Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frau Wunderschön

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
Ma este indul a Dr. House hetedik évada a Tv2 adásán, ennek örömére játszunk egyet, ha nem baj. Két nagy (100 x 70 cm) House-plakátot sorsolunk ki kedves kommentelőink között, már ha sikerül helyesen válaszolniuk egy közepesen sem nehéz kérdésre. A válaszokat március 4-én déli…..
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
Frau Wunderschön 2011.02.28 01:20:41
Sárga fényben úszik a vadnyugati kisváros. Az összes lakó szakadt ruhában idillien szenved. Por, por és még több por. A szél azt mondja h fjhjhúijúittyűűű. A közlekedési lámpa pirosra vált, nehogy hősünk összeütközzön a kötelezően átguruló westernfűvel (az a kerek száraz gaz, én így hívom, sztem a helyi spanyol kölykök azzal fociznak). Még a kocsmában a bárpulton is végiggurul a fíling kedvéért. Egy felbérelt zenész szájharmonikán kíséri a bevonulást, de nem látszik mert belepte a por. Az összes saloon csapóajtaja csattog ki-be, még akkor is ha órák óta senki se ment be rajta, ez sztem már feltételes reflex. Amint hősünk lován bekocog (ja, bekocog, de bazzeg a poros úton mi a halál kocog?), az illetékesek ámulva bámulják h milyen macsó is keveredett ide. Macsóságának jelei:
1: A borosta, aminek már önálló személyisége van és ha a hőst lelövik, akkor is tovább harcol.
2: A szigorú nézés, ami már annyira ráfagyott (vagy inkább rárohadt a dögmelegben) az arcára, h senki se szervez neki meglepetés szülinapi bulit, mert úgyse örül (pedig de, szegény, csak nem tudja kimutatni mert rárohadt a nézés, ezért is depressziós)
3: A sarkantyú, ami minden lépésnél úgy csörömpöl mint egy spanyol cigányzenekar ritmusszekciója 7es erősségű földrengéskor. Idegesítőbben topog mint a fölöttünk lakó négygyerekes család karácsonykor rokonokkal, de ő azért minden lépésnél jól odavágja. Aztán nem érti miért néznek rá csúnyán. (BTW ha a főhős bemegy a bárba az amúgy tökrészeg szétesett törzsközönség betanított tánckar módjára tud egyhngúlag csúnyán nézni rá)
4: A töltény- és ócskapisztoly-arzenál amit hősünk csakis és kizárólag csomó mocskos koszlott bőrszírja egyenként felaggatva tud tárolni. Kuss, ez a vadnyugat-pimp.
A kalapot és a veszkócsizmát nem említem, nevetségesen magas labda, és még a falu bolondján is az van, még akkor is ha a többi ruházata egy db hordó a testén.
Subba Bolgajánló: Óbudakocsma 2011.02.10 00:55:00
Kommentben találtam ezt az Óbuda tradicionális (és újabb) kocsmáit, éttermeit bemutató blogot, érdemes megnézni: Merdzsós Zsata, Italboltos Sanyi, és Muffaló Bill már két éve látogatják e kedves környék műintézményeit, amiket -és azok elődeit is- jól ismerik. ..
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Subba Ha áram van minden van 2010.12.03 15:51:18
Most kaptuk olvasónktól:Szerda este a Jobbik tüntetést szervezett Alföldi Róbert és a nemzeti Színházban zajlódolgok ellen. A jobbik nagyon készült a tüntetésre, volt pulpitus mikrofonállvány szép emberek. Csak egy gond akadt áramról nem gondoskodtak.:D Egyszer csak két jól…..
Art Taylor tegnap éjjel nagyon rossz volt. Nem elég, hogy nem adta át időben az iratait és összeverekedett a rendőrökkel, akik azután állították meg, hogy nem indexelt egy kereszteződésben, még egy zacskó fehér port is lenyelt sebtében, miután félreállt a kocsival. A feje…..
