Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pázsitzebra

130 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sixx, Starbucks, délután Még a jégkockák is összerezzentek a frappuccinójában, amikor felemlegettem a devianciáját, a szembeszökő renitenciáját és az ő úgynevezett – közelítő szó következik – karakterét. Lángra gyúlt Liverpool-tetkóstul győzködött, benne igazán…..
Meztelen üzenet Pénteken 2012.06.06 07:44:00
Szóval péntek. PÉNTEK. Péntektől ami a csövön kifér. Péntektől, eszem a szívét, csak az a zaklatott együgyűség. Pénteken abbahagyjuk a visszaszámlálást. Pénteken kiforgácsolódnak a hétköznapok az estéinkből. Pénteken kikopnak a témák a másnap délelőttjeinkből.…..
Meztelen üzenet Born to be 2012.05.30 09:00:00
Fotó: Szilágyi Stefi. Smink: Meilinger Zita Wild Judit a maga részéről csaknem tíz évvel ezelőtt szólította meg az internet lakosságát, még ha akkor minden másképp nézett is ki. Sehol sem nyomultak még a márkablogok, nem sejtettünk Facebookot, nem létezett Twitter. De ő sem…..
Meztelen üzenet ROI, n-edszer is 2012.05.14 13:28:00
Most angolul fogunk tanulni. Csak egy picit, egy rövid, ám annál hosszabb leckében. Az egyik napi idiómánk: bang for the buck. A nyilvánvaló de most átugrott szexuális konnotáción kívül ez nagyjából az ár-érték arányt jelenti. Hogy mennyit is kapunk vissza a beleforgatott…..
 Rita konyhája – Hadarik RitaA Rita konyháját egy dermesztő felfedezés hívta életre: a gyári babaételben tizenkét-, míg a kutyatápban közel negyvenféle vitamin és ásványi anyag található. Aki ezt eddig is tudta, aközött holnap sorsolunk. Na tehát kezdetben…..
Hát milyen volna. Olyan, ahol bloggal foglalkoznak és divatos a Facebook. Mindezt valami születésnapon – akit-amit Isten éltessen milliószor, még sok tízezer lájkban kifejezve! –, a webkettőben kezdettől tüzijátékban parádézó DiVinóban, ahol olyannyira bloggerek a…..
Van nekem egy sanda gyanúm. Szerintem a szíve mélyén mindenki tudja, hogy a könyv nem tárgy, hanem élőlény. Karakterrel és rigolyákkal, rengeteg saját döntéssel, és annak titkos szenvedélyével, hogy a legváratlanabb pillanatokban hatással legyen az életünkre. Nem szereti, ha…..
Gyepes Gabojsza – Anya, ez isteni!Fotó: Bakcsy Árpád Teljesen terven kívül belekóstolhattam a cukormentes-calvadosos áfonyalekvárjába, bibibí, majd kérjetek belőle ti is. Az interjú ettől függetlenül Gabojszát tálalja. Gazdagon, dúsan, életesen, ahogy van.A blogod…..
Meztelen üzenet Go, DiVi, go! 2012.03.22 10:45:00
Van a hangsebesség, van a fénysebesség, és van a Facebook. Annál gyorsabb semmi sem.Így hát mindenki tudja már a nagy hírt, ezen poszt célja semmiképp nem a tavaly óta junibor-fan baráti kör informálása. Nem, ez simán hejehuja-írás, tüzijáték-bekezdés,…..
That's What She Said Világvíz 2012.03.21 12:12:00
Elmondom, hogy szoktak szembejönni a mindennapokban a temetkezési vállalatok. Mész az utcán gyanútlanul, jókedvűen, urambocsá a nem is értelmetlen gondolataidba – figyelem, szóhasználat – temetkezve, és egyszer csak megüti a szemed, a periférikus látásod egy hangulatos…..
Elsüllyedt a kalózhajó, ítélet a Pirate Bay legénységének ügyében.     Friss levegő, lőporszag, napsütés… Ki gondolta volna hogy akár ennél többet is rejthet magában egy ennyire átlagos keddi nap?  Éppen az járt az eszemben, melyik aktuális favorit…..
Vámos Peti 2. B: Barna Béla bácsi gondolkodik, mert az ülőmunkától nemcsak hízik, butul isTűnődöm, hogy néz ki egy igazán mágneses cím az ülőmunka veszélyeit tárgyaló cikkhez. Szerintem az Irodában dolgozol? Akkor dagadt vagy, beteg és még döglött is feltűnéskeltésben…..
