Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diosarok

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erotikus munka blog Munka ismét 2016.10.12 00:36:00
Na, most én valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy folytatgatom itt ezt a blogot. Lehet, hogy már mindenki itthagyta, de nem is ez a lényeg. Viszont mostanában elég sokat dolgozom.  Például ma, egy német pasival találkoztam, valamilyen tudós, elvileg számítógépes-matekos, de ahogy leírta, ennél…..
Erotikus, izgató, buja, sokszor fülledt, érdekes.. Hirtelen ezek azok a szavak, amik eszembe jutnak a helyről, amit - kis segítséggel -  nemrég fedeztem fel. Elsőre azt mondanám, hogy átmenet egy átlag klub/szórakozóhely és egy swingerclub között. De mi is ez pontosan? ..
Mindannyiunk libidóját felpörgeti ha valami nem megszokott az ágyban, vagy épp azon kívül. Egy kis extremitás, kis fűszer. Természetesen mindenkinek máshol van az a bizonyos küszöb, hisz van, akinek már a popsi feltérképezése is az extrém szituációk közé tartozik, de vannak…..
Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez…..
Erotikus munka blog mindenféle 2013.12.05 17:41:04
Ez most egy ilyen "minden rendben van és még élünk"-bejegyzés lesz, mert nincs konkrét téma, amiről írni tudnék (na jó, van egy vázlatban, a meló közbeni vicces/kínos esetekről, de még várom, hátha eszembe jut több is), de ahogy rendezgettem a régi bejegyzéseimet (amik…..
diosarok 2013.12.05 21:50:41
@Hátrányos helyzetű kaviár: Mihezt képest. Amikor legutoljára prostinál voltam, NNB egyórás árért két nőt kaptam, az egyiknek jobb teste volt, a másikat meg seggbedugtam, miközben a jótestűt nyalta. És biztos, hogy túlléptük az egy órát a végén a beszélgetéssel.
A történet röviden: tegnap írt nekem, mindenféle csöpögőset. (pl. "Dearest", "You look sensational", "Lovely set of images",  "Your figure is glorious") Próbáltam vele skype-randit egyeztetni, de nem szinte csak délelőtt ért rá, úgyhogy belementem a vasárnap estébe. Az…..
diosarok 2013.11.11 21:15:09
@Ivonn88: A Nazi jelző még kedves volt ahhoz képest, amit érdemelsz. Egy ingyenes nőnek se legyen ekkora arca, hát még egy kurvának.
Tegnap írt nekem valaki egy egészen rendes levelet arról, hogy elég gyakran jön a környékre, és ezekre az alkalmakra keres valakit, mutatnék-e képeket meg ellátnám-e információval. Nosza, megadtam a honlapom címét. azzal, hogy nézzen szét nyugodtan. Később kiderült, hogy nem…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
örömlány "Rokonlélek" 2010.06.21 13:09:10
Megtaláltam blogom testvérkéjét, bár mintha másik alomból való rokon lenne.:D Pénzért vett szerelmeim címen fut: pvsz.blog.hu . Elég egyszerű... ilyen az átlag férfilélek, ha kurvázik? Vagy úgy általában? Á, dehogy!..
Kérdés: a nagyon másféle trend ellenére miért kellene megőriznünk a családot, a házasságot mint értéket? A választ pedig a világ vezető lapjaiban egyre sűrűbben publikált statisztikák támasztják alá, amelyeket olykor a teljes finn, illetve a teljes svéd népesség mintáján…..