Frau Wunderschön 2010.12.04 00:50:25
Subba Való Világ: Szandika 2010.12.02 11:29:00
Valami borzasztó szinten szarja le a mai modern magyar felnőtt a tévéadásokat. Nincs ezzel semmi gond, részünkről. Azoknak minden bizonnyal fájhat, akik például olyan szennytől reméltek valamit, mint a Való Világ. Attól a bizonyos rétegtől rabolni a pénzt szavazatokra akiknek ez…..
"A magyar rockzene legnagyobb ikonikus alakja. Karrierje 22 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta 24 magyar albumot és 6 angol nyelvű CD-t adott ki, amikből 18 arany vagy platina lemezzé vált. Ő az egyetlen rock sztár, aki Magyarország legnagyobb arénáját, 10 alkalommal töltötte…..
A vírusos-ufós-szörnyes filmek természetes velejárója a kutatás, amikor nagy szkafanderes nénik meg bácsik öntögetnek színes szörpöket az egyik üvegből a másikba. Ez a jelenet vagy a film elején van és akkor már sejtjük, hogy a vírus vagy szörny innen fog kitörni, ha pedig a…..
Frau Wunderschön 2010.09.03 00:26:32
Ezek a kutatólaboratóriumok mindig vmi megközelíthetetlen helyen vannak, pl. hegy belseje, óceán feneke, északi sark, lendvai ildikó lába köze. Ha mégis fény derülne rá, a köznépnek meteorológiaiballon-tenyészetként tálalják. Ha oda is jutottál akkor se egyszerű bekerülni: ujjlenyomat-, írisz- és seggszőrszkenner véd az illetékteken behatolók ellen, valamint egy tescos bankkártyaolvasó (amin remekül el lehet játszani az összes 8bites ninendo slágert) és egy vangelis koncertről elcsórt lézershow. Ezek után csodálkoznak ha egy pattanásos, szemüveges, ingzsebében tollakat hordó, akciófigurákat gyűjtő (mert a filmekben ez a geekség egyértemű jele) kamasz könnyedén feltöri, hogy aztán dicsekedhessen vele, hátha mégsem hal meg szűzen. Ezek az intézkedések részben azért vannak hogy visszatartsák a nyáladzó james cameront attól hogy ellopja az operációs rendszerük grafikus felületét az avatar 2 elkészítéséhez. Kivéve a hangeffekteket. Ezzel magyarázható amúgy h az öszes kutató mindíg remegő arcizmokkal és izzadtságcseppekkel van tele; bármit csinálnak a számítógépen annak olyan hangja van, mint annak a hamisan és hangosan prüntyögő kínai gyerekjátéknak, amit a számodra ellenszenves családos rokonnak vettél múlt karácsonyra. Az alkalmazottak nagy részét grafikusok teszik ki ugyanis bármi ami történik az animálva van. Terjed a vírus? Animáció lehetőleg pirossal (mert az sexi szín), ahogy terjed, de csak az usa-t mutatja. Valamit le- vagy feltöltenek? Villódzó sáv zöldben vagy kékben, ami több sávszélességet fogyaszt mint a 20 gigás játék torrentről (vagy az i-tunes:P). Visszaszámlálás lehetőleg foglalja el az egész képernyőt és a legmodernebb rendszeren is nézzen ki úgy mint a 70ess évek beli ébresztőórákon. Az ilyen kutatólaborok mindig többszintesek, és a szinteket bonyolultabban jelölik mint a plázák és a tescok parkolóját: pl "vészhelyzet van a piros szöcske C 6 szinten". Ha vmi nem jól sül el (általában ez van), a szintet lezárják és ilyenkor a fentebb említett lézeres vangelis koncertről ittmaradt füstgépek mérgezik halálra a bentmaradókat, akik azt hiszik hogy törzsi ritmusok dörömbölésével az ajtón meggyőzhetik a szemét nácira hajazó és sosem néger főnököt arról h ők is emberek és kiengedik őket.
Na uff.
