Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DUSI

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi remény Ima: a védelmi fal 2011.05.28 01:00:00
„Azért most elrekesztem az útját tövissel, kerítést húzok elé, nem talál rá ösvényeire. Futkos majd a szeretői után, de nem éri el őket, keresi őket, de nem találja. Ezért azt mondja: Visszamegyek első férjemhez, mert jobb dolgom volt akkor, mint most.” (Hóseás…..
"Mert Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál, és áthatol az elme és a lélek, az ízületek és a velők szétválásáig, és megítéli a szív gondolatait és szándékait." (Zsid 4:12)Az e heti áhítatok a Saddleback gyülekezet egyik tanítójától,…..
 „jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is” (Mt 6:10)  Amikor Jézus azt mondta a tanítványoknak, hogy így imádkozzanak „jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön…..
„Ezért arra törekszünk*, hogy akár itt lakunk még, akár elköltözünk, kedvesek legyünk neki.” (2 Kor 5:9)   Nem minden cél jó, nem mindegyik az a fajta, amit Isten támogat, és aminek elérésében Ő segít. Akkor Isten milyen célokat áld meg? A Biblia azt mondja…..