Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gay_hancu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Argentína Igen, vége. 2010.07.03 21:18:00
Kedves, drága egyetlen barátaim!Senki, ismétlem senki nem akar nálamnál jobban elkezdeni köcsögbírózni, videobírózni, vakasszisztensezni, bundát kiáltani, hentesekről, bekkelő parasztokról ordítani, ne adj Isten, nác  bunkónémetezni. De nem tehetem édes egyetlen…..
gay_hancu 2010.07.04 09:30:50
@HgGina:
sz@rházi...ide jársz köpködni, ahelyett, hogy folytatnád a pesti szabálytalan autók fotózását. Milyen ember az ilyen ? Te Jó Isten. Takarodjál haza a hülye fényképeződdel együtt és fotózd a Mein Kampf-ot a szobádban te alattomos mocs@ok.
Egy ilyen blogon, ahol semmi fika nem volt, nem vagyunk kíváncsiak a sz@rdobálásodra...
Argentína La Revancha del Tango 2010.07.01 13:43:00
Eddigi és talán örök legnehezebb ellenfelünkre vetegetünk fölmérő-gyanús pillantásokat most. Abszolút worst case scenario eddig a dolog a csoportkör után, és minél előbbre tekintünk, annál világosabb, hogy a döntőig vezető út legalábbis félfolyós lávával van…..
gay_hancu 2010.07.02 13:54:33
@flea:
Szerintem annak soha nincs értelme, hogy egy adott ellenfél egyes meccseit levezessük úgy mintha Argentína játszana ellenük. Soha nem tudhatjuk, hogy mi lett volna ha Anglia ellen nyomjuk, vagy ha bármely más csapatot néznénk. Szerintem nagyon erősek, nagyon rafkósak , és a hosszabbítás utolsó perceiben is képesek akár 2 gólt lőni bármelyik mai csapatnak. Igen nagy hiba az elbizakodottság, és nekem mindig feláll a szőr a hátamon ha ilyeneket olvasok...(ne vedd magadra nem sértésként mondom). Egy szó mint száz, én parázok ezerrel , nagyon kétesélyes a dolog. A németeket meg soha nem szabad lenézni. Reménykedjünk egy egygólos győzelembe és akkor irány a döntő!
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
gay_hancu 2010.06.15 22:54:18
"És a dagadt hülye kézilabdázó sem hazudtolta meg magát, ugyanolyan ócska csaló most is, mint eddig volt."

Te utolsó roh@dt p@raszt...sose regisztráltam ilyen fér..g oldalra, de csak most, csak miattad megtettem.
Kinek képzeled magad? Gondolom te egy szikár csupa izom, szentlelkű egyetemista vagy ugye? lóf@szt !
Egy zsírcig@ny vagy aki a monitor előtt éli szánalmas kocka életét (igazi bőrfocit csak nagyapád látott a családban), és ráadásul négernek képzeled magad (ha esetleg az lennél akkor nem szóltam, nincs és nem is volt soha velük bajom). Maradj meg a sz@ros csapatodnál, ócsárold édes@nyádat, meg apucikádat, hogy nem kisszéket csináltak helyetted.
Komolyan mondom, józan ésszel fel nem lehet fogni, hogy jöhet ilyen aljas, undorító sz@rkupac ki a pofádon. Tehet róla bárki is , hogy nem lett lefújva ? Nem. Utólag jöttek rá a bírók ? Sajnálom.
Maradóna ócska csaló ? Miért is ? Mi köze volt az esethez ? Bement és győzködte a bírót, hogy ne fújd már le légy szíves , megveszlek kilóra ? Öcsém te valami más adást néztél...
De ha ennyire felbasztad magad az eseten, miért nem a bírókat szapulod ? Jahhh, hogy könnyebb Maradónát? Bocs, nem szóltam...de azért tényleg lehettél volna kisszék, ráraknálak egy tábortűzre

Jah csak hogy elkerüljük a félreértést, hogy ki a dagadt, rakj már fel magadról egy képet, tuti 3x nagyobb zsírdisznó vagy mint megboldogult big punusher.
gay_hancu 2010.06.15 23:30:17
@megmondtam?megmondtam:
Köszi a videót !
www.youtube.com/watch?v=TClYDs3yG74

Kedves Hancu linkelj már ilyeneket vagy hasonló szintűeket a mostani Nigériai csapatról, vagy az edzőjükről , vagy a meccs bírójáról (mert a te gondolatmenetedet egyelőre még nem értem). Ahogy sziporkázóan váltasz tért/időt/sportágakat/személyeket.
Nem szeretek olyan hangnemben írni ahogy a postíró tette, de szerintem aki ilyen alpári szavakra higgadtan reagál az robot.