Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shark06

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocs a címbeli szójátékért, de ez van: a mutatott játék alapján kijelenthető, hogy Anglia válogatottjának annyi keresnivalója van a világbajnokságon, mint kereszténydemokrata képviselőnek a melegfelvonuláson. Elképzelés és akarat nélküli játékot nyújtott a csapat ma este,…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Shark06 2010.06.16 12:20:24
@check:
Check, orulok, hogy jv-kent tevekenykedsz, de meg nyilvanvaloan sokat kell fejlodnod.

1. szinte minden meccsen van fej osszeerintes, a masik 2 kezzel valo ellokese, idonkent meg odarugas is (a labda persze sehol) es 10-bol 8* nem jar erte piros lap. egy vb nyolcaddontot nem a bironak kell eldontenie, kulonosen, ha hataresetrol van szo.

2. A Messi-Del Horno esetnel ugyancsak a szandekossag kerdese erosen megkerdojelezheto, tehat nem piros. Eddig 2-0 a jatekvezetok ellen.

3. Maradona kezes golja: Ja, mert lott egy rendeset is, igy mar nem is baj, hogy a masikat kezzel uti be. Ez is FIFA jatekvezetoi eloiras?

Vegeredmeny: 3-0 (nem a biroknak)

A stilus valasztas pedig szandekos volt, hogy serkentse az emberek kommentelo kedvet.
Shark06 2010.06.16 12:29:24
@piro:
"Szeretnem, ha a legvegsokig becsuletes angolokrol megemlitenel egy esetet, amikor egy csatar megallt, mert lesen volt, annak ellenere, hogy nem sipolt a biro."

Orulok, hogy ezt felhoztad.

1. Robbie Fowler '96-ban fifa fair play dij, amikor az arsenal ellen seaman ugy tunik, hogy buktatja, fowler viszont odamegy a birohoz es mondja neki, hogy nem volt bunteto.

Ez nem pont les pelda, de lesnel egy csatar a labdat nezi inkabb es nehez erezie, hogy hol is volt a rugas pillanataban.
Shark06 2010.06.16 02:41:07
@piro:
Piro, te ertelmesnek tunsz, igy megproballak meggyozni.

1. Scholes keze teljesen nyujtva 1 meterrel a feje felett van es nem unnepel, mikor a haloba megy a labda. Tehat almaban sem gondolja, hogy a biro meg fogja adni. Egszeru mentalis blokk tortenhetett.

2. Rio: ideges volt, de nem csalo.

3. Messi: a Del Horno sutan elrug a labda felett es beesik ala, a kontakt minimalis volt. rooney is rengeteget kap de sosem fetreng.

4. Beckham: valoban megrugta, de, ha Simeone nem szineszkedik, akkor csak sarga es marad egy izgalmas meccs.

Szoval se fetrenges, se szineszkedes, se csalas. Bocs, de en igy latom.