Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JanekOne

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
  Nem húzódik le. De egy milliméternyit sem. Ő nem, majd te. És amikor elmentek egymás mellett, majdhogynem súrolva egymás autóját, összepöccintve a visszapillantókat a szűk úton, nem néz rád, nem int, nem bólint. Ő magasabb kasztba tartozik, neki egyenes az útja, nem rángatja jobbra-balra a…..
JanekOne 2017.06.23 15:02:00
Azt gondolnánk, hogy a szociális temetésnél nincs bizarrabb temetkezési forma. Pedig de. Vannak népek, akik a föld mélye helyett a fák tetejét és más magaslati pontokat részesítenek előnybe. Akadnak…..
JanekOne 2015.08.12 23:25:56
@restissilence: Ilyenkor a légkörből kivonják a zoxigént, és ott marad a szén.
TotáLiber Támogató betűtípus 2013.07.17 07:00:00
Ha nem lenne nyár, elmesélném, hogy ismerek valakit, aki addig rá sem néz egy Excel-táblázat adataira, amíg a betűket át nem alakítja Arial Narrow típusra. Ugyanez a dolgozó szöveget pedig kizárólag Times New Roman vagy Trebuchet betűtípussal képes elolvasni. De nyár van!…..