakra.
Szani85 2010.06.21 15:32:12
@Magg: Köszönöm szépen!