Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krysyy77

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oberhauseni Sea Life-ban él egy Pál nevű német polip, aki nagy pontossággal meg tudja jósolni a németek mérkőzéseinek kiemnetelét. Így történt a szerbek elleni mérkőzésnél és a Ghána elleni mérkőzésnél is.   A trükk egyszerű: két dobozt engednek le a Pál…..
Krysyy77 2010.07.04 21:51:41
@Dok: TÉLLEG? Hát, szerintem egy ""Internatonalelf" nem játszana így a Németországért. De mivel ezek a fiúk mind németek, ezért a hazájukért játszhatnak. És ki ne játszana büszkén a hazájáért?
Nagy a tét az utolsó meccsen, így mi is kijátsszuk a kattintásmágnes csajos posztot. Korea vagy Nigéria, te melyiket választanád kettejük közül?..
Csak az ellenfél kiléte és erősségi szintje változott hétfő óta, a tét nem lett kisebb: győzelem vagy halál. Chile abban a kényelmes helyzetben van, hogy már egy döntetlennel övék az első hely a csoportban, ellenben ha a selección nem húzza be mind a három pontot - és nem…..
Spanyolország - Honduras  2 - 0 Az alpesi banda elleni cumival eldőlt az is, hogy ennél kedvezőbb nehezen lehetne a csoportmeccsek kronológiai sorrendje: joggal várhatta a tisztelt publikum, hogy Xaviék az önbecsülésük újjáépítése és a szurkolók kiszolgálása érdekében…..
Krysyy77 2010.06.25 20:28:48
@stuccer: Azzal, hogy Del Bosque már a döntőt játssza, az a baj, hogy még nincsenek ott. Tudod, ha a mai meccsen is "már fejben a döntőt játssza", akkor még a 16közé se jutnak be. Tehát, ez nem jó ötlet.
Akkor toljuk élőben Dánia-Japán..
Krysyy77 2010.06.24 21:35:06
@DArchAngel: Hát, azért szabadot se lehet kapni védekezés közbe, vagyis lehet, de nem 25-30 méterről.
Ha, és a 32ből ha 25csapat védekezik, akkor légyszives, sorold fel ezeket, mert szerintem "kicsit" kevesebb a fullbekk csapat.
Krysyy77 2010.06.25 13:45:36
@DArchAngel: Szerintem azért a végén már a hozzád hasonló emberkét, aki a kreativitásért él-hal, is kiszolgálták, mert elég szépeket csináltak(pl Honda csele)
Krysyy77 2010.06.25 18:26:52
@DArchAngel: Ez sajnos nem azt jelenti, hogy a következő meccsen végig ezt a "latinos" focit fogják játszani, de egyszer szép volt.:D
Nehéz bármit is írni elvtársak, nehéz könnyek nélkül, büszkén, férfiasan, kommunistaként felvetni a fejünket egy ilyen eredmény után. Mindannyian bíztunk abban, hogy minimum megismétlik fiaink a brazilok elleni remek játékot, nem éreztük lehetetlennek azt sem, hogy egy…..
Statisztikáztunk már egy alaposat, most nézzük meg, hogy miért mi menetelünk majd be a 16 közé, és nem a japánok.1. Mert jobbak vagyunk.2. Mert a japánok döntetlenre fognak játszani.3. Mert van egy bombaformában lévő, meccset eldönteni képes játékosunk, Rommedahl, aki nagyon jól…..
Nincs vébé nagy felfedezettek nélkül. Az érzés nélkül, amikor itt látjuk meg a zsenit valakiben, akiről eddig legfeljebb halvány elképzeléseink voltak. Vagy, ami ennél is jobb, amikor elégedetten nyugtázhatjuk, mi már rég megmondtuk, hogy egy játékos csillogni fog, és tényleg…..