Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacdelo

0 bejegyzést írt és 1987 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leplezetlen címmel számol be a Simicska-Nyerges hatalomátvételről és az azt követő politikai tisztogatásról a HírTV-ben a Magyar Idők című nemtúlolvasott vagy olvashatatlan kormánypárti napilap. Meg az öszes többi hírportál, amúgy. Pártállástól és szimpátiától, sőt tehetségüktől függetlenül kiállunk…..
27 pontos ún. non-papert adott át az amerikai diplomácia a magyar kormányzatnak majdnem pontosan egy évvel ezelőtt. A dokumentum, amely gyakorlatilag a demokrácia minimális visszaállítását követeli a magyar kormánytól, eddig titokban maradt, nemrég hozta le a Mandiner és a jobbos sajtó. És rá is…..
Lacdelo 2015.10.26 00:56:50
@BéLóg:

Ha annyira tàjèkozott lennèl, akkor tudhatnàd hogy egy jobboldali kormànypàrti Pènzügyminiszter mondta a lengyel állami olajtàrsasàg vezetőjèvel egy vacsorai beszèlgetès alkalmàval, amikor a magyar beszèlgettek.

Hacsak egy pillanatra kihúznàd a fejed a sajàt seggedből, akkor làthatnàd hogy gőzerővel lopjàk szèljel ès teszik tönkre az orszàgot a jobboldali emberek.

Ha tènyleg olvasol kommenteket a külföldi sajtóban, akkor làthatnàd, hogy a legtöbb OV-t èltető kommentet mind magyar írta kivètel nèlkül valószínűleg a pártközpontból pènzèrt.
Lacdelo 2015.10.26 08:07:44
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:

Maximum a jobboldali klientúra gyarapodik gőzerővel.

500 ezer ember magyar màr a làbàval szavazott.

Èn nem tudom, hogy te mit làtsz Magyarorszàgon, de nekem az a tapasztalatom embereket nem veti fel a pènz ès a munkahelyek is inkàbb leèpülnek. Milliòk vegetàlnak.
Lacdelo 2015.10.26 08:14:33
@szabadság elvtársak!:

Fidesz=Mèrhetetlen àllami korrupció

Minden màst amit csinàlnak csak azèrt, hogy eltereljèk a figyelmet a lopàsról.

A gazdàid kivàló tolvajok, kàr hogy a magyar embereket lopjàk.

Az olyan idiòtàknak, mint te meg dobàljàk a gumicsontokat. Szànalmas vagy.
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
Lacdelo 2015.10.08 22:24:59
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Orbàn ès Vona a 2 legkàrtèkonyabb politikusa a rendszervàltàs óta. Rengeteg dolgoztak Magyarorszàg tönkretètelèn. A gyümölcs beèrett, as orszàg romokban.
Lacdelo 2015.10.08 22:33:31
@Éhes ló:

Èdesanyàd biztos büszke ràd, hogy ilyen emberi hulladèkkà vàltàl.
Mint a legtöbb jobboldali fèreg, csak a gyalàzkodàsban èrzed jól magad, mìg a főnököd Orbàn ès vèreskezű haverjai szarrà lopjàk az orszàgot.
Lacdelo 2015.10.09 23:33:10
@mortullus:

Az anyàdba szorult volna a fejed inkàbb, jobban jàrt volna az orszàg.

