Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Ann

0 bejegyzést írt és 496 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit jelent Zugló, és honnan kapta Lágymányos ezt az elnevezést, és miért hívják így a Rózsadombot? Zugló szíve, a Városliget - forrás: FORTEPAN/ A FŐVÁROS LEVÉLTÁRA..
  Szégyellik, hogy elvesztették a munkájukat, csődbe ment a házasságuk, vagy adósságaik vannak. Feladják identitásukat, a névtelenségben keresnek menedéket. Lena Mauger és Stéphane Remael francia író és fotós szerzőpáros a The Vanished: The Evapored People of Japan című könyvükben írnak azokról az…..
Lady Ann 2020.07.21 12:15:42
@nincs1agy: Az egész országban le kéne szokni a másik hibáztatásáról és inkább segítséget, lehetőséget kéne nyújtani annak, aki tovább akar lépni, de valamiért nem tud. Csak ehhez türelem és sok szakember kéne, meg oktatás, de azok nem mennek erőből.
A jelszó érték, bizalmas adatainkat, belépési hitelesítéseinket, személyes fájljainkat védelmezi. Ehhez azonban megfelelően kell kezelni, amiről már rengetegszer esett szó. A pár napja lezajlott World Password Day alkalmából a mostani összeállítás azokat a leggyakoribb típushibákat eleveníti fel,…..
  Naponta 5 percig átölelni egy fát – ez a gyógyír Izlandon az elszigeteltség által gerjesztett stressz ellen – írja a La Stampa. A vulkánok, gejzírek, lávamezők között, ahol a népsűrűség négyzatkilométerenként 3 ember, jól ismerik az izoláció érzését, amelyet most a járvány tovább fokoz. Az…..
Lady Ann 2020.05.03 11:15:22
@Göndörszőrű passzivista: Azt nem tudom, de ahol sikerült 3nál több fát növeszteni, az természetvédelmi terület.
Lady Ann 2020.05.04 10:11:04
@Göndörszőrű passzivista: Valóban. Viszont a fával ellentétben nem vár meg :) Meg büdösebb is.

@dmwd: ez fájt :DDDD
Ahogyan haladunk előre a portrésorozattal, részről-részre szomorítjuk el saját magunkat azzal, hogy mennyi olyan sikeres színész és színésznő hagyott már itt minket, akik a szinkronszakmában is elismert művészek voltak. Arra a Kaszás Attilára emlékezünk ma, aki - ha nem megy el túl korán - biztos,…..
Ismerjük a kérdést, és persze tudjuk: azt akarják a munkáltatók hallani, hogy meg tudod oldani, van nagymama, van apja is a gyerekeknek, stb. Aztán ez vagy elég a győzelemhez, vagy nem. Tulajdonképpen lehetsz te akármilyen felkészült szakmailag, akármilyen kedves-rendes személyiség, akivel jól…..
1893. február 15-én Herman Ottó a Természettudományi Társulat nyilvános szakülésén mutatta be a miskolci Bársony-ház alapozásánál talált leleteket, amelyről a Budapesti Hírlap másnap így számolt be:  "Herman Ottó jelentést terjesztett elő a miskolci őskori — paleolit — leletről, mely három darab…..
Lady Ann 2020.02.17 13:23:00
@p.a: Ha van lehetőséged és amíg lehet, látogasd meg Szilvásváradon az Archeoparkot (http://www.archeopark.hu/)!
Több tanulmány is arra a (teljesen logikus) megállapításra jutott, hogy a gyerekek gyakrabban és sokkal hatékonyabban hazudnak, amikor a büntetéssel már előre számolnak. Mivel sok gyermeknél felmerül az igazság elferdítése, érdemes beszélni arról, hogyan lehet szülőként kezelni, változtatni rajta.…..
Tarlós úr leköszönt a főpolgármesteri székből, ezentúl a kormány oldalán lesz jelen tanácsadóként, a stafétabotot pedig átvette az ifjú kihívó, Zugló expolgármestere, Karácsony Sándor, izé, Gergely. Sok sikert kívánunk mindkettejüknek, de jelen bejegyzés célja az új főpolgármester szembesítése a…..
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
A 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború egyértelműen az utóbbi évek egyik legnagyobb dobása volt a szuperhősös filmek téren, aminek a gyomorba vágó befejezése sokáig velünk maradt. Egy ilyen óriási méretű siker után csak annyi volt a kérdés, hogy a Russo-testvérek hogyan lesznek képesek még ezt is…..
Nemrég jelent meg egy cikk, melyben az oltásellenes megnyilvánulások és a szólásszabadság (véleménynyilvánítás szabadsága) kapcsolatát boncolgatta a szerző. A cikk konklúziója az volt, hogy az oltásellenes megnyilvánulásokat nem szabad korlátozni. Én nem így gondolom...
A napokban a bejelentett új családtámogatási rendszertől volt hangos az ország. Részletek ugyan még nem ismertek, de valószínűleg hatalmas összegek fordítódnak a jövőben arra, hogy 3 bevállalt gyerekért különböző támogatásokat lehessen igényelni. A cél egyértelmű: megállítani a lakosság lassú…..
Lady Ann 2019.02.21 12:08:28
@Komposzt Ella: Nem lehetne, hogy mindenki leszáll arról, hogy egy nő akar gyereket vagy nem? Ha meg kell szülni, mert a hatalom azt akarja, akkor az jó eséllyel csak mennyiségi növekedés lesz, nem minőségi, ami max. a birka szavazótábort növeli. De úgyis ez a cél.
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
Lady Ann 2019.02.10 21:43:57
@udvaros: @Tamagucsi: Hú de kemények vagytok! De vajon akkor ilyen bátrak lennétek, ha a kedves család teljes népességével állnátok szemben, mögöttetek a két kicsi gyereketek?
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
Bizony. A fenti videóban az HBO 2019-es évébe nyújt bepillantást a csatorna, és perszehogy feltűnik benne egy sárkányon lovagló alak (Dany?), illetve Dany és Jon Snow, amint Deresben Sansával és Brienne-nek dumálnak egy sort, és Brienne természetesen elég bizalmatlan arcot vág mindehhez. A fent…..
Lady Ann 2019.01.07 14:29:46
@zolij: Ha feleségül veszi, akkor megoldódik a probléma, akár nyilvánossá válik a származása, akár nem.
Lady Ann 2019.01.08 09:21:06
@zolij: De Cersei nem királyi vér, saját jogán nem lehetett királynő, míg ki nem haltak mellőle. A Targaryenek meg hagyományosan a saját testvérükkel/testvéreikkel uralkodtak együtt.
 A mérőműszer felállításában, beüzemelésében a Közép-kelet-európai Bankfigyelő Hálózat szakértője segített.   Mi az oka, hogy a fűtési szezonban rendszeresen egészségtelen a levegő Miskolcon; Putnokon és Sajószentpéteren pedig kifogásolt? Sajnos jelentős részben a szennyező, rossz minőségű…..
Lady Ann 2018.12.20 15:51:08
@V. Vendetta: Hogy nem tesz semmit, azt eddig is tudtuk. Dehát neki futja magánorvosra...
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
Nagyon sok lépcsőházban lehet találkozni a közös folyosókon tengődő babakocsikkal. De vajon tényleg jól van az úgy? Mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán kell-e bárkinek, bármit is tenni? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat...
Lady Ann 2018.11.29 11:01:20
@koxi: Hány m széles ott egy folyosó?
A sáros kerék ellen pedig nagyon jó 4 db zuhanysapka, amit ráhúzol és lehet továbbtolni.