Hát akkor a Nyáry Krisztián-jelenséghez tartozó interjú. Különösebb időhúzás nélkül. Hihetetlenül gyorsan ívelt fel az irodalmi fotóalbumod. Hogy kezdődött? Teljesen véletlenül. A síelésről keresgéltem a neten, amikor szembejött Radnóti és Fanni képe. Közzétettem…..
Elmondom, hogy került az életembe a Nyáry Krisztián-jelenség. Több tucatszor láttam a nevét értesítésekben a Facebookon, mire egyszer is kattintottam. Az értesítés mindig az volt, hogy Iksz Ipszilon megosztotta Nyáry Krisztián fotóját. Tudjuk, hogy a Facebookon a megosztástól…..
Zsályás parajgaluska barnacsiperke mártással Az arcát elrejti, de cserébe csupa csemegével ajándékozza meg olvasóit: szinte bármivel, ami nem terheli meg a gyomrot, ami izgalmat visz a már ismerős tálakba, és ami megpörgeti az agyat egy-egy fogás anekdotikus vonalán. A…..
Vámos Peti 2.B: Az a buta kis sztefenimájerezésRosenblatt Ede csíf egzekjutiv ofiszer egészségesen büszke volt a karrierjére. Csóró egyetemista korában határozta el, hogy mire a harmadik gyereke megérkezik, önmaga főnöke lesz, és lám, alig hat év multizás után össze is…..
A social hype tulajdonképpen egyensúlyban van: a Facebookkal kapcsolatban messze eltúlzott, a ROI esetében pedig alulhangsúlyozott. Összesen kijön.A közösségi ROI fogalma problémás. Mint Olivier Blanchard előszeretettel kimutatja, a ROI üzleti szakkifejezés, a közösségi média…..
Ki az a Hampuk Richárd? Híres ember? Tapasztalt, vén róka? Biznicéletben elaggott, őszes halántékú, minden hájjal megkent? Szívíjén csak a projektek felsorolása tucatnyi oldal? Szakceleb? Botrányhős? Kőgazdag? Menő csávó? Ki, de tényleg, ki az a Hampuk? Nem vagy éppen…..
Laczkó Krisztina–Mártonfi Attila: A magyar nyelv helyesírása, Osiris Kiadó, 2006. Súlya 1451 gramm. Bizony. Nehéz.A közösségi platformok finoman szólva elsétálnak a magyar nyelv ékesen cizellált sajátosságai mellett. Mintha a webkettő pörgő szellemében unalmas és poros…..
Szigeti Péter – Kreatív Fotó: Egyed Péter Mivel sajnos a leadírás iránti érzelmeim mákszemnyit sem hanyatlottak fel az újévben, indításképpen büntethető szóviccet ötvözök a számmisztika elemeivel: hét év alatt bejárni a…..
Most, hogy szépen lecsengett a blogoszférában az évértékelés, a legnépszerűbb posztok felelevenítése, illetve elhangzott néhány predikció 2012-t illetően, villanjon öt lehetséges gondolat, amely talán a pezsgőspohárban süllyedt el valamikor az éjféli ujjongás és a félegyes…..
1. LinkedIn Pécsi Ferenc a mi feketeöves magyar LinkedIn-nindzsánk – ez képzavar, de olvasói tudják, hogy van értelme. Blogbejegyzései rendre a profilépítést hozzák közelebb. Ő szokta elmagyarázni, hogy ez ténylegesen közösségi felület, messze többről szól, mint holmi…..
Hol vannak a szorzók? Hol vannak a képletek? Miért nem elég lájkokat, retweeteket, megosztásokat, pluszegyezést számolni? Ha tíz üzleti hívásból öt vissza akar térni a kérdésre, négy elhajtja a telefonálót a retekbe, egy pedig azonnal vásárol tőle valamit, akkor ott…..
Vámos Peti 2.B: Szerintem az expertek hülyék Még nem találkoztam olyan közösségi absztinenssel, akit ne lehetett volna megérteni. Ki ne gondolna időnként arra, milyen volna az élete social nélkül? Szeretjük, szeretjük a Facebookot, több blogposztot olvasunk el egy nap, mint ahány…..