Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mázlista51

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Vidnyánszky Attila a Bayer-Huth-Szakács-féle agresszív tehetségtelen senkiháziak nyelvét beszéli. Minden hatalom az övé, lassan a teljes magyar színházi életet ellenőrzi, de közben papagájként ismételgeti azt, hogy vissza kell venni a zsidóktól a Színművészeti Egyetemet. A…..
Mázlista51 2020.09.04 16:20:08
Amikor február tájékán becsorogtak az előző év gazdasági eredményeit mutató adatok, távolról (vagyis a részletekben rejtőző ördögöt kikapcsolva) úgy nézett ki, nagyon is rendben van a magyar gazdaság. A növekedés üteme Írország után a második legnagyobb az Unióban (4,9%), az infláció ugyan kicsit…..
Aligha ér minket meglepetés annak hallatán, hogy a Föld nem sokáig képes már eltartani minket, tekintve, hogy hamarosan tízmilliárd ember fog rajta élni. A táplálkozás terén számos kihívás előtt áll az emberiség, az éhezés ugyanis napjainkban is egy rendkívül jelentős probléma. Az óriási ökológiai…..
Mázlista51 2019.11.23 12:19:47
@Attilajukkaja: Mint olvashattad, a tenyésztésükhöz szükséges élelmet is eleszik a vadon élők elől, tehát azok életlehetőségei, az őket fogyasztókkal együtt csökkennek. NEM lehet ingyen kivenni a természetből valamit, mindig lesznek következményei.
Mázlista51 2019.11.24 22:47:36
@Attilajukkaja: HOL termeled? Mert a jelenlegi termőterületeken emberi táplálékot kell termelni. Vadon is kell hagyni területeket, hogy regenerálódhasson a Föld. Csakis új területek felhasználásával tudnál új élelmiszerforráshoz jutni, ami már nincs, csakis a vadontól lehet elvenni. A tengereket is egyre jobban kizsigereljük, lehalásszuk, sőt elszennyezzük. Akkor hogyan is tenyészthetünk plusz rovarokat?
Mázlista51 2019.11.26 12:29:40
@Attilajukkaja: A selyemhernyót nem esszük meg, ráadásul nem bővül a tenyésztett mennyisége, évszázadok óta egyforma. A tápláléknak tenyésztett rovaroknak hatalmas mennyiségűnek kell lennie, ami nem keletkezik csak úgy, táplálék kell NEKIK is. A tenyésztett lazacok és egyebek mennyisége elenyésző a vad vizekből beszerzettekhez képest. Úgyhogy valami érveket kéne már előszedned, mert ezek harmatosak.
Fotó: 24.hu Végre valódi politikai vitát láthattunk a minap, ami Orbanisztánban bizony ritkaságszámba megy. Aki nem látta volna, az alábbi linkre kattintva megnézheti: https://www.facebook.com/partizanpolitika/videos/2341384852770862/?hc_location=ufi. Az okos, felkészült, kulturált résztvevők –…..
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
Ez már nem csak a rabszolga törvény eltörléséről kell hogy szóljon. Hét éve tombol a sziklaszilárd alaptörvény, ami számtalanszor lett módosítva. És hat éve alkotta meg a kétharmad az új munka törvénykönyvét, ami szép lassan megölte a munkavállaló jogait. Hét évvel ezelőtt kellett volna ezt az…..
Mázlista51 2019.01.03 14:58:44
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Amennyiben az emberiség az éghajlatváltozás mértékének korlátozására és a természeti környezetre gyakorolt káros hatásának csökkentésére törekszik, akkor a következő évtizedekben mindenképpen a lehető legnagyobb mértékben át kell térnie a tiszta megújuló energiaforrásokra. Szerencsére jól haladunk,…..
Mázlista51 2018.06.23 18:42:33
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A gőzgép a hőerőgépek egyik fajtája. És igen, Paks hajóereje gőzgép, csak nem dugattyús. hanem turbinás, és nem szénnel fűtik, hanem atomenergiával. Úgyhogy a durva hangnem nem tette igazzá a hülyeségét.
Mázlista51 2018.06.26 19:48:49
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: https://hu.wikipedia.org/wiki/Gőzgép És nincs különbség, a vízgőz az légnemű víz. A gőzturbinában pedig NEM kondenzál le, hanem a kinetikus energiáját használják fel, és később kondenzálják hűtőkkel.
Bejegyzésem abból az alkalomból született, hogy a BAMA.hu kimoderálta az írása egyoldalúságára világító két mondatos hozzászólásomat a Horthy-t méltató cikke - Százötven éve született Horthy Miklós – mögül.Egy idézet a BAMA.hu-n megjelent cikkből, amely cseppként mutatja a tengernyi…..
Ass blaster Ezt elszabtátok 2018.04.01 18:36:17
Nem akartam nagyon trágár lenni ezért a Hofitól kölcsönöztem a címet. Három témáról szeretnék most beszélni. Az egyik a hamarosan elérkező választás. Előző erről szóló posztban már beszéltem az ellenzék töketlenségéről. Most viszont a hódmezővásárhelyi időközi választási eredménnyel egy irtózatos…..
Egészen döbbenetes interjút adott Horn Gábor, volt SZDSZ-es politikus, Karácsony Gergely tanácsadója a 444.hu-nak, amelyben lényegében beismerte, hogy az MSZP nem a Fideszt tekinti fő ellenfelének, hanem a Jobbikot (és feltételezhetően az LMP-t), hogy soha nem merült fel bennük…..
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Mázlista51 2017.12.09 21:18:40
@midnightcoder2: Ez maga szerint egy egyszerű Soros-utálat? Nem olvasta végig a szöveget? Szerintem nem. Ha viszont igen, akkor nem tud magyarul. Ha viszont magyarul is tud, akkor simán cinikus hazug.
Mázlista51 2017.12.09 21:21:07
@bkkzol: Antiszemita zsidókról még nem hallott? Izraelben egyébként pont azért utálják Sorost, mert elnyomónak tarja őket a palesztinokkal szemben.