Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oltarczy

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Avagy még néhány gondolat Szalai Annusról, és az ő tejhatalmú szargyáráról.  Nem mennék bele az új médiatörvény részletes kivesézésbe, - megtették ezt már sokan - pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy a szabályozás jelenlegi formájában nem mutat…..
oltarczy 2010.12.23 19:58:39
@Peter T. Sinclare: ez a szerzőnek szólt aki okosnak hiszi magát azt hiszi hogy elöltöltős puskával lőnek rá, közben már meg van fosztva minden fegyverétől.
oltarczy 2010.12.23 20:05:25
@Peter T. Sinclare: tévedsz:) te Petőfivel és Kossuthtal vagy én pedig Széchenyivel. nagy különbség. az pedig hogy engem az alja mocskolodás zavar az pedig szívem joga:) az ávósbérenceket pedig a saját házad táján legyél szíves:) nem kurva anyázok annyit sem érsz:)
oltarczy 2010.12.23 21:39:14
@maythebetter: utána járok. addig viszont hiszek neked:)
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
oltarczy 2010.11.25 20:44:03
@ökörpöröly: a cigányozo baloldali "történelmi és gazdasági szakértő is vagyok ám" értelmiségi.köszönjük
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
oltarczy 2010.11.21 14:20:45
@szabi68: (egyébként meg magamba néztem és még nem okoztam karambolt bekokozva:) és cigit meg pláne nem tarhálok iylen proszto módon;)
oltarczy 2010.11.21 14:32:20
@szabi68:ez az eset nem az első volt.se a drogozás se a karambol. egy után még talán a birkája azt mondja hogy nah jó tanult belőle. de a sokadik után? és akkor énekelgeti hogy "rossz vagyok de használható?:D" nah ne vicceljünk.

kérdésedre válaszolva nem vagyok hibátlan. viszont a stohllal ellentétben bűnös sem vagyok és ez nagy különbség!!!
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
  Internacionalizmus és patriotizmus Nem untatnám a kedves olvasót a baráti (galileAi haha) körünk patrióta-populáris meggyőződésének propagálásával, de arra azért fölhívnám a figyelmet, hogy még az annyit átkozott „létező szocializmus” baloldala sem volt…..
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
oltarczy 2010.11.05 14:16:30
@Csirke72:
kimentél külföldre mert itthon éhenhaltál volna olyan tehetségtelen balfasz vagy. most valahol "külföldön" (romániában) csinovnyik lettél. most tényleg ezzel lazulsz itt? inkább tényleg menjél egyed csak a tegnapi rántottát.
oltarczy 2010.11.05 14:45:16
@Drága IV gernika:
valszeg inkább egy gastarbeiter ősi török nemesi familia egyetlen leánykája
Baltimore az Egyesült Államok egyik legnépesebb városa. Tengerparti fekvése miatt akár még kellemes hely is lehetne, de az utóbbi évtizedben jelentősen megnőtt a bűnözés – a válság kirobbanása óta csak rosszabb a helyzet, mélyebb a társadalmi szakadék.A helyi rendőrök…..
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
     Ha epikus példát szeretnénk találni arra, hogy az egykor hajdanvolt erős magyar hogyan rohadhatott odáig, hogy gyurcsány ferenc arca bukkanjon elő a szétrebbenő döglegyek alól, akkor a Ferencvárosi Torna Club 90 utáni története kínál néhány párhuzamot. De ami…..
A hétvégén az egyik cselló-bejegyzéshez érkezett komment szerintem önálló bejegyzésként is megállja a helyét, ezért most a rendszeresen hozzászóló tnsnames.ora engedélyével megosztom:"Tettem fel annó egy videót édesapám - 1961-ből való fényképével és egyetlen…..
oltarczy 2010.09.01 22:17:09
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
12 órának kellett eltelnie, hogy képes legyek klavitúrát ragadni a rettenetes, sokkoló kiesés után. Szögezzük le gyorsan: Svájc ugyan a csoportjából mindig továbbjutó, masszív középcsapat pozíciójára hajt, de nem a világ cikije, ha mégis kiesik. De ilyen reménytelenül…..
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
Allez la France! Anyja neve! 2010.06.20 20:13:00
Moliére-t egész biztos megihletné a francia labdarúgó válogatott. Négy évvel ezelőtti események kiváló tragédia alapot szolgáltattak volna a nagy francia drámaírónak, míg az idei vébé francia eseményei már a francia komédia világhírű fejezetei közé emelné Raymond…..
Allez la France! Ki a tégla? 2010.06.21 10:23:00
Mintha egy Agatha Christie történetbe csöppentünk volna, Poirot elkezdett nyomozni a francia válogatott körül, ki lehet a tégla. Az áruló, aki kiszivárogtatta Anelka Domenech-hez intézett szavait. A gall sajtóban pedig a gyanú egyből Duverne-re, az erőnléti edzőre terelődött, és…..
Este Brazília - Elefántcsontpart!Drogba kezdeni fog. Gilberto Silva is. A két csapat most találkozik először. Ha a brazilok nyernek, akkor továbbjutottak a csoportjukból.Az elefántcsontpartiak 4-3-3-as felállása inkább 4-5-1-hez hasonló. A csapatuk névsorát elnézve nem…..
Nem mindenki elegáns aki jól öltözött. Jól öltözött az, aki helyes méretű jól szabott és jól összeállított ruházatot visel. Elegáns pedig az, aki ezen felül az öltözködésével a saját egyéniségét is megmutatja. Az elegancia egy olyan attitűd amit szinte lehetetlen…..
oltarczy 2010.06.21 00:36:45
Engerland Eddig csalódás a VB 2010.06.15 14:01:00
Nekem legalábbis mindenképpen, és nem csak azért, mert az angol válogatott nem kezdte túl acélosan a menetelést, hanem a körülmények és a mutatott játék alapján. Sajnálom, de Dél-Afrika nem megfelelő helyszín egy ilyen esemény megrendezésére, Blatter vetésforgós rendszere…..
oltarczy 2010.06.15 20:23:58
@kutyacica: akkor csak a második kommentem aktuális:D
oltarczy 2010.06.15 22:03:26
@kutyacica: szeretem az angol válagotatottat bár ez nem derült ki a kommentjeimből:D de úgy érzem hogy képtelenek lesznek egy braziliát egy spanyolországot vagy egyargentínát megverni. de igazad van hogy egy meccs alapján marhaság ítélni.igaz.hát hajrá:D de én nem rájuk teszem a pénzemetD:
A történetben szereplő fiatalember nem kicsit zakkant és nem tudni, miért kergeti el magától a nőket. A barátai a legjobb indulattal az utolsó pillanatig kitartanak mellette, de hamar be kell látniuk, hogy hiába dobálják utána a sok mentőövet, az illetőnek nincs szabad akarata és…..
oltarczy 2010.06.15 20:34:01
@Kedves Nard: te egy igazi balfasz vagy:D:D többek között azért is olvasom a blogot mert öröm szemezgetni a sok faszságod közül:D egy igazi esettanulmány vagy:D majd írj:D el ne felejts:D
oltarczy 2010.06.15 20:50:20
@Drága IV gernika:a világért se:D egyszer már kiderült hogy egy 194cm-es adoniszról bezsélünk szoval nem igazán merném azt a bizonyos határt átlépni:D(de nem lenne egy bonyolult feladat)
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..