Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irrelephant

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem minden drámáját berendelte az NBC, azaz folytatódik a The Blacklist, a Chicago Fire, a Chicago PD, a Law & Order: SVU és a Grimm is, viszont a Constantine a várakozásoknak megfelelően végleg kikerült a pikszisből. Nem tudni, mi lesz a sorsa a Hannibalnak, ami egyelőre a…..
irrelephant 2015.02.08 15:37:29
@thegoddamnbatman: Válasz a képfile nevében.
Új (állandó? visszatérő?) szereplővel bővül a Marvel tévésorozatának szereplőgárdája: Adrianne Palicki, a Friday Night Lights egyik szőkenője száll be fontos szerepre a második évadra. Palicki Bobbi Morse, azaz Mockingbird szerepét kapja meg, és először a második évad…..
irrelephant 2014.08.27 19:03:33
@Irgum76: én mást tolnék rá inkább
A Comedy Central felmérte, melyik sorozatkarakterek idegesítik a magyar nézőt leginkább, na nem a teljes spektrumot megvizsgálva, csak a sitcomok világára koncetrálva. A kérdőívet 3000 válaszadó töltötte ki, és ebből kiderült, hogy Sheldon Coopert, az Agymenők (The Big Bang…..
Egy zseniális, szó szerint az utcáról felszedett jamaikai zenész, aki még a gitárhúrral is spórol. Egyetlen ember, egyetlen húrral a gitárján –  ezreket őrjítve meg a koncertjein. Sivatagi blues és utcareggae: Az egykor teljesen ismeretlen, mára világsztárrá lett Brushy One…..
irrelephant 2014.07.08 20:48:27
A bulika pont olyan lehetett, mint amilyeneket Turtle szervezett Vinnie-nek a Törtetőkben. Sok ismert arc, a sorozat fő- és mellékszereplői, egy komplett színpad, amin fellépett Steve Jones, Sebastian Bach és Tom Jones is, sőt, Duchhovny és a sorozatot készítő Tom Kapinos is gitárt…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..