A temetèseden egy ember nem lesz.
Sorozatunkban másodiknak azt az országot választottuk, ahova napjainkban igen sok magyar vándorol ki hosszabb-rövidebb időre. Az ország a korábban említett Mercer Global Pension Index szerint B kategóriájú besorolást kapott, a magyarázat szerint stabil és fizetőképes…..
Többek között index.hu is hozta a sokkoló hírt, miszerint az Eurostat a 2013-as árszínvonal alapján összehasonlította az uniós régiók egy főre eső GDP-jét, pontosabban hasonlította a 2013-as EU 28-as átlaghoz, amely szerint az Európai Unió tagországainak 12 legcsóróbb…..
Helló, diktátor! Mizujs nálatok? Az Alkotmánybíróság ugye már nem tud belepofázni abba, hogy mi lesz? Remélem, sóhivatallá fokoztátok le? És örömmel hallom, hogy sikerült csupa mamelukot…..
Egy hónap késéssel a 444-hez is eljutott az a videó, amin a SzupiMester nevű Youtube-felhasználó bejelentette: fiús külseje ellenére valójában nő, Gulyás Katalinnak hívják. Ezt bizonyítandó be is mutatta személyijét, és elmondta: folyton fiúnak nézik, és nem tudja, hogy…..
Lacdelo 2015.05.10 23:08:40
Èn egyetèrtek a halàlbüntetèssel. Minden agyhalott nàcit fel kellene lógatni. @zobod: @♔batyu♔: kellene kezdeni. Ha Hitlert is fellógattàk volna a kezdet kezdetèn nem halt volna meg 45 millió ember, köztük 650 ezer magyar. A nàcik olyanok mint a fèrgek, el kell őket taposni.
"Szia Gábor!   Teljesen tanácstalan vagyok. A tegnapi interjúd komolyan összezavart. Le sem mertem ma menni a kocsmába. Hogy magyarázzuk ezt ki Árpival a liberálbolsevik nemzetáruló Józsinak!?  Már tavaly is kiröhögtek, amikor nem tudtam mit mondani a vizslás…..
Lacdelo 2015.03.30 07:30:44
@fotelfasiszta:

Mièrt ne rakjam ki mindjàrt a címemet ès telefonszàmomat? Idióta.

Èn vàllalkozó vagyok ès közgazdasàgit vègeztem 20 embernek adok munkàt. Többet tettem Magyaroszàgèrt, mint te valaha is fogsz.
Ès te mit csinálsz, amikor nem nyomod a nàci propagandàdat?

De bàrki akinek van egy kis józan paraszti esze az tudja, ha màs nem a törtènelem könyvekből, hogy hova vezet a Jobbik nemzeti szocialista programja jó esetben leszakadàshoz, rosszabb esetben hàborúkhoz.

Nincs egyetlen pozitív pèlda a törtènelemben szèlsőjobboldali erők kivètel nèlkül elszegènyedèst ès 10 milliók halàlàt hoztàk. A politikàjuk csak kizàrólag a gyűlöletre èpül mindenfèle kisebbsèg ellen. Kizàrólag idióta ès csökött emberek tudjàk a Jobbikot elvi alapon tàmogatni. Vona nyugati nyitàsa meg nevetsèges. A Jobbikot 2 èvvel a megvàlasztàsuk utàn a dühös emberek 100 ezrei fogjàk az utcàn megdönteni, èn ott leszek az első sorban.
Örülünk, Vincent? Korzó 2015.03.22 12:48:31
      Tegnap végre levetettem a nagykabátot. Vélhetően én voltam az utolsó a megyében. Az angoloknak elég különös viszonyulásuk van a hőmérséklethez. Szombat este a lányok még télen is harisnya nélkül viselik a tízcentis sarkú, járásra teljesen alkalmatlan cipőjüket.…..
(blogbejegyzés az antirasszista világnap alkalmából) A Jobbik cukiság-álarca mögött a gyűlölet izzik. S ez a gyűlölet nem puszta előítéletesség (az ember esendő – mindenkinek vannak előítéletei); ez a gyűlölet rendszeresen torkollik erőszakba. A Fidesz pedig mindeközben…..
Lacdelo 2015.03.22 13:09:14
@fotelfasiszta:

A Jobbik soha nem fogja megoldani a problèmàkat, csak fokozza folyamatosan. Bàrki aki azt hiszi, hogy a Jobbik hatalomra kerülèsèvel bàrmi jobb lesz Magyaroszàgon az egy vègtelenül ostoba ember.

A magyar gazdasàg be fog csődölni, az emberek mèg a vègtelenül korrupt ès dilettàns Fideszt is vissza fogjàk sírni.

