Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudatlan07

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
Tudatlan07 2013.11.30 00:16:23
@Tomás69: Szia! Üdv a klubban :)) :(
Viccet félre téve kitartás! én most járok 3 hónappal műtét után. Már elfogadhatóan sétálok de még bicegek, bár mostanában kicsit lazsáltam a gyógytornát,de jöv héttől újra nekiesek keményen!:)
Érdekes hogy nem kaptál se gipszet se csizmát, nekem a gipszezés alatt soha nem fájt szerencsémre, nem úgy a gyógytorna óta..polcold fel, fekvés és felpolcolás, nekem a gipszben (kb 4 hét) szinte soha nem dagadt fel, igaz tényleg nagyrészt feküdtem. A gipsz előtt - műtét után - amúgy nekem is csak felül volt gipsz, gondolom a heg miatt más nem is lehet :)
A lábadozás hosszú sajnos, gyógytornász nem is mondott semmit? nekem gipszben megállás nélkül ment a lábujjam :)

Kitartás! Fórumot olvasd el sok hasznos dolgot írnak a "kollégák"

üdv és jobbulást!
Egy korábbi bejegyzés kommentjeiben javasoltam mindenkinek, hogy műtét után érdemes a lábat sokat felpolcolni és miután levettétek a "holdjáró-csizmát" még sokáig fáslizni kell a lábat. Hogy ez miért olyan nagyon fontos, arról egy gyógytornász ismerősömet kértem meg, hogy…..
Zsemledisznó Az IKEA-jelenség 2012.08.02 13:22:12
Akaratán kívül érdekes társadalomtudományi kísérletbe csöppen az, aki betér a neves bútorboltba, és az éttermet is felkeresi. „Ha egy magyar mögötted lép be a forgóajtón, előtted fog kilépni” – tartja a híres (hírhedt?) mondás, amit szokás talpraesettségként is…..
A cím sok hazai ügyintézésre igaz, de itt most a kötelező biztosítás kártörténetének igazolásáról lesz szó, ami úgy néz ki, még mindig nem megy egyszerűen. Pedig mintha korábban arról lett volna szó, hogy most már nem az autós dolga lesz a bonus-malus igazolások…..
Tudatlan07 2012.06.06 22:35:49
@dzsaszper: Ha túl van mindkettő körön, akkor jöhet a következő: írni pl egy e-mailt mindkét biztosítónak. (TEhát mindkettő fél lássa, hogy mindketten megkapták) és a levélben (e-mailre gondolok) megírni a problémát, és kéri az ügy kivizsgálását, hogy mi okozza a problémát. Sajnos nincs más megoldást, tekintettel, hogy a kánya rendszerbe nem tudni kinek van joga, lehetősége belenézni (tudtommal a biztosítók is csak lekérdeznek)

Ugye a lényeg, hogy ugyanaz legyen betöltve mint ami alapján lekérdeznek..

Viszont ha az A00 miatt kiküldenek különbözeti csekket, azt feltétlenül be kell fizetni..aztán majd rendeződik ez..nem könnyű állapot, de ha nem fizeti ki akkor letörlik díj nem fizetéssel, aztán jön a fedezetlenségi díj..és a biztosító a törvények szerint jár el..viszont bonust elveszíteni ilyen miatt nem lehet, csak sajna idő míg rendeződik...egyszer 1 éven keresztül intéztünk bonus fokozatot..de végül sikerült :))
Tudatlan07 2012.06.07 13:09:58
@dzsaszper: Reméljük.. :) ha nekik nem akkor az informatikusoknak... :))
Néha beesik egy-egy olyan levél, amiben annak írója olyan általános kérdést boncolgat, amiről erősen megoszlanak a vélemények. Schdl is egy ilyet küldött, ebben a témában is rendszeresen egymásnak feszül a biztonságcentrikus és a sebességcentrikus tábor. Szerintetek jók így a…..
Tudatlan07 2010.03.07 00:34:28
@boO.2.0: Fogalmas sincs ki vagyok és hogy közlekedek, szóval ezt nem tudhatod, így véleményt sem alkothatsz, arról hogy én hogy viselkedek az utakon :))) Ahogy irtam is én a posztolónak válaszoltam a többit az emberek döntik el az úton :)
Tudatlan07 2010.03.07 00:24:02
@boO.2.0: Nem tudom kinek hiszed magad, de nem is érdekel :) Ha ez esik jól hajrá! én a témával foglalkoztam, foglalkozom :) Ha ideges vagy akkor meg szedj nyugtatót.
Tudatlan07 2010.03.07 00:32:54
@boO.2.0: Nem vagyok kiakadva a 60 km/h-n csupán megirtam a posztolónak, hogy miért 50 a sebességhatár és nem 60, aztán mindenki megy amennyivel jólesik. Ha csinál valamit azért meg úgyis ő lesz a felelős, ennyi... :)
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..
Történt-e mással is olyan a csepeli Q-rrens Autóháznál, hogy egy éves Cascval vett autót, aztán kiderült, hogy a cég meg sem kötötte a biztosítást? Mert L-lel ez történt meg. Aki éppen autóvásárlásban van, feltétlen olvassa el az alábbi sztorit! 2006. június 29.-én vettem…..