Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nzdrukker

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog E-ticket 2011.10.11 14:56:00
Zsolt az interneten vette meg a bérletét, majd amikor át szerette volna venni, a kioszk nem adta ki az állomáson.Több vasúti dolgozót is megkérdezett, akik a szokásos tanácsot adták: szálljon fel a vonatra, büntettesse meg magát a kalauzzal, majd ezt utána a MÁV…..
nzdrukker 2011.10.11 16:17:08
@vanek ur: azért arra kiváncsi leszek, hogy fogja a kalauz ellenőrizni az otthoni sufniba nyomtatott bérlet eredetiségét? van ötleted?
nzdrukker 2011.10.11 16:29:47
@Vittore.: értem, és minden kalauznál ott lesz a qr kódolvasó? hát, nem tudom. nem nagyon hiszem én azt, hogy fel tudna nőni a máv ehhez a feladathoz, mikor elég megnézni egy szeged-bp IC-t, ami 25 éve, mikor sorkatonáskodtam kevesebb idő alatt tette meg azt a 170km-es ( máv léptékkel 200km.. :( ) távot, mint most. bár az tény, ugyanazok a kocsik futnak most is (ugyanabban az állapotban...) mint akkor. de ahogy mondják, a remény hal meg utoljára...
nzdrukker 2011.10.11 16:59:01
@Vittore.: tudom mia a QR kód (androidos telefonon nap mint nap én is használom) csak a szituációt látom teljesen életidegennek egy máv szintű szervezetben. ha nem értenéd, mit nem értek, akkor elmondom ismét: adott a máv, mint szocialista őskövület, amit a rozsda tart össze, és itt belép képbe a 21. századi technika, amit a kiváló máv kalauzoknak nap mint nap használnia kellene. persze, én is tudom, hogy tavaly (v. tavaly előtt) londonban a led zeppelin koncertre a mobiltelefonra küldött QR kóddal engedték be a népet, de ugye te sem gondolod, hogy egy szatymaz-cegléd szakaszon majd így ellenőrzik a jegyet? hetente járom a bp-szeged utat majd 10 éve, azért nagyjából képbe vagyok a mávos viszonyokat illetően, és a véleményem elég lesújtó. és ez nem csak a pénzhiányom múlik. na itt a vége részemről.
Tisza-tó újra. Indulás Szeged, 06:30, érkezés Tiszafüred 09:30. Regisztráció, öltözés. A szervezők most biztosítottak buszt, amivel át tudtunk menni Poroszlóra, a görkoris rajthoz, sőt a cipőinket visszahozták Tiszafüredre, szóval nem kellett zokniban tipegni. Ez tök jól…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..