Ki a fasz fog Magyaroszàgon befektetni, ha egy multi ès tőkeellenes, rasszista Jobbik fog kormànyozni. Az Eu-ból is kilèpnek majd, hacsak ki nem rúgnak minket. A maradèk tőkèt is kifogjàk vinni az orszàgból. Munkanèlkülisèg 30% lesz.

A Jobbik a legrosszabb esetben is 2 èvig tudna kormànyozni, mivel az emberek ràjönnènek, hogy a zsidózàson, buzizàson ès cigànyozàson kívül kurvàra semmihez sem èrtenek.

A Jobbik egy dilettàns, rasszista pàrt, amely Magyarorszàg tönkretètelèben èrdekelt. Ràadàsul Putyin pènzeli őket, ès nem is tagadjàk, hogy oroszbaràtok (KGBÈLA) Putyinnak eladjàk az orszàgot pàr milliàrd rubelèrt cserèbe. A Jobbik egy hazaàruló pàrt.

Aki a Jobbikra szavaz az tudatosan vagy naivan Magyaroszàg tönkretètelère szavaz.
Miután nemrégiben leszögeztük, hogy a Parlament nem kocsma, tovább kutattam az Országgyűlés jegyzőkönyvei között. Igazi kincsesbánya. Megtudhatjuk, hogy Kónya Péter mit ért ingyenélő Kádár-huszár alatt, s az is kiderül: a plenáris ülés nem a birkózószövetség. A…..
Lacdelo 2015.03.22 09:02:30
@Tudományos Iibsizmus:

A Fidesz ès a Jobbik tönkre teszik az orszàgot. A jobboldal egy szètlopott, kifosztott orszàgot hagy maga mögött.

A jobboldal èrdeme a szociàlis hàló felszàmolàsa, tömeges kivàndorlàs. Erre nem lennèk büszke.
Lacdelo 2015.03.22 09:06:17
Nagyszerű hetet zárunk a Jobbik szempontjából, érezni, hogy már közeleg a végleges középre nyitás, hamarosan a párt tényleg eljuthat a kölyökvizslák szintjére, ha hasonló lelkesedéssel és őszinteséggel folytatja ezt a mérséklődés-dolgot. Ne menjünk vissza Ádámig,…..
Lacdelo 2015.03.16 07:53:24
@Sexual Harassment Panda:

A Fidesszel fognak, akkor amikor majd szüksègük lesz rà beveszik őket a kormànyba. Nincs semmi ideológiai különbsèg a Fidesz ès a Jobbik között. Màr most is nagyon gyakran együtt szavaznak.
Lacdelo 2015.03.16 09:11:40
@♔bаtyu♔:

Az vicces amikor Jobbikos nem akar normàlis vitàt folytatni. :)
Lacdelo 2015.03.16 16:03:57
@N. Barbie: @Bafana:

Mi a Jobbik gazdasàgi programja?

Ki akar vagy nem akar kilèpni az EU-ból a Jobbik?

Mi a roma stratègiàja?

Oroszokhoz, USA-hoz, nèmetekhez mi a viszonyuk?

Olvastad valaha a Financial Times-t, hogy mi a Fidesz ès a Jobbik megítèlèse? A befektetők olvassàk.
Ma hajnalban útjára indult az átalakított M1, vagyis a Nemzeti Hírtévé. Mi is figyelemmel követtük ezt a jeles eseményt, már napok óta készültünk rá és természetesen arról faggatóztunk, kinek mi a véleménye a metamorfózisról. Végül sikerült találnunk lelkes…..
Reggel 5:50-kor kezdődött, és még mindig tart a Nemzeti Hírtévé első ingyencirkusza, a Nap, Amikor Mindent Sikerült Elbaszni, azaz mostantól NAMSE. Nem elég, hogy a műsorfolyamot néha ad hoc jelleggel megszakítja egy húszperces önfaszszopás, a Nemzeti Hírtévé születéséről…..
Miközben álszent módon elnézést kért a szerénytelenségért, a miniszterelnök úr úgy fogalmazott a közszolgálati rádió pénteki imaműsorában: "ha én irányíthatnám az igazságszolgáltatást". Majdnem teljesen mellékes a hátborzongató kijelentés folytatása, de tegyük hozzá:…..
Lacdelo 2015.03.08 08:40:06
@Tudományos Iibsizmus:

