Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomKa35

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen érdekes is az ember. Megtalál egy partnert , és egyből a hibákat keresi, mert úgymond "elvárásai" vannak, és arra nem gondol, hogy a másiknak is lehetnek. Pedig! A tartós párkapcsolat ma nem "divat". Csúnya ezt kimondani, hogy ez is egy változó lett, nem pedig egy állandó…..
És a cikk- Klikk ide Elgondolkoztató cikket találtam,ahogy bújtam a netet.Társkeresés.Milyen érdekes is a szó -társ ,keresés.Nem inkább partnerem?Cinkosom,akivel együtt vagyok?-Ahogy elolvastam még férfiként is ledöbbentem. Magamra ismertem.Igen, én is rengeteg elvárással…..
Minden nő az igazi férfira vágyik a hímre, aki partner, szerető,szexis roszfiú ha kell ,apa barát.Ha szerencséje van megtalálja. Ráadásul van egy fantasztikus képességük, bármikor lehetnek a vonzóak, a férfi szív összetörői. Ezzel szemben az urak,háát. Vannak a szerencsés…..
Megoszlanak a vélemények, van olyan aki átélte és azt mondja igen,van.És aki még nem élte át?Számára felfoghatatlan ez a tény. És a valóság? A tudósok igazolták a jelenlétét , az egyszerűbb állatoknál, ugyan úgy mint az embereknél. Ezek után mit is mondhatnék én egy szerű…..
                          Kedves párkereső!A legjobb helyen és időben jársz! Tudom mit érzel,biztosan azt,hogy ez is egy kecsegtető oldal pedig nem! Nem árulunk zsákbamacskát, mert a párkeresés sikere elsősorban rajtad múlik, mi pedig segítünk abban, hogy a…..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..