Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marmonkanna

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thaiföld, Bangkoki Egyetem.  ..
Sorsukra hagyott kórházakról, épületekről, diktátorok és terroristák villáiról már több alkalommal is szót ejtettünk. Magára hagyott tengeralattjárók, mélytengeri bányászatnál használt eszközök, de II. világháborús aknák sem kerültek még képbe, egészen mostanáig.....
Van az általános választójognak valami diszkrét bája. Minden felnőtt szavazhat. Az is, akinek van véleménye, az is, akinek nincs, az is, aki azt sem tudja, mi az a vélemény. Vajon hányan lehetnek azok, akiknek a kezét a vakszerencse vezérli, amikor valamelyik rubrikába…..
Marmonkanna 2010.09.28 18:31:50
A Solaris kétfajta párhuzamos hibrid hajtásláncot kínál a buszaihoz. Négy évvel az első sorozatgyártású európai hibrid busz bemutatása után bővítik a választékukat egy soros megoldással is. Az eddigi amerikai hajtáslánc beszállítók után német céget bíztak meg a soros…..
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Marmonkanna 2010.08.04 09:51:22
Ítéletidő tombol Fokvárosban - Faragó Richard jelenti..
Marmonkanna 2010.06.29 20:37:10
A műszaki adatok nem állnak rendelkezésre (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Az Index focibloggerei már egy hete elsütötték a jónőkposztokat, mi nem ittunk előre a medve bőrére, megvártuk az alkalmas pillanatot, az első győzelmet. Folyjon, aminek folynia kell, ghánai csajok, akiknek a világon a legkerekebb a fenekük...