Te olyan degeneràlt vagy mint a főnököd Orbàn. Hogy lehet a Maffia-Fideszt vèdeni?
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
A mezőkövesdi, mátészalkai, olaszliszkai nyugdíjasnak nem az a gondja, hogy melyik szereposztásban nézze meg a legújabb musicalt, hanem hogy az öregezők ne őt szemeljék ki következő áldozatnak nyugdíjosztás után. Történelmi csúcson a Jobbik: immár 1,3 millió honfitársunk…..
Lacdelo 2015.02.15 23:35:42
@kuki123:

Hogy oldanà meg a Jobbik a cigàny problèmàt?
Lacdelo 2015.02.15 23:39:02
@kuki123:

Mondjàl màr egy sikeres orszàgot a vilàgon, amit szèlsőjobboldali nàcik vezetnek?
Heves érzelmeket váltott ki legutóbbi, az iskolai szegregáció-integráció kérdéséről szóló cikkünk. A kommentek alapján sajnos a cikk üzenetét sokan félreértették, ami valószínűleg a mi hibánk is. Fussunk neki a témának még egyszer, különösen, mert a kommentekben új…..
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
Lacdelo 2014.11.16 01:17:41
@Gábris szomszéd:

Na làtod màr nem volt hiàba a sok komment testvèr. Ha a hàzifeladatodat megcsinàltad, akkor gyere ki holnap a tüntetèsre ès adok neked Gyurcsànyos kitűzőt. Hozz magaddal 10 embert!
Lacdelo 2014.11.16 01:24:23
@gizmo26:

Jobbikkal nem szabad összefogni, annàl mèg a velejèig korrupt Fidesz is 100-szor jobb. A Jobbik az a legalja. Egy neonàci pàrt, ami Magyaroszàg rombolàsàt tűzte ki cèlul. Kutyàkkal smàrolnak a poszterokon, de valójàban egy új roma, zsidó, melegholokauszton ügyködnek, Magyaroszàg teljes lerombolàsa àràn.
Lacdelo 2014.11.16 01:31:49
@Gábris szomszéd:

Szèp àlmokat neked is testvèr, de mèg előtte mond el 100-szor, hogy Szeretlek Gyurcsàny! - hangosan, meggyőzően. Ìgèrem, holnap a Kossuth tèren együtt fogunk tüntetni testvèrem, vàllvetve a demokràciàèrt, a korrupció ellen egy Szebb Jövő remènyèben. Ne izgulj van elèg Gyurcsànyos kitűző, hozzàl mèg 10 embert!
Nem kéjesen, inkább szomorúan figyeljük a tulajdonképpen nem okos, csetlő-botló, de legalább baloldalinak mondható jelöltjét feltehetően ok nélkül egy jobboldalinak mondott bajuszmesterre cserélő balos pártok utolsó rúgásait. A Bokros mögé csak részben (darabokban)…..
Tündérország végre bebizonyította létezésének értelmét abban az országban, amelynek államformája stadion. Mondjuk erre eddig sem kellett több bizonyíték a kolbászból font kerítések mögött szerényen meghúzódó csodapalotát vásárló fiatal külügyminiszternek, nemzeti…..
  Rendesen kiakadt a jobboldali média, amikor L. Simon László államtitkár megfenyegette a Hír TV-t, amiért kérdéseket merészeltek feltenni a sokadik alkalommal átadott, de még mindig félkész állapotban lévő Várkert Bazárról. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó…..
Biztosan nagyon nehezére esett a nemzet pocakos focihuszárának az Uniótól érkező pénzt elfogadni. Még a szeme sem rebbent, már el is rakta. Lányos zavarában még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva, meg a magyar emberek élete…..