Regisztráció Blogot indítok
Adatok
123bogi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság már szinte senki sem veszi fel a Minta Jánosné nevet csak azért, mert beházasodik a Minta családba, és a Mintáné Séma Mária verzió is visszaszorulóban van, ami már csak praktikus okokból is nagyon helyes az alábbi okmányirodai és  postai közös bénázással…..
123bogi 2017.10.31 17:40:13
@stakeholder Manyecs: Éppen ezért jó megtartani a lánykori nevet.
6-8 férjet is elfogyaszthatsz, nem kell rohangálni irodáról-irodára.:D
XVI. ker. háziorvosi rendelő: "Ide ne jöjjön be, nem akarom Magától elkapni, jöjjön délután, miért én kapjam el, nem az én dolgom." Sziasztok!   Nekem többnyire pozitív tapasztalatom volt egészen ma délelőttig a magyar orvostársadalommal.   Úgy esett, hogy lebetegedtem, masszív takonykór annak…..
123bogi 2017.10.13 21:29:59
@she_wolf: A saját orvosa délután rendelt.
Delelőtt az az orvos rendelt aki szabadság esetén helyettesíteni szokta.De, mivel a saját orvosa most nem volt szabadságon, így neki nem a délelőttös orvoshoz kellett mennie, ha nem a délutánihoz.
Mint fentebb írtam az ajtón az a fehér pacni a rendelési időt tartalmazza.
Ami pontosan így szól: hétfő-szerda délután az a orvos rendel akihez tartozik, valamint kedd- csütörtök délelőtt. A pénzek az változó.
Ennek ellenkezően rendel a másik orvos, akihez nem tartozik, így nem is köteles ellátni.
Ha az ajtóra más nem volt kiírva, értelemszerűen a szokásos rendelési idő érvényes.

Az, hogy semmi nem volt kiírva, az képtelenség, még a fényképen is látszik, hogy minden ajtóra ki van írva az orvos neve, rendelési ideje,
123bogi 2017.10.14 10:46:31
@she_wolf: Látod, látod ugyanazt mondjuk mind a ketten:D
Ez ebben a rendelőben ugyanígy műxik.
Az illető orvos akiről szó van, a saját házi orvosának a váltó társa. Szó nincs itt harmadik orvosról.
De, az csak akkor helyettesíti a saját rendelési idejében, ha a másik orvos valamiért nem dolgozik.
Azért mert ő éppen délutános, a beteg meg jobb szeretne délelőtt menni, azért nem.
A Citibank árváinak panaszai annyiszor bukkantak fel az elmúlt hónapokban nálunk, hogy kezdem sajnálni, hogy anno nem próbálkoztam a bankkal. Igaz, akkor mára az Ersténél találtam volna magam, ami a panaszok alapján sokszor nem egy leányálom. Akinek van jó tippje, mihez kezdjen az ember a tízezres…..
123bogi 2017.08.25 19:38:35
@Los Alamuszi: Igen, de minden üzlet csak 50 darabot köteles elfogadni.
Jómagam 2016. december elsején kaptam a második infarktusomat, és engem orvosként a helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második infarktusom. FELISMEREM. EKG pozitív volt. Betegem 2017. március 17-én délelőtt epilepsziás nagyrohamot produkált. Édesapja azonnal mentőt hívott.…..
123bogi 2017.03.22 20:04:57
@Tajgetoszvagybazmeg:
5.pont.: alulfizetett dolgozók.
Ha a magyar egészségügy általában itt tartana, mint a Flór Ferenc kórház, az élvonalbeli európai színvonal lenne, egyetlen apró hiányosságként csak a wc papír hiányát tudom említeni. Tisztelt Admin !   Kiemelkedően pozitív tapasztalataimat szeretném megosztani a Kistarcsai…..
 Összeesküvéssel vádolják a Török katonatiszteket   Törökországban, állam ellenes összeesküvésben való részvétel gyanújával vádat emeltek, a hétfőn őrizetbe vett, magas rangú katonai vezetők ellen. A négy admirális, egy tábornok és két ezredes, börtönben…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Halmozottan hátrányos helyzetű honpolgár vagyok, vagyis orvos (rezidens) Magyarországon. Sokmindent lehetett olvasni mostanában a sorsunkról. Egy jól tájékozott ember ma már tudja, hogy bár a kezdő orvosok fizetése az utcaseprőkével megegyezik ugyan,…..
123bogi 2011.05.16 22:04:32
@Büszke_troll:
Mint minden egyes szakmának, így az orvosoknak is, nekeik maguknak kell kivívni a társadalmi elismerést. Azért tisztelet a kivételnek, akik vannak, nem is kevesen, arról, hogy az orvosok megítélése milyen, saját maguk tehetnek.

Néhány hete arról volt szó, hogy megszüntetik a zsebbe borítékot, cserébe kapnak több fizetést.
Súgok neked egy titkot.
Az orvosokon dől meg a dolog.
123bogi 2011.05.17 09:25:07
@dalmata76: Érdekesek a magánrendelők is.

Ha, egy magánendelőben megnéznéd az eszközöket, kiderülne, hogy még az utolsó lepedő, de a fogó is a korházból van.
Mit is kapsz egy magánrendelőben?
Vizsgálatot, ami nem jár eszközökkel, gépekkel.
De, ha már operációra szorulsz, vajon azt hol végzi a jó doktor úr?
Abban a korházban, amiért egyszer befizetted a TB-det, plusz a "magán" kezelést.

Énszerintem is megérdemlik az orvosok a több fizetést, a túlóra tisztességes elszámolását.
Csak álságosnak érzem, ezt az összehasonlítgatást.
Miért nem a tűzoltókkal példálózunk doktor úr?
Mert az nem lenne akkora durranás?
123bogi 2011.05.17 09:39:26
@telkoe: Ebben sajnos biztos vagyok.
Már érződik a rend szele Budapesten, amit mindenki a saját kárán fog megtanulni betartani: Este hét óra után 3 azaz három perccel érkeztünk a Katona József Színházba, és már nem engedtek be az előadásra. Nem kicsit lepődtünk meg, hiszen pokrócos, ingyen teás,…..
123bogi 2011.02.04 17:45:00
@Vladdika: Hétfőtől meg majd jönnek a posztok, hogy az a dög színház késve kezdett....
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
123bogi 2010.09.16 10:39:05
@Anics: Mivel nem őrizte meg a számlát, simán elküldhették volna, akár penészes, akár nem. Feltételezem, a visszavitelkor törekedtek valami komprumisszumra, erre utal a pénzbeli kártérítés is.Az, hogy elfogadom a pénzt de, hőbörgök tovább, mert én vagyok a vevő már kevésbé.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ebben az esetben pont azokon az eladókon fog csattanni az ostor, aki a posztoló szerint felkészülten végzi a munkáját.Nem a veztőn, helyettesén.