Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atron

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A három igenes népszavazás adta az utolsó löketet, hogy érdemes belevágni bónusz építési ötletek megépítésébe. Elővettem hát egyik gyermekkori kedvencemet, a 6366-os tűzoltó egységet és megnéztem, milyen alternatívát kínált hozzá a LEGO 1984-ben. Mivel sem a doboz, sem a…..
Atron 2011.03.16 14:00:51
A Lionban van egy All My Files nevű hozzáférés, ami gyakorlatilag az összes, merevlemezen lévő fájlt listázza, a találatokat pedig lehet szűkíteni. Ennek az All My Files-nak pedig van egy ikonja, ami a Dockon ugyan túl kicsire van zsugorítva, hogy közelebbről szemügyre lehessen…..
Atron 2011.03.07 15:34:04
@szucsadam: Ne haragudj.
Próbáltam viccesen fogalmazva elmondani, hogy nem jó a fordítás. Szerintem. Nem akartalak megbántani, vagy provokálni. Csak jelezni, hogy javíts rajtuk kicsit, mert sok helyen nagyon más a jelentés.
Végre-valahára hazaértünk a világ (majdnem) végéről, a 3,3 fő/négyzetkilométer népsűrűségű észak-Svédországból. Azoknak, akik nem követték Facebook-oldalunkon a történetet, elmondom, hogy a sztori ott ért véget, amikor is Vida Jani idejével a remek második helyre…..
Amikor megláttam ezt a reklámot, ami valójában nem is reklám, hanem egy néhány perces, gyönyörű infografika, elismerően csettintettem. Igényes, szemmel láthatólag sok pénzből készült, jól átgondolt film ez, tele tanulságos, néha megdöbbentő adatokkal, amelyeket érdemes…..
Atron 2011.02.09 13:15:01
@janidani: Magyar tejet vegyél a piacon, rendes termelőtől. Meg fogsz lepődni, hogy a magyar tehéntej milyen. Egy hétig eláll hűtőben. Ízre meg semmilyen bolti tej sem ér a nyomába. Dobozos tejet soha többet!
Atron 2011.02.09 13:23:08
@GaZe: nyilván. csak hirtelen az ugrott be milyen tehetetlen dolgo ez a magyar valóság. Megnézzük az ilyen reklámfilmet, ok, lenyúlás, de a tartalma akkor is dühítő, hiszen csak szándékon múlik, hogy ne így legyen. Érted, mitől lehet olcsóbb egy importált termék? Nem hiszem el, hogy a magyar ne lehetne vonzóbb, árban, minőségben. Csak ugye ez nem cél a fentebbi körökben. Mint a videóban is említett cukorgyár dolog. na az egy tipikus kiárusítás dolog volt.
Atron 2011.02.09 13:38:22
@GaZe: maximálisan egyetértek veled! Én csak azt emeltem ki, hogy a minőség kiváló tud lenni, ha meg van rá a szándék és az azt lehetővé tevő kürlmény rendszer.

Amíg nincs akarat erre és hosszú távú terv, ahogy te is írtad, addig csak rajtunk, fogyasztókon múlik, hogy ennyire is működik a mezőgazdaság.
Néhány évvel ezelőtt, amikor bejelentette a Smart, hogy elkészítette a Fortwo mikrohibrid változatát, még fel sem vetődött bennem, hogy esetleg csúnyán át akarnak baszni és "mikrohibrid" néven nincs is szó semmiféle hibrid rendszerről, csak egy tudatosan megtévesztő…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Atron 2010.12.02 01:46:26
www.egerbolt.hu/Klassz_ajandek/CD_DVD_tarto/Elefant_CD_mappa

Nekem az elefánt alakú cd tartó a kedvenc, mert a Joey adóügyei mappa már túl ismerős trükk mindenkinek, ha rejtegetni kívánt internetes tartalmakat akarunk tárolni.
Az AR.Drone, az iPhone-nal irányítható kamerás, kb. 86 ezer forintos helikopter (kvadrikopter) egyébként is a legjobb játékok egyike, korábban itt írtam róla. Ha azonban ezt még megfejeljük egy augmented reality appal, akkor aztán igazán durva lesz az eredmény:Elképzelem, ahogy a…..
Nagyon messze még a karácsony, mire elméletileg nekem is lesz váras legóm. A mai napot két, bolti forgalomban már nem kapható készletnek szenteljük. Az egyik egészen, a másik kicsit sem régi darab.Anak kezd, 1990-ből.PrológusA LEGO cég 2010-re úgy döntött, hogy parkolópályára…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
Atron 2010.08.18 16:50:20
@Chalabre: Tökéletesen egyetértek!!
"Prücsilla szerencsére szereti a vizet, a mai napig csak a zuhanytálcából hajlandó inni. A mostani nagyon meleg idő azonban még arra is rávette, hogy a csapot nyalogassa amikor szomjas - akkor is, ha nem folyik belőle víz. Ilyenkor megitatjuk és jól bevizezzük a szőrét, amit…..
Atron 2010.07.21 17:32:56