Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brékingnyuz

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
Brékingnyuz 2012.08.04 16:48:42
@Mammaroza: Nagyon tetszett az írásod, és szerzett a blog egy rendszeres olvasót!
A munka törvénykönyvébe foglalt legújabb változásoknak elsősorban a munkavállalók lesznek a vesztesei, a versenyképesség fokozása azonban nem minden alkalmazotti munkaviszonyban szorgoskodó polgártársunkat érinti majd.Hétfő este nemcsak a munka törvénykönyve (mt.) hatályba…..
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Brékingnyuz 2011.02.02 08:05:46
comment:com Vágó az ATV-re megy? 2010.12.08 12:30:00
Az események szerencsétlen összjátékán múlt, hogy Vágó István könyve olyan lett, mint a korabeli kabaré, amiben Salamon Béla azt mondogatta, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni...", de a végén csak nem tudtuk meg, hogy akkor mi lenne.…..
Brékingnyuz 2010.12.08 17:16:55
@Gabi megmondja a tutit...: Én is így gondolom.
Aki napi szinten érdeklődik a politika iránt, az bizony hetek óta várt a tegnapi napra. A két nagy rivális, a jobb- és a baloldal legfőbb magyarországi helytartója, mint Rocky Balboa és Apollo Creed csapott össze (verbálisan) tegnap a Parlamentben. (Igaz, ami igaz, egy sztárboxnak…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
Brékingnyuz 2010.10.06 16:24:20
@treedog: 2007-ben tiltották el 3 évre, gondolom a 3 év már lejárt, így újrakezdhette.
Brékingnyuz 2010.10.06 18:22:50
@Baldrick68: most hallottam a hírekben, hogy a kismamának csökkentett vérlemezkeszáma volt, amiről HA tudott Geréb Ágnes, azonnal mentőt kellett volna hívnia, hiszen az növeli a vérzés kockázatát.
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
Brékingnyuz 2010.08.28 12:57:13
@venszivar: Már leírták előttem, de: A Baghlan tartományban szolgáló magyar katonák az ÚJJÁÉPÍTÉSBEN vesznek részt. Iskolák, kórházak, hidak épültek az ő segítségükkel az ott élő embereknek.
A Kétfarkú Kutya Párt titkársága kategorikusan cáfolja a youtubera a napokban feltöltött videófelvétel valódiságát, melyen Barack Obama és Victora Zsolt, budapesti főpolgármester-jelöltünk meghamisított telefonbeszélgetése hallható.  A hangfelvétel minden alapot…..
Nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész, sem várandós. Ilyen téren nincs is saját tapasztalatom. De VKI kommentjére reagálnom kell bővebben is. VKI azt kérdezte, hogy terhes nők/ kismamák is fogyaszthatnak-e mate teát. Összefoglalom hát, amit a tea fogyasztásáról találtam…..
Brékingnyuz 2010.07.08 14:10:53
@The Real Kicsimakk: Így van, ahogy leírtad. Várandos kismama vagyok, és az orvosom szinte ugyanezeket mondta, szóról-szóra.