Érhetné a Modorosblogot az a vád, hogy szép, emberi dolgokat tesz nevetség tárgyává - esetleg túl negatív, szarkasztikus a hangvétele. Hogy bebizonyítsuk, mi is érző emberek vagyunk: szeretnénk mindenkivel megosztani ötven kellemes gondolatot, amit már biztos sokan évekkel…..
Egy amerikai kisvárost, házat, repülőt, de főleg a kisvárost ezernyi veszély fenyegeti! Erről már írtunk a Zshelyszínek sorozatban itt. De van egy jelenet, ami elmaradhatatlan ez pedig a karantén! Itt már túl vagyunk mindenen: valami rettenetes peterakó Dél-Burgulundziai vírusbogár…..
Frau Wunderschön 2010.07.15 00:29:47
Kifejezetten a vírusos baromságokról:
A virusvédő szkafanderek színe mindig jujsárga, viszont minden más keki színű vagy steril fehér. Az egyik doki általában úgy betegszik meg, hogy véletlenül beleáll a fenekébe egy még régebben viccből a székbe szúrt injekcióstű és az ettől keletkezett nanométeres átmérőjű lyukon bacik tízezrei kívánkoznak azonnal átrohanni. Ilyenkor persze rohan a fertőtlenítőbe ami tulajdonképpen egy ac/dc koncertről ottfelejtett füstgép egy üvegkalitkában, ennél fogva hatástalan. Sokszor megpróbálja elsumákolni, és csak úgy derül ki h vmi nincs rendben hogy harákolva telecsulázza belülről a sisakja átlátszó részét vmi aloe vera ital szerű zselével. Van amelyik a fertőződés lehetőségének ráébredtével egy nagyon logikus és megfontolt cselekedetet hajt végre: összevissza kapálózva kitépi a sisakját és az oxigénpalackot összekötő csövet, hiszen azon távozhatnak a baktériumok (más magyarázatot nem találtam) Amikor már az egész város az utolsókat rúgja, beleértve egy a hihetőség határait feszegetően aranyos kislányt is, hirtelen meglesz az ellenszer, de nem lehet ám azt csak úgy beadni, előrte tesztelni kell vkin hogy működik-e! Vazz ha már döglődnek akkor nem tök mindegy hogy lesz e mellékhatás? Max úgy döglik bele hogy szédülés, álmatagság és kellemetlen közérzet is fellép:P Ilyenkor persze ott terem a főhős doki (mellesleg ő volt az aki rájött hogy az ellenszer a borneói háromlábú pislogóhal bal heréjében keresendő) aki önként vállalja ezt, minek bejelentése közben drámaian néz. Avagy engedély nélkül beadja haldokló legjobbcimbijének/bnőjének/aranyoskislánynak, aki először persze huncutul úgy tesz mintha meghalna (ekkor főhős doki lincselésre veszik elő a kapákat meg a vasvillákat), de aztán háhá nem is, olyan gyorsan gyógyul meg, mintha maga jézus krisztus lehellete csapta volna meg (kapa kasza el, virágszirmok, konfetti és president elő). A kezdő zöldfülű meg mindig telehányja a szkafanderjét amikor észreveszi hogy a betegek ábrázatához képest harkonnen báró a dűne filmből egy ápolt babapopsi bőrminőségével rendelkezik. Azt hogy a karantén tart még, az időjárás is tudja, ugyanis szomorúságában ködös nyirkos idővel árasztja el a kisvárost, viszont amint vége a karanténnak ragyogó napocskával köszönti az utcára fellélegezve kiszállingózó embereket. És tényleg a karnaténhoz mindig annyi katonát vezényelnek ki hogy irak és irán közben észrevétlenül meghódítja fél ázsiát. A vírusoknak mindig vmi hangzatos nevet kell adni ezt egyébklént asszem pont a vírus című filmben ki is nevetik, vki azt mondja olyan neve van mint egy parfűmnek (motaba v mi a frász volt):)
jajistenem szófosás, na de jó a bejegyzés:)
Frau Wunderschön 2010.07.16 02:09:33
@Lionskull: én a szándékos szabotőrt a tipikus köcsög önző fazon sztereotípiaként vizualizálom: vékony arcbőr ami stresszre remeg, gyurcsány szemüveg (idegességében bepárásodhat), őszülő náci- vagy politikusfrizura (majdnem ugyanaz), vizenyős tekintet, eres csontos arcberendezését a folyamatos enyhe izzadás kiemeli, és vasalt ingjén látszik hogy nem csak pofáján termel verejtéket.
A "nincs is vírus"ról: Dr House amúgy egyik kedvencem (kövezzetek) de van egy része amin repülőn vannak, és az a történet hogy egy koreai retartdált búvár (keszonbeteg lett a gépen) miatt az egész gép bepánikol és beképzeli (még cuddy is) h meningococcoszifilimultiplexe van. Meg lupus. Szeretem a sorozatot és gyakran baromság de ez már zsébe hajló megoldás.
Frau Wunderschön 2010.07.16 02:11:28
@Is: Jelentkeznék én csak mindig azt hiszem h ami megírható zsében, az már megíratott. De aztán mégis meglepi:D
90 Enigma - Return to Innocence 2010.07.07 10:04:00
Év: 1994 Nemzetiség: német/spanyol/román/olasz Ismét egy alapkő a ’90-es évekből – ezúttal jó mélyről, a felszín alól. Gyerekfejjel újra meg újra belebotlottunk évtizedünk szürrealista megnyilvánulásaiba, amit akkoriban éppoly nehéz volt értelmezni, mint Enya…..
Igen, tudom hogy tegnap megint volt a tévében, de egy Zslive elég volt. Ellenben a magyarokat megihlette ez az alkotás és a Youtubeon máris fent van egy best of válogatás. Az elkápráztató színészi játék mellett a díszletekre érdemes még figyelni. Minden hajó ugyanazt a belsőt…..
Az E3 után, csütörtök este megnéztem a Video Games Live koncertet Los Angeles belvárosában, a Lakers-stadion mellett levő Nokia Theaterben. Majdnem kihagytam, mert a jegy nem volt olcsó (60 dollár), de országos cimboráim, Grath és Sasa hatására végül rábeszéltem magam. És milyen…..
  A gimis-egyetemes filmek csúcspontja a bál, ami lehet szalagavató, évzáró vagy szimpla gólyabál. A csúcspont szempontjából lényegtelen, hogy csöcsös-fingós vagy sorozatgyilkosos-szellemes filmről van szó. Ha csöcsös-fingós filmről van szó és egyetemistás akkor az…..
Lezárult első nyereményjátékunk! Végül meggyőző fölénnyel nyert Vágási Feri és a Mikroszoft. A győztes videó beküldője a Center egy LG tv-monitor komboval lett gazdagabb. A nyeremény átvételéről hamarosan emailben értesítjük! Gratulálunk! ..
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Frau Wunderschön 2010.06.28 00:39:24
Subba Hülye tánc: Country Hiphop 2010.06.26 18:10:54
Magában a Country is elég vicces (nekünk debileknek), de hiphop tánccal kombinálva agyonüt. Nagyon várjuk a Hiphop Csárdást.     ..
Frau Wunderschön 2010.06.28 00:37:22
Subba Szuperpuma: Cyborg Macs 2010.06.26 18:12:00
Oscar hátsólábait egy kombájn zúzta le tavaly, de gazdái nem adták fel. Felkeresték a Crocs-os idegsebészt, és kipótoltatták a hiányzó részeket. Így most ő a legforróbb fémkopogós cybermacska! Akinek van igénye erről bővebb és értelmesebb beszámolót olvasni itt…..
Frau Wunderschön 2010.06.28 00:35:06
@ergerberger: Az TACSKA. (de ha keresztezni akarod az eredmény egy döglött macska és egy összekarmolt tacskó...(Earl...))
Amúgy az emberiség tényleg megérett egy kiszott nagy átgondolásra.