Regisztráció Blogot indítok
Adatok
...és a négyes metróra

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szívd fel begyem 2010.06.28 12:30:00
...és a négyes metróra 2010.06.28 22:34:54
Van egy olyan gyanúm, hogy ha céges tankolást számolnak el a benzinkutak és a lelkes dolgozók pontokat gyűjtenek, akkor az ő előnyüket a munkaadójukon verik le. Jobb ötletem nincs így Pierre levelét elolvasva, hacsak nem arról van szó, hogy nehogy már jobb legyen a parasztnak. Tud…..
Hát ilyet még nem hallottuk, de erről még álmodni sem mertünk volna: naív ügyfél hiába kapta meg új telefonszámát a UPC-től, később a számot kiadták másnak, így a több ezer névjegykártya mehetett a kukába. Ráadásnak most még a netet is kikapcsolták, csak hogy jól…..
Méghozzá a Netriské. Borzongató érzés rákattintani a schdl által küldött linkre. Nem is értjük, a biztosítónak sokkal jobb lenne, ha sokáig élnénk és rengeteg díjat fizetnénk be nekik. Schdl ilyen lakonikusan számolt be a halálközeli élményéről: Nem ragozom. Gondoltam a…..
Van ez a jóravaló fodrászlegény, ez a Hajas, akiből itthon celeb lett, és mutogatják, mint a kisnyugdíjas 13. havi járandóságát, tessék, itt van, nekünk ilyenünk is van, kis pinaszakállal a fején galoppozik fel s alá a Nemzet Vágtáján, örüljetek emberek. Aztán jön a bibi, a…..
Bigyóblog History of video games 2008.04.06 10:48:00
35 év 114 játéka öt percben. Mennyivel játszottatok ezek közül? És melyik volt a kedvenc?Via Retro Thing..
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
A Homár nem szívesen lakna olyan társasházban, amelyiket a Zuglói Vagyonkezelő közösképviseli. Oldalukon azt írják, "divíziónk 20 fővel, több mint tízezer társasházi albetétet kezel". Ha egy email elolvasása 14 hónapjukba kerül (a válasz ugye még kitudja), mennyi…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
...és a négyes metróra 2008.01.11 12:31:55
A Homárnak egyszer régen sikerült UPC-nél tévéelőfizetést lemondani telefonon, elég vicces beszélgetés volt, csak sajnos nem rögzítettük. Lóránt internettől szabadult volna költözés okán, és arra a következtetésre jutott, hogy ezt emailben érdemes megtenni: Indítsunk egy…..
Van itten ez a szolid, vidéki házibuli képsorozat, születésnap, miegymás. Tényleg semmmi különös, nyolcvan kép, hét oldalon keresztül szimpatikus emberek, férfiak, nők, gyerekek esznek-isznak, táncolnak, jól érzik magukat. Lemegy a nap, felkel a nap. Aztán hajnali 5 óra 13…..
...és a négyes metróra 2007.10.17 19:30:29
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Subba Arany zuhany Combínók közt 2007.08.23 06:24:00
Na milyen megálló következik a Ferenciek tere után? Hát persze hogy a Petőfi híd budai hídfője! Szegény lánynak csak pisilnie kell, mégis mire megkönnyebbül egy perverz, kockafejű asszony rendőrt akar hívni. Hát mégis, hol élünk?..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week hatodik írása... Szerző: Bobály Mihály Blog: jabjab.blog.com Legalábbis a Google szerint. A Google AdWords kampányaiban beállítható hogy a…..
Tudjuk, hogy iWiWes válogatást akartok, amint meglátjátok a pénteket a naptárban. Nem is szemétkedünk, itt a heti adagotok. - Szerkeszőségi kedvencünk  - Puncika, Punimuni - Apa beállította a fókuszt - VV Sziszi frissítette a bemutatkozását - 116 ismerőssel - Sok bika a…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Subba A nő: 100% hús 2007.08.02 10:33:00
Valószínűleg most vetik le magukat a tűsarkú cipőikről a különféle gender-bender harcos nőszervezetek, megjelent ugyanis az utóbbi évek legprogresszívebb "reklámozzunk nővel" műfajú óriásplakátja. A zalai húsosok kreativitásban megboldogult reklámszakemberei…..
...és a négyes metróra 2007.08.02 14:32:51
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..
...és a négyes metróra 2007.07.21